Saturn Ion 2.2i 140pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Saturn ion 2.2i 140pk

Stage 1 Saturn Ion 2.2i 140pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 140pk 160pk +14.3%
Koppel 197nm 225nm +14.2%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na020406080100120140160

Koppel (NM)

NM voorNM na0306090120150180210240

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn auto chiptunen?

De ecu software van uw Saturn Ion is gestandaardiseerd, en wordt compleet bestuurd door een computer.De ECU is afgesteld om een specifiek gestandaardiseerd vermogen te halen, namelijk dat van in de autobrochure.

Het laten tunen van uw auto is de uitgelezen keuze om uw auto een groter vermogen te geven.

Door het chiptunen van uw auto kunnen we binnen een paar uur een vermogensverbetering verwezenlijken van tussen de 15 en 35%.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder benzine zal uitstoten.

In het dagelijks rijden in uw auto zult u merken dat uw Saturn Ion veel soepelder gaat door chiptuning Saturn Ion 2.2i 140pk. Je Saturn Ion zal vlotter optrekken en de performance die hij hiervoor bekomt is veel consequenter.

De voordelen Saturn Ion 2.2i 140pk chiptuning:​​

 • Meer plezier ​
 • Geluid klinkt beter
 • Sneller optrekken
 • Brandstofverbruik wordt minder

Hoe gaat het in zijn werk?​

Bij stage één tunen Saturn Ion 2.2i 140pk plant u een afspraak bij één van onze tuning locaties bij u in de buurt. We zetten uw auto op een speciale accu controller. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de auto een maximum aan stabiele volt bekomt, en hiervoor zorgt de accu controller.

Vervolgens lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een backup van. De softwaregegevens worden door onze inhouse Saturn Ion 2.2i 140pk chiptuning engineer onderworpen. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning ingenieur opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw Saturn Ion 2.2i 140pk.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel de performance ondergaat een wijziging. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een testbank meermaals geinspecteerd.

Hierdoor kunnen wij tempo en safety garanderen. En zo hoeft u geen cash uit te geven aan een controletst van uw auto.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die goed is voor de portemonnee. Terwijl de kwaliteit goed en vaak beter is dan wanneer je auto in een middagje op een dyno tuned. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze gedetaileerder is en omdat we ervoor kiezen onze eigen specialisme te gebruiken tijdens het chiptunen.

Na het Saturn Ion 2.2i 140pk chiptunen krijgt de klant direct een uitslag van de geraamde performance van de Saturn Ion 2.2i 140pk.

Onze chiptuning is veilig

 • Diepgaande kennis van de ECU (de computer van je auto) en van uw Saturn Ion 2.2i 140pk
 • De beste Saturn Ionchiptuning software in gebruik
 • Kom erachter wat chippen met je auto kan doen:
 • Een back-up van de oude staat
 • Speciale voeding tijdens tijdens het chippen

Ontdek wat auto chippen voor uw Saturn Ion 2.2i 140pk kan doen:

De opties voor het tunen van de motor:

Voor het Saturn Ion 2.2i 140pk motor vermogen te vergroten zijn meerdere methodes en dit zijn de manieren die we hieronder uit de doeken doen:

Stage 1 Saturn Ion 2.2i 140pk OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Saturn Ion 2.2i 140pk is de meest gevraagde methode van tuning. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de Saturn Ion 2.2i 140pk zit, nodig.

Omdat deze variant voordelig is en ze erg efficiënt en hoogstaand is, kiest de klant vaak voor deze optie. OBD is een manier die via het bijstellen van de ECU een complete invloed heeft op de performance van de auto. Zonder de Saturn Ion 2.2i 140pk ECU uit elkaar te hoeven halen.

Je auto ziet er identiek uit, maar de performance werd opgedreven!

Stage 2 chiptuning Saturn Ion 2.2i 140pk

Met deze naam weet je al genoeg. Via deze methode vindt een fysieke verandering van de auto plaats. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw Saturn Ion 2.2i 140pk, of een effectievere motorkoeling.

Door te kiezen voor zowel fysieke reparaties als voor chiptuning kan je het maximale performance van je auto behalen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 Saturn Ion 2.2i 140pk chiptuning. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Deze vorm van Saturn Ion 2.2i 140pk chiptuning is voor mensen die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook behoorlijk budget voor hebben.

Diepgaande kennis over Saturn Ion 2.2i 140pk ECU software: onze plus

Doordat wij diepe know-how hebben over de software van uw Saturn Ion 2.2i 140pk auto kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge Saturn Ion 2.2i 140pk chiptuning.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook specialistisch zijn in diverse overige software modificaties waaronder roetfilterverwijderingen. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

ecu tuning nederland
Bij reparaties kunnen we zelfs de beveiligde onderdelen van de motor computer in uw auto aanpassen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de chip tuning

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de Saturn , zonder dat hierbij veranderingen Saturn baar zijn door het blote oog.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw Saturn .

De situatie is anders bij stage 2.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de Saturn auto zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder Saturn auto doen.