Skoda Octavia 1.9 TDI 100pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Skoda octavia 1.9 tdi 100pk

Stage 1 Skoda Octavia 1.9 TDI 100pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 100pk 140pk +40%
Koppel 240nm 320nm +33.3%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na020406080100120140

Koppel (NM)

NM voorNM na04080120160200240280320

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn auto chiptunen?

De ecu software van uw auto is gestandaardiseerd, en wordt helemaal bestuurd door een computer.De ECU is afgesteld om een bepaald gestandaardiseerd vermogen te halen, namelijk dat van in de brochure van de auto.

Je kunt echt meer power halen uit je wagen dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde vermogen, en de oplossing schuilt in chippen.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in een paar uur uw Skoda Octavia kunnen voorzien van een performanceverbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Terwijl we het brandstofverbruik tot wel 15% terug dringen.

Dag in dag uit zal het rijden veel fijner en flexibel aanvoelen door de tuning Skoda Octavia 1.9 TDI 100pk. Doordat hij sneller optrekt en veel consistenter is in het leveren van performance.

Voordelen tunen van uw auto:​​

 • Meer rijplezier ​
 • Minder brandstof gebruik
 • Meer vermogen
 • Geluid klinkt harder

Hoe gaat het in zijn werk?​

Voor stage één chiptuning Skoda Octavia 1.9 TDI 100pk plant u een afspraak bij één van onze locaties bij u in de buurt. We zetten uw auto op een speciale accu controller. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de Skoda Octavia 1.9 TDI 100pk een maximum aan stabiele spanning bekomt, en hiervoor zorgt de accu controller.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de Skoda Octavia 1.9 TDI 100pk om eventuele errors op te sporen, en bewaren we natuurlijk een reservekopie. De statistieken worden door onze Skoda Octavia 1.9 TDI 100pk chiptuning engineer onderworpen. Onze gespecialiseerde engineer beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw auto hiermee vergelijken.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel de performance ondergaat een modificatie. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de auto. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we zullen benutten tijdens het chiptuning proces is erg precies onder de loep genomen.

We kunnen zo de snelheid en de safety van uw auto waarborgen. Zo kunt u een paar honderd euro uitsparen aan uw Skoda Octavia 1.9 TDI 100pk nodeloos te laten checken.

Hierdoor kunnen wij goedkope chiptuning bieden. Terwijl de kwaliteit goed en meestal beter is dan wanneer je auto in een middagje op een vermogensbank tuned. De chiptuning software die wij gebruiken biedt veel meer perspectief op een diepgaande know-how en werkt veel diepgaander.

Na het Skoda Octavia 1.9 TDI 100pk chiptunen krijgt de klant onmiddelijk een uitslag van de geraamde performance van de Skoda Octavia 1.9 TDI 100pk.

Veilige chiptuning

 • Gebruik van de beste Skoda Octavia 1.9 TDI 100pk tuning bestanden
 • Goede voeding tijdens gedurende het chippen
 • Vooraf een goede kopie van de oude staat van uw Skoda Octavia 1.9 TDI 100pk
 • Specialistische kennis
 • Ontdek wat het chippen voor uw Skoda Octavia 1.9 TDI 100pk kan doen:

Ontdek wat auto chip tunen voor u Skoda Octavia 1.9 TDI 100pk auto kan doen:

De opties voor het tunen van de motor:

Het is potentieel om de kracht van de motor te doen stijgen aan de hand van verschillende manieren, en die leggen we hieronder uit:

Methode 1: Skoda Octavia 1.9 TDI 100pk OBD chiptuning

Het OBD-tuning systeem is wellicht de meest populaire manier voor het Skoda Octavia 1.9 TDI 100pk chippen. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de Skoda Octavia 1.9 TDI 100pk zit, nodig.

Omdat deze methode voordelig is en ze erg efficiënt en hoogstaand is, kiest de klant vaak voor deze methode. OBD is een manier die via het bijstellen van de ECU een complete invloed heeft op de kracht van de auto. OBD is een chiptuning optie waar je de ECU niet nodeloos moet uit elkaar halen.

Kort gezegd betekent chiptuning een auto met meer kracht, zonder dat je auto er een transformatie voor hoeft te ondergaan!

Skoda Octavia 1.9 TDI 100pk chiptuning Stage 2

Het woord chiptunen verhult al wat dit betekent. Via deze methode vindt een fysieke verandering van de Skoda Octavia 1.9 TDI 100pk plaats. Een veel komend voorbeeld is een sport uitlaat of/en betere motor cooling.

Door te kiezen voor evenals fysieke aanpassingen als voor chiptuning kan je het maximale vermogen van je Skoda Octavia 1.9 TDI 100pk behalen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 Skoda Octavia 1.9 TDI 100pk chiptuning. Hierbij pas je de auto fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je auto haalt.

Deze vorm van Skoda Octavia 1.9 TDI 100pk chiptuning is voor mensen die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook behoorlijk budget voor hebben.

Gespecialiseerde know-how over Skoda Octavia 1.9 TDI 100pk ECU’s

Doordat wij diepe kennis hebben over de software van uw Skoda Octavia 1.9 TDI 100pk auto kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge chiptuning Skoda Octavia 1.9 TDI 100pk.

Zo doen wij buiten Skoda Octavia 1.9 TDI 100pk chiptuning ook verschillende andere software aanpassingen voor Skoda Octavia 1.9 TDI 100pk auto’s als roetfilterverwijderingen. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het repareren van ECU’s die bij een mislukte chiptuning poging kapot zijn gegaan.

motor ecu tuning Dodge
Bij reparaties kunnen we zelfs de afgesloten onderdelen van de motor computer in uw auto aanpassen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto laten chippen

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de Skoda , zonder dat hierbij veranderingen Skoda baar zijn door het blote oog.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

De situatie is anders bij stage 2.
Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw Skoda auto en bent u uw auto dus even kwijt.