Skoda Fabia 1.2 TSI 85pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

Stage 1 Skoda Fabia 1.2 TSI 85pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 85pk 140pk +64.7%
Koppel 160nm 225nm +40.6%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na020406080100120140

Koppel (NM)

NM voorNM na0306090120150180210240

Wat voor voordelen heeft chiptuning?

De ecu software van uw Skoda Fabia 1.2 TSI 85pk is standaard ingesteld, en wordt compleet bestuurd door een computer.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de brochure van de wagen staat vermeld.

Je kunt echt meer performance halen uit je auto dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde vermogen, en de oplossing ligt in software tunen.

In een paar uur kan je Skoda Fabia 1.2 TSI 85pk door chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer vermogen krijgen.

Terwijl we de brandstofuitstoot tot wel 15% terug dringen.

In het dagelijks rijden in uw Skoda Fabia 1.2 TSI 85pk gaat u merken dat uw Skoda Fabia 1.2 TSI 85pk veel lekkerder gaat door tuning Skoda Fabia 1.2 TSI 85pk. Je Skoda Fabia 1.2 TSI 85pk zal sneller optrekken en het vermogen die hij hiervoor levert is veel consistenter.

Voordelen tunen van uw auto:​​

 • Beter geluid uit uw auto
 • Meer rijplezier uit uw Skoda Fabia 1.2 TSI 85pk​
 • Meer PK’s
 • Brandstofverbruik wordt minder van uw Skoda Fabia 1.2 TSI 85pk

Hoe gaat het in zijn werk?​

We starten het proces met een afspraak bij een tuning locatie bij u in de omgeving. We zetten uw auto op een speciale accu controller. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de auto een maximum aan stabiele spanning bekomt, en hiervoor zorgt de batterijtester.

Hierna zal de software van uw auto worden uitgelezen, en worden alle bekomen gegevens door ons bewaard. De statistieken worden door onze Skoda Fabia 1.2 TSI 85pk chiptuning engineer onderworpen. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning ingenieur opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw auto.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel het vemogen ondergaat een modificatie. Een gepersonaliseerde chiptuning op maat voor uw Skoda Fabia 1.2 TSI 85pk dus. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een dyno meermaals gecontroleerd.

Op die manier wordt de speed en de veiligheid van de Skoda Fabia 1.2 TSI 85pk een garantie die wij u kunnen bieden. Zonder uw auto voor honderden euro’s te moeten testen.

Dat is de reden waarom wij een goedkope chiptuning kunnen aanbieden aan ons klantenbestand. Terwijl de kwaliteit goed en vaak beter is dan wanneer je auto in een middagje op een vermogensbank tuned. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer inzicht en tijd.

Na het Skoda Fabia 1.2 TSI 85pk chiptunen krijgt de klant meteen een uitslag van de geraamde performance van de Skoda Fabia 1.2 TSI 85pk.

Veilige chip tuning door

 • Vraag een offerte aan en weet exact wat het nieuwe vermogen van u Skoda Fabia 1.2 TSI 85pk kan worden!
 • Specialistische kennis
 • We kopiëren uw software eerst
 • Speciale voeding tijdens tijdens het tunen
 • Gebruik van de beste Skoda Fabia 1.2 TSI 85pk tuning files

Ontdek wat auto chip tuning voor uw Skoda Fabia 1.2 TSI 85pk auto kan doen:

Verschillende vormen Skoda Fabia 1.2 TSI 85pk motor tuning:

Voor het Skoda Fabia 1.2 TSI 85pk motor vermogen te maximaliseren zijn diverse methodes en dit zijn de methodes die we hieronder uit de doeken doen:

Methode 1: Skoda Fabia 1.2 TSI 85pk OBD chiptuning

OBD chiptuning Skoda Fabia 1.2 TSI 85pk is een geliefde manier om je Skoda Fabia 1.2 TSI 85pk te tunen. Met op maat obd chiptuning maken we gebruik van de obd connector in uw auto.

Door dit gemak is deze goedkope methode van Skoda Fabia 1.2 TSI 85pk chiptuning erg geliefd en komt ze veel voor. Via OBD kan je immers alle onderdelen van je ECU die zorgen zijn voor de performance van uw auto aanpassen. OBD is een chiptuning methode waar je de ECU niet nodeloos moet uit elkaar halen.

Je Skoda Fabia 1.2 TSI 85pk ziet er identiek uit, maar de performance werd gemaximaliseerd!

Stage 2 chiptuning Skoda Fabia 1.2 TSI 85pk

De naam zegt het helemaal. Deze methode houdt in dat er dus een wijziging zal plaatsvinden in hoe de auto er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Een sport uitlaat of een beter systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Door te kiezen voor zowel fysieke aanpassingen als voor chiptuning kan je het maximale vermogen van je Skoda Fabia 1.2 TSI 85pk behalen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 chiptuning Skoda Fabia 1.2 TSI 85pk. Hierbij pas je de Skoda Fabia 1.2 TSI 85pk fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je auto haalt.

Voor wie alles uit hun Skoda Fabia 1.2 TSI 85pk wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer neer te leggen, is dit de beste optie.

Gespecialiseerde know-how over Skoda Fabia 1.2 TSI 85pk ECU’s

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze diensten een garantie op hoogstaande autotuning.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van autosoftware modificaties, bijvoorbeeld het elimineren van roetfilters. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

ecu programmeren Peugeot
Voor het repareren van uw ECU (motor computer) is Mijn Chiptuning ook in staat om afgesloten onderdelen in de computer aan te passen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto chippen

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen fysieke aanpassing plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

Stage 2 van de tuning is verschillend.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de Skoda auto zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder Skoda doen.