Saturn Aura 2.4i 170pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Saturn aura 2.4i 170pk

Stage 1 Saturn Aura 2.4i 170pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 170pk 190pk +11.8%
Koppel 220nm 240nm +9.1%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0255075100125150175200

Koppel (NM)

NM voorNM na0306090120150180210240

Wat voor voordelen heeft chiptuning?

De ecu software van uw auto is gestandaardiseerd, en wordt volledig bestuurd door een computer.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de autobrochure staat vermeld.

Het chippen van uw auto is de beste optie om uw Saturn Aura een groter vermogen te geven.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in een paar uur uw Saturn Aura 2.4i 170pk kunnen voorzien van een performanceverbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Je Saturn Aura heeft meer kracht, en zal tot wel 15% minder benzine verbruiken.

tuning Saturn Aura 2.4i 170pk zal ervoor zorgen dat het besturen van je auto veel fijner en “krachtiger” aanvoelt, autorijden wordt een plezier! Na de chiptuning gaat optrekken veel sneller, omdat je auto meer performance heeft gekregen.

De 4 grootste voordelen​​

 • Geluid klinkt mooier uit uw Saturn
 • Meer rijplezier ​
 • Meer performance
 • Brandstofverbruik wordt minder

Hoe gaat dat precies, remappen van een Saturn Aura 2.4i 170pk?​

Je maakt een afspraak bij een tuning locatie bij u in de buurt. We zullen de capaciteit van de accu van uw auto nagaan door middel van een accutester. De accu controller biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de hoogste stabiele volt behaalt.

Hierna zal de software van uw Saturn Aura 2.4i 170pk worden uitgelezen, en worden alle bekomen gegevens door ons bewaard. De softwaregegevens worden door onze Saturn Aura 2.4i 170pk chiptuning engineer onderworpen. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning specialist opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw Saturn Aura 2.4i 170pk.

Vervolgens pakt hij de versie die het beste bij jouw Saturn Aura 2.4i 170pk past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor het vermogen wordt aangepast bij de chiptuning. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de auto. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we benutten voor het chippen van uw auto werd uitgebreid gecontroleerd op eentestbank.

Op die manier wordt de snelheid en de veiligheid van de Saturn Aura 2.4i 170pk een garantie die wij u kunnen geven. En zo hoeft u geen geld uit te geven aan een controletst van uw Saturn Aura 2.4i 170pk.

Hierdoor kunnen wij goedkope chiptuning bieden. Je auto in enkele uren laten chiptunen door middel van eentestbank biedt veel minder garantie op precies maatwerk. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze accurater is en omdat we ervoor kiezen onze eigen notie te gebruiken tijdens het chiptunen.

Na het Saturn Aura 2.4i 170pk chiptunen krijgt de klant meteen een rapport van de geraamde performance van de Saturn Aura 2.4i 170pk.

Veilige auto tuning

 • Specialistische kennis
 • Gebruik van beste tuning files
 • Vooraf een goede kopie van de oude staat van uw Saturn Aura 2.4i 170pk
 • Speciale voeding tijdens gedurende het tunen
 • Ontdek wat chiptuning voor u auto kan doen:

Kom erachter wat chippen met je auto kan doen:

De opties voor het tunen van de motor:

Het opdrijven van het motorvermogen kan op verschillende manieren, namelijk:

Stage 1 Saturn Aura 2.4i 170pk OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Saturn Aura 2.4i 170pk is de meest populaire vorm van chiptuning. Bij deze methode wordt gebruik gemaakt van de Obd-poort in de auto.

Door dit gemak is deze voordelige methode van auto chiptuning erg populair en komt ze veel voor. Via OBD kan je namelijk alle onderdelen van je ECU die zorgen zijn voor het vermogen van uw Saturn Aura 2.4i 170pk aanpassen. Zonder de Saturn Aura 2.4i 170pk ECU uit elkaar te hoeven halen.

Door het Saturn Aura 2.4i 170pk auto laten chippen krijgt u dus meer performance zonder fysieke reparaties aan de auto!

Saturn Aura 2.4i 170pk chiptuning Stage 2

De naam zegt het helemaal. Deze methode houdt in dat er dus een wijziging zal plaatsvinden in hoe de Saturn Aura 2.4i 170pk er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Een sport uitlaat of een gunstiger systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Door te kiezen voor tevens fysieke reparaties als voor chiptuning kan je het maximale vermogen van je Saturn Aura 2.4i 170pk behalen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 chiptuning Saturn Aura 2.4i 170pk. Hierbij pas je de Saturn Aura 2.4i 170pk fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je Saturn Aura 2.4i 170pk haalt.

Voor wie alles uit hun Saturn Aura 2.4i 170pk wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer neer te leggen, is dit de beste methode.

Specialistische ECU software inzicht

Doordat wij diepe kennis hebben over de software van uw Saturn Aura 2.4i 170pk kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge chiptuning Saturn Aura 2.4i 170pk.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van Saturn Aura 2.4i 170pk autosoftware wijzigingen, bijvoorbeeld het elimineren van roetfilters. Ook worden wij regelmatig gevraagd om ECU’s die bij een eerdere poging tot tuning kapot zijn gegaan, te herstellen.

externe ecu tuning Lexus
Voor het repareren van uw motor computer is Mijn Chiptuning ook in staat om afgesloten onderdelen in de computer aan te passen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto tuning

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de Saturn , zonder dat hierbij veranderingen Saturn baar zijn door het blote oog.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

Stage 2 van de tuning is verschillend.
U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.