Skoda Rapid 1.4 TSI 125pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Skoda rapid 1.4 tsi 125pk

Stage 1 Skoda Rapid 1.4 TSI 125pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 125pk 155pk +24%
Koppel 200nm 270nm +35%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na020406080100120140160

Koppel (NM)

NM voorNM na04080120160200240280

Ontdek wat chiptuning voor uw Skoda Rapid 1.4 TSI 125pk auto kan doen:

De standaard software in de motor controller van uw auto is niet optimaal.De ECU is afgesteld om een specifiek gestandaardiseerd vermogen te halen, namelijk dat van in de autobrochure.

Echter kan uw Skoda Rapid 1.4 TSI 125pk vaak vele keren meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door auto tuning.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in een paar uur uw Skoda Rapid 1.4 TSI 125pk kunnen voorzien van een vermogensverbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Je auto heeft meer kracht, en zal tot wel 15% minder brandstof verspillen.

Skoda Rapid tunen zal als gevolg hebben dat het besturen van je Skoda Rapid veel fijner en “sneller” aanvoelt, rijden wordt pure fun! Doordat de auto sneller optrekt en veel consistenter is in het leveren van vermogen.

De voordelen auto chiptuning:​​

 • Brandstofverbruik wordt minder
 • Aangenaam rijden​ met uw auto​
 • Meer performance
 • Harder geluid uit uw Skoda

Hoe gaat het in zijn werk?​

We starten het proces met een afspraak bij een tuning locatie bij u in de omgeving. We zetten uw auto op een speciale batterijtester. Die garandeert dat uw Skoda Rapid 1.4 TSI 125pk op maximale stabiele spanning blijft tijdens de chiptuning.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de auto om eventuele foutcodes op te sporen, en nemen we uiteraard een reservekopie. Daarna wordt uw software opgestuurd naar een chiptuning Skoda Rapid 1.4 TSI 125pk engineer. Daarna verzenden we de gegevens van uw auto aan onze ingenieur die gespecialiseerd is in chiptuning. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning specialist opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw auto.

Vervolgens pakt hij de versie die het beste bij jouw auto past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor de performance wordt aangepast bij de chiptuning Skoda Rapid 1.4 TSI 125pk. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de auto. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we gebruiken voor het chippen van uw Skoda Rapid 1.4 TSI 125pk werd uitgebreid gecontroleerd op eentestbank.

We kunnen zo de snelheid en de veiligheid van uw auto waarborgen. Zonder uw Skoda Rapid 1.4 TSI 125pk voor honderden euro’s te hoeven controleren.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die goed is voor de portemonnee. Je auto in enkele uren laten chiptunen door middel van eendyno biedt veel minder garantie op degelijk maatwerk. De chiptuning software die wij gebruiken biedt veel meer perspectief op een precieze kennis en werkt veel grondiger.

Na het Skoda Rapid 1.4 TSI 125pk chiptunen krijgt de klant onmiddelijk een uitslag van de geraamde performance van de auto.

Onze auto tuning is veilig

 • Een kopie van de oude staat
 • De beste Skoda Rapidchiptuning files in gebruik
 • Goede accu voeding gedurende het chippen
 • Diepgaande kennis van de ECU (de computer van je auto) en van uw Skoda Rapid 1.4 TSI 125pk
 • Vraag een prijsinschatting aan en weet exact wat het grotere vermogen van uw Skoda Rapid 1.4 TSI 125pk kan worden!

Kom erachter wat chippen met je auto kan doen:

Methodes voor Skoda Rapid 1.4 TSI 125pk motor tuning:

Het opdrijven van het motorvermogen kan op verscheidene methodes, namelijk:

Methode 1: Skoda Rapid 1.4 TSI 125pk OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Skoda Rapid 1.4 TSI 125pk is de meest populaire methode van chiptuning. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de auto zit, nodig.

Hierdoor is dit een voordelige Skoda Rapid 1.4 TSI 125pk chiptuning variant en ook de meest voorkomende. Via OBD kan je immers alle onderdelen van je ECU die aansprakelijk zijn voor het vermogen van uw Skoda Rapid 1.4 TSI 125pk aanpassen. Zonder de Skoda Rapid 1.4 TSI 125pk ECU uit elkaar te hoeven halen.

Door het Skoda Rapid 1.4 TSI 125pk auto laten chippen krijgt u dus meer vermogen zonder fysieke reparaties aan de Skoda Rapid 1.4 TSI 125pk!

Stage 2 Skoda Rapid 1.4 TSI 125pk chiptuning

De term chiptunen verhult al wat dit inhoudt. Deze methode houdt in dat er dus een verandering zal plaatsvinden in hoe de Skoda Rapid 1.4 TSI 125pk er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Een veel komend voorbeeld is een sport uitlaat of/en betere motor cooling.

Deze manier van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 chiptuning Skoda Rapid 1.4 TSI 125pk. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Deze vorm van chiptuning Skoda Rapid 1.4 TSI 125pk is voor mensen die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook behoorlijk budget voor hebben.

Diepgaande kennis over ECU software: onze plus

Wij beloven u de meest kwalitiatieve diensten op de markt voor een tuning van uw Skoda Rapid 1.4 TSI 125pk.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van autosoftware wijzigingen, bijvoorbeeld het verwijderen van roetfilters. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het herstellen van ECU’s die bij een gefaalde chiptuning poging kapot zijn gegaan.

ecu programmeren
Voor het repareren van uw ECU (motor computer) is Mijn Chiptuning zelfs in staat om beveiligde onderdelen in de computer aan te passen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen uiterlijke aanpassing plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

Daarom is je auto al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

Stage 2 van de tuning is verschillend.
U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.