Skoda Karoq 1.0 TSI 115pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Skoda karoq 1.0 tsi 115pk

Stage 1 Skoda Karoq 1.0 TSI 115pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 115pk 135pk +17.4%
Koppel 200nm 240nm +20%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na020406080100120140

Koppel (NM)

NM voorNM na0306090120150180210240

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn Skoda Karoq 1.0 TSI 115pk auto chiptunen?

Het motormanagementsysteem van uw Skoda Karoq 1.0 TSI 115pk is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.Aangezien deze is opgesteld om het vermogen te halen dat in de brochure staat.

Echter kan uw Skoda Karoq 1.0 TSI 115pk vaak vele malen meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door Skoda auto motor tuning.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in twee tot 3 uur uw Skoda Karoq kunnen voorzien van een vermogensverbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Terwijl we de brandstofuitstoot tot wel 15% terug dringen.

Dag in dag uit zal het autorijden veel fijner en flexibel aanvoelen door de Skoda Karoq tunen. Je Skoda Karoq zal sneller optrekken en de performance die hij hiervoor bekomt is veel consequenter.

De voordelen auto chiptuning:​​

 • Meer plezier uit uw Skoda Karoq 1.0 TSI 115pk​
 • Brandstofverbruik wordt minder van uw auto
 • Geluid klinkt beter
 • Meer vermogen uit uw Skoda

Hoe werkt het?​

Je maakt een afspraak bij een tuning locatie bij u in de buurt. We zullen de capaciteit van de accu van uw auto nagaan door middel van een accu controller. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de Skoda Karoq 1.0 TSI 115pk een maximum aan stabiele volt bekomt, en hiervoor zorgt de accu controller.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de auto om eventuele errors op te sporen, en nemen we natuurlijk een reservekopie. De softwaregegevens worden door onze Skoda Karoq 1.0 TSI 115pk chiptuning engineer onderworpen. Deze Skoda Karoq 1.0 TSI 115pk engineer vergelijkt de statistieken met een database van software versies van vroegere chiptunes.

De chiptuning engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw Skoda Karoq 1.0 TSI 115pk, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Een gepersonaliseerde chiptuning op maat voor uw Skoda Karoq 1.0 TSI 115pk dus. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een dyno meermaals gecontroleerd.

We kunnen zo de rijsnelheid en de veiligheid van uw Skoda Karoq 1.0 TSI 115pk waarborgen. En zo moet u geen cash uit te geven aan een controletst van uw auto.

Dat is de reden waarom wij een voordelige chiptuning kunnen aanbieden aan onze klanten. Je Skoda Karoq 1.0 TSI 115pk in enkele uren laten chiptunen door middel van eentestbank biedt veel minder garantie op degelijk maatwerk. De chiptuning software die wij hanteren biedt veel meer perspectief op een precieze know-how en werkt veel diepgaander.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de chiptuning engineer, namelijk hoeveel hij schat dat het vermogen is.

Veilige chiptuning

 • Kom erachter wat chippen met je auto doet:
 • Goede accu voeding tijdens het tunen
 • Diepgaande kennis van de motor computer en van uw auto
 • Gebruik van goede Skoda Karoq 1.0 TSI 115pk tuning software
 • Vooraf een goede back-up van de oude staat van uw Skoda Karoq 1.0 TSI 115pk

Ontdek wat auto tuning voor uw Skoda Karoq 1.0 TSI 115pk auto kan doen:

Verschillende vormen Skoda Karoq 1.0 TSI 115pk motor tuning:

Voor het Skoda Karoq 1.0 TSI 115pk motor vermogen te vergroten zijn verscheidene manieren en dit zijn de methodes die we hieronder uitleggen:

Methode 1: Skoda Karoq 1.0 TSI 115pk OBD chiptuning

Het OBD-chiptuning systeem is wellicht de meest gekende manier voor het Skoda Karoq 1.0 TSI 115pk chippen. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de auto zit, nodig.

Door dit gemak is deze voordelige methode van Skoda Karoq 1.0 TSI 115pk chiptuning erg populair en komt ze veel voor. OBD is een manier die via het aanpassen van de ECU een totale impact heeft op de kracht van de auto. Zonder de Skoda Karoq 1.0 TSI 115pk ECU uit elkaar te hoeven halen.

Je Skoda Karoq 1.0 TSI 115pk ziet er identiek uit, maar de performance werd opgedreven!

Stage 2 Skoda Karoq 1.0 TSI 115pk chiptuning

De term chiptunen verhult al wat dit inhoudt. Bij deze methode van Skoda Karoq 1.0 TSI 115pk tuning maak je fysieke wijzigingen aan de auto. Een sportuitlaatdemper of een gunstiger systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Deze methode van tuning kun je ook combineren met chip tunen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 chiptuning Skoda Karoq 1.0 TSI 115pk. Hierbij pas je de auto fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je auto haalt.

Deze vorm van chiptuning Skoda Karoq 1.0 TSI 115pk is voor klanten die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook behoorlijk budget voor hebben.

Gespecialiseerde kennis over ECU software: onze plus

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze diensten een garantie op de beste autotuning.

Zo doen wij naast chiptuning Skoda Karoq 1.0 TSI 115pk ook diverse andere software modificaties voor Skoda Karoq 1.0 TSI 115pk als het verwijderen van roetfilters. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

ecu soft tuning
Voor het repareren van uw ECU (de computer van je auto) zijn we ook in staat om afgesloten onderdelen in de computer aan te passen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen fysieke transformatie plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

Daarom is je Skoda al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

De situatie is anders bij stage 2.
Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw auto en bent u uw Skoda dus even kwijt.