Skoda Superb 2.0 TDI 150pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Skoda superb 2.0 tdi 150pk

Stage 1 Skoda Superb 2.0 TDI 150pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 150pk 195pk +30%
Koppel 320nm 430nm +34.4%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • START/STOP Uitschakeling

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0255075100125150175200

Koppel (NM)

NM voorNM na075150225300375450

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn Skoda Superb 2.0 TDI 150pk chiptunen?

De ecu van uw Skoda Superb is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.Aangezien deze is gemaakt om de performance te halen dat in de autobrochure staat.

Je kunt echt meer power halen uit je auto dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde vermogen, en de oplossing ligt in software tunen.

In enkele uren kan je Skoda Superb door chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer performance krijgen.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder benzine zal uitstoten.

Dag in dag uit zal het autorijden veel fijner en flexibel aanvoelen als gevolg van de Skoda Superb tunen. Je Skoda Superb zal rapper accelereren en het vermogen die hij hiervoor bekomt is veel consequenter.

De voordelen auto chiptuning:​​

 • Meer rijplezier ​
 • Meer performance
 • Verminderd brandstof gebruik
 • Geluid klinkt sportiever

Hoe werkt het?​

Voor stage 1 chiptuning Skoda Superb 2.0 TDI 150pk plant u een afspraak bij één van onze locaties bij u in de buurt. We zullen de degelijkheid van de accu van uw auto nagaan door middel van een accutester. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de auto een maximum aan stabiele volt bekomt, en hiervoor zorgt de batterijtester.

Hierna zal de software van uw auto worden uitgelezen, en worden alle bekomen statistieken door ons bewaard. Daarna wordt uw software gestuurd naar een chiptuning Skoda Superb 2.0 TDI 150pk specialist. Daarna verzenden we de software van uw auto aan onze ingenieur die gespecialiseerd is in chiptuning. Onze gespecialiseerde engineer beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw auto hiermee vergelijken.

De chiptuning Skoda Superb 2.0 TDI 150pk engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw Skoda Superb 2.0 TDI 150pk, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we zullen gebruiken tijdens het chiptuning proces is erg precies onder de loep genomen.

Op die manier wordt de speed en de safety van de auto een garantie die wij u kunnen bieden. Zo kunt u een paar honderd euro besparen aan uw auto nodeloos te laten controleren.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die goed is voor de portemonnee. Terwijl de kwaliteit goed en vaak beter is dan wanneer je Skoda Superb 2.0 TDI 150pk in een middagje op een dyno tuned. De chiptuning software die wij gebruiken biedt veel meer perspectief op een precieze kennis en werkt veel grondiger.

Na het Skoda Superb 2.0 TDI 150pk chiptunen krijgt de klant onmiddelijk een rapport van de geraamde performance van de auto.

Veilige chip tuning door

 • Kom erachter wat chippen met je auto kan doen:
 • Diepgaande kennis van de ECU (de computer van je auto) en van uw Skoda Superb 2.0 TDI 150pk
 • Gebruik van beste tuning software
 • Een back-up van de oude staat
 • Speciale accu voeding gedurende het chippen

Ontdek wat auto chippen voor uw auto kan doen:

Verschillende vormen Skoda Superb 2.0 TDI 150pk motor tuning:

Voor het Skoda Superb 2.0 TDI 150pk motor vermogen te maximaliseren zijn meerdere methodes en dit zijn de methodes die we hieronder uitleggen:

Stage 1 Skoda Superb 2.0 TDI 150pk OBD chiptuning

OBD tuning Skoda Superb 2.0 TDI 150pk is een geliefde manier om je Skoda Superb 2.0 TDI 150pk te tunen. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de auto zit, nodig.

Door dit gemak is deze voordelige methode van Skoda Superb 2.0 TDI 150pk chiptuning erg populair en komt ze veel voor. OBD is een manier die via het aanpassen van de ECU een complete invloed heeft op de performance van de auto. OBD is een chiptuning optie waar je de ECU niet nutteloos moet uit elkaar halen.

Kort gezegd betekent chiptuning een Skoda Superb 2.0 TDI 150pk met meer kracht, zonder dat je Skoda Superb 2.0 TDI 150pk er een fysieke make-over voor hoeft te ondergaan!

Stage 2 Skoda Superb 2.0 TDI 150pk chiptuning

Met deze naam weet je al alles. Bij deze vorm van Skoda Superb 2.0 TDI 150pktuning maak je fysieke wijzigingen aan de auto. Een sportuitlaatdemper of een gunstiger systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Deze manier van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Dit wordt ook wel stage 2 Skoda Superb 2.0 TDI 150pk chiptuning genoemd. Je Skoda Superb 2.0 TDI 150pk wordt de meest optimale versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Deze vorm van chiptuning Skoda Superb 2.0 TDI 150pk is voor klanten die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook redelijk budget voor hebben.

Diepgaande kennis over ECU software: onze meerwaarde

Doordat wij ver reikende know-how hebben over de software van uw Skoda Superb 2.0 TDI 150pk kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge Skoda Superb 2.0 TDI 150pk chiptuning.

Zo doen wij buiten chiptuning Skoda Superb 2.0 TDI 150pk ook verscheidene andere software aanpassingen voor Skoda Superb 2.0 TDI 150pk auto’s als het verwijderen van roetfilters. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

bosch ecu tuning Mini
Voor het repareren van uw ECU (motor computer) zijn we in staat om beveiligde onderdelen in de computer aan te passen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto chip tunen

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen uiterlijke aanpassing plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

Daarom is je Skoda al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

Stage 2 van de tuning is verschillend.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de auto zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder Skoda auto doen.