Skoda Kodiaq 2.0 TDI CR 190pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Skoda kodiaq 2.0 tdi cr 190pk

Stage 1 Skoda Kodiaq 2.0 TDI CR 190pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 190pk 225pk +18.4%
Koppel 400nm 460nm +15%
 • Tuning-opties:

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0306090120150180210240

Koppel (NM)

NM voorNM na060120180240300360420480

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn Skoda Kodiaq 2.0 TDI CR 190pk chiptunen?

De ecu software van uw auto is gestandaardiseerd, en wordt helemaal bestuurd door een computer.Aangezien deze is opgesteld om de performance te halen dat in de brochure staat.

Het chiptunen van uw auto is de uitgelezen optie om uw Skoda Kodiaq 2.0 TDI CR 190pk een groter vermogen te geven.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in 2 tot drie uur uw auto kunnen voorzien van een vermogensverbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder uitstoot zal hebben.

tuning Skoda Kodiaq 2.0 TDI CR 190pk zal ervoor zorgen dat het besturen van je Skoda Kodiaq veel fijner en “sneller” aanvoelt, autorijden wordt pure fun! Doordat de wagen sneller accelereert en veel consequenter is in het leveren van vermogen.

De 4 grootste voordelen​​

 • Brandstofverbruik wordt minder
 • Comfortabeler rijden​ met uw Skoda Kodiaq 2.0 TDI CR 190pk​
 • Meer vermogen
 • Mooier geluid

Hoe gaat dat precies, remappen van een Skoda Kodiaq 2.0 TDI CR 190pk?​

We starten het proces met een afspraak bij een locatie bij u in de omgeving. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een batterijtester. Die zorgt ervoor dat uw auto op volledige stabiele volt blijft tijdens de chiptuning.

Daarna zal de software van uw auto worden uitgelezen, en worden alle bekomen statistieken door ons bewaard. Daarna wordt uw software opgestuurd naar een chiptuning Skoda Kodiaq 2.0 TDI CR 190pk ingenieur. Daarna sturen we de gegevens van uw auto aan onze ingenieur die gespecialiseerd is in merk(naam) tuning. Onze gespecialiseerde engineer beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw Skoda Kodiaq 2.0 TDI CR 190pk hiermee vergelijken.

Vervolgens pakt hij de versie die het beste bij jouw Skoda Kodiaq 2.0 TDI CR 190pk past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor de performance wordt aangepast bij de chiptuning. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we zullen toepassen tijdens het chiptuning proces is erg precies onder de loep genomen.

Op die manier wordt de speed en de veiligheid van de auto een garantie die wij u kunnen geven. En zo moet u geen geld uit te geven aan een controletst van uw Skoda Kodiaq 2.0 TDI CR 190pk.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die goed is voor de portemonnee. Een testbank is een veel minder gunstige oplossing om je auto te laten chiptunen. De chiptuning software die wij hanteren biedt veel meer perspectief op een precieze kennis en werkt veel diepgaander.

Na het Skoda Kodiaq 2.0 TDI CR 190pk chiptunen krijgt de klant direct een uitslag van de geraamde performance van de Skoda Kodiaq 2.0 TDI CR 190pk.

Veilige auto tuning door

 • Diepgaande kennis van de ECU (de computer van je auto) en van uw auto
 • Goede accu voeding tijdens het tunen
 • Een kopie van de oude staat
 • Gebruik van beste tuning bestanden
 • Ontdek wat chiptuning voor u Skoda Kodiaq 2.0 TDI CR 190pk kan doen:

Vraag een offerte aan en weet precies wat het nieuwe vermogen van u Skoda Kodiaq 2.0 TDI CR 190pk kan worden!

De opties voor het tunen van de motor:

Het opdrijven van het motorvermogen kan op verscheidene manieren, namelijk:

Stage 1 Skoda Kodiaq 2.0 TDI CR 190pk OBD chiptuning

Het OBD-chiptuning systeem is waarschijnlijk de meest gekende manier voor het Skoda Kodiaq 2.0 TDI CR 190pk chippen. Bij deze methode wordt gebruik gemaakt van de OBD-connector in de auto.

Door dit gemak is deze goedkope manier van Skoda Kodiaq 2.0 TDI CR 190pk chiptuning erg populair en komt ze veel voor. OBD is een methode die via het aanpassen van de ECU een complete invloed heeft op de kracht van de Skoda Kodiaq 2.0 TDI CR 190pk. Zonder de Skoda Kodiaq 2.0 TDI CR 190pk ECU uit elkaar te hoeven halen.

Door het Skoda Kodiaq 2.0 TDI CR 190pk auto laten chippen krijgt u dus meer vermogen zonder fysieke modificaties aan de Skoda Kodiaq 2.0 TDI CR 190pk!

Stage 2 chiptuning Skoda Kodiaq 2.0 TDI CR 190pk

De naam zegt het helemaal. Bij deze vorm van Skoda Kodiaq 2.0 TDI CR 190pktuning maak je fysieke aanpassingen aan de Skoda Kodiaq 2.0 TDI CR 190pk. Een veel komend voorbeeld is een sport uitlaat of/en betere motor cooling.

Deze methode van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 chiptuning Skoda Kodiaq 2.0 TDI CR 190pk. Je auto wordt de beste versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Voor wie alles uit hun auto wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer te betalen, is dit de beste optie.

Specialistische ECU programmatuur inzicht

Doordat wij ver reikende kennis hebben over de software van uw Skoda Kodiaq 2.0 TDI CR 190pk auto kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge Skoda Kodiaq 2.0 TDI CR 190pk chiptuning.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook gespecialiseerd zijn in diverse overige software modificaties waaronder roetfilterverwijderingen. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

Saturn externe ecu tuning
Voor het repareren van uw motor computer zijn we zelfs in staat om afgesloten onderdelen in de computer aan te passen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto chippen

Bij onze stage 1 Skoda chiptuning zijn alle reparaties op uw oorspronkelijke ECU zonder uiterlijke aanpassingen aan uw auto.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.