Skoda Octavia 1.8 TSI 180pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Skoda octavia 1.8 tsi 180pk

Stage 1 Skoda Octavia 1.8 TSI 180pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 180pk 220pk +22.2%
Koppel 250nm 370nm +48%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0306090120150180210240

Koppel (NM)

NM voorNM na050100150200250300350400

Specificaties

Brandstof Benzine
Cilinderinhoud 1798 CC
Type ecu Siemens/Continental Simos 12.1 & Siemens/Continental Simos 18 & Temic DQ200-MQB
Compressieverhouding 9,6 : 1
Boring X slag 82,5 X 84,1 mm
Motornummer CJSA

Skoda tuning

Wat voor voordelen heeft chiptuning?

Het motormanagementsysteem van uw Skoda Octavia is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.Aangezien deze is opgesteld om de performance te halen dat in de brochure staat.

Echter kan uw Skoda Octavia vaak vele malen meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door Skoda ecu tuning.

Door het chippen van uw Skoda kunnen we binnen een paar uur een vermogensverbetering verwezenlijken van tussen de 15 en 35%.

Je Skoda Octavia heeft meer kracht, en zal tot wel 15% minder brandstof verbruiken.

chip tuning Skoda Octavia 1.8 TSI 180pk zal ervoor zorgen dat het besturen van je Skoda Octavia veel fijner en “sneller” aanvoelt, autorijden wordt pure fun! Je auto zal rapper accelereren en het vermogen die hij hierbij bekomt is veel consequenter.

De voordelen Skoda Octavia 1.8 TSI 180pk chiptuning:​​

 • Sportiever geluid
 • Meer PK’s uit uw Skoda
 • Meer plezier uit uw Skoda Octavia 1.8 TSI 180pk​
 • Verminderd brandstof gebruik

Hoe gaat dat precies, chiptuning van een Skoda Octavia 1.8 TSI 180pk?​

We beginnen het proces met een afspraak bij een tuning locatie bij u in de buurt. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een batterijtester. De accu controller biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de hoogste stabiele spanning behaalt.

Daarna zal de software van uw auto worden uitgelezen, en worden alle bekomen statistieken door ons bewaard. Daarna wordt uw software opgestuurd naar een chiptuning Skoda Octavia 1.8 TSI 180pk engineer. Daarna verzenden we de gegevens van uw auto aan onze engineer die gespecialiseerd is in auto’s chippen. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning ingenieur opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw auto.

Vervolgens pakt hij de versie die het beste bij jouw auto past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor de performance wordt aangepast bij de chiptuning Skoda Octavia 1.8 TSI 180pk. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een testbank meermaals gecontroleerd.

Op die manier wordt de speed en de veiligheid van de auto een garantie die wij u kunnen geven. Zonder uw auto voor honderden euro’s te moeten controleren.

Dat is de reden waarom wij een voordelige chiptuning kunnen aanbieden aan ons klantenbestand. Terwijl de kwaliteit goed en vaak beter is dan wanneer je auto in een middagje op een vermogensbank tuned. De chiptuning software die wij hanteren biedt veel meer perspectief op een precieze kennis en werkt veel grondiger.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de chiptuning engineer, namelijk hoeveel hij raamt dat de performance is.

Veilige auto tuning

 • Speciale accu voeding gedurende de chiptuning
 • Specialistische kennis
 • We back-uppen uw software eerst
 • Gebruik van goede tuning software
 • Ontdek wat chiptuning voor uw Skoda Octavia 1.8 TSI 180pk kan doen:

Kom erachter wat chippen met je auto doet:

De opties voor het tunen van de motor:

Het opdrijven van de performance kan op verscheidene manieren, namelijk:

Stage 1 Skoda Octavia 1.8 TSI 180pk OBD chiptuning

Het OBD-chiptuning systeem is allicht de meest gewaardeerde manier voor het Skoda Octavia 1.8 TSI 180pk chippen. Bij deze manier wordt gebruik gemaakt van de Obd-poort in de auto.

Daardoor is dit een voordelige Skoda Octavia 1.8 TSI 180pk chiptuning variant en ook de meest voorkomende. OBD zorgt ervoor dat het vermogen van de auto door een wijziging van het motormanagementsysteem wordt opgedreven. Zonder de Skoda Octavia 1.8 TSI 180pk ECU uit elkaar te hoeven halen.

Je auto ziet er gelijk uit, maar de performance werd opgedreven!

Chiptuning Skoda Octavia 1.8 TSI 180pk Stage 2

Het woord chiptunen verhult al wat dit inhoudt. Bij deze methode van Skoda Octavia 1.8 TSI 180pktuning maak je fysieke wijzigingen aan de Skoda Octavia 1.8 TSI 180pk. Bijvoorbeeld een sport uitlaat of/en betere motor cooling.

Door te kiezen voor zowel fysieke aanpassingen als voor chiptuning kan je het maximale performance van je auto behalen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 Skoda Octavia 1.8 TSI 180pk chiptuning. Hierbij pas je de Skoda Octavia 1.8 TSI 180pk fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je auto haalt.

Stage 2 chiptuning Skoda Octavia 1.8 TSI 180pk is weggelegd voor een welgesteld klantenbestand dat hoge eisen stelt aan de performance en look van hun auto.

Gespecialiseerde know-how over ECU’s

Doordat wij ver reikende kennis hebben over de software van uw Skoda Octavia 1.8 TSI 180pk auto kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge Skoda Octavia 1.8 TSI 180pk chiptuning.

Zo doen wij buiten Skoda Octavia 1.8 TSI 180pk chiptuning ook diverse andere software modificaties voor Skoda Octavia 1.8 TSI 180pk auto’s als roetfilterverwijderingen. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het repareren van ECU’s die bij een gefaalde chiptuning poging stuk zijn gegaan.

Lincoln tuning ecu
Voor het repareren van uw motor computer is Mijn Chiptuning zelfs in staat om afgesloten onderdelen in de computer aan te passen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto chippen

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de Skoda auto, zonder dat hierbij veranderingen Skoda baar zijn door het blote oog.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw Skoda .

Stage 2 van de tuning is verschillend.
Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw Skoda auto en bent u uw Skoda dus even kwijt.