Saturn L-Series 2.2i 140pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

Chiptuning

Stage 1 Saturn L-Series 2.2i 140pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 140pk 160pk +14.3%
Koppel 203nm 230nm +13.3%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na020406080100120140160

Koppel (NM)

NM voorNM na0306090120150180210240

Ontdek wat chiptuning voor uw auto kan doen:

De standaard software in de ecu van uw auto is niet optimaal.De ECU is afgesteld om een specifiek gestandaardiseerd vermogen te behalen, namelijk dat van in de brochure van de auto.

Het tunen van uw auto is de beste keuze om uw Saturn L-Series 2.2i 140pk een groter vermogen te geven.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in een paar uur uw Saturn L-Series kunnen voorzien van een performanceverbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Terwijl we het brandstofverbruik tot wel 15% terug dringen.

Dag in dag uit zal het rijden veel fijner en soepeler aanvoelen door de Saturn L-Series chip tunen. Je auto zal sneller optrekken en de performance die hij hiervoor geeft is veel consistenter.

De 4 grootste voordelen​​

 • Sportiever karakter
 • Geluid klinkt sportiever uit uw Saturn
 • Aangenaam rijden​ met uw Saturn L-Series 2.2i 140pk​
 • Brandstofverbruik wordt minder van uw auto

Hoe gaat dat precies, chiptuning van een Saturn L-Series 2.2i 140pk?​

Bij stage one tunen Saturn L-Series 2.2i 140pk plant u een afspraak bij één van onze locaties bij u in de buurt. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een accutester. De batterijtester biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de hoogste stabiele volt behaalt.

Hierna zal de software van uw Saturn L-Series 2.2i 140pk worden uitgelezen, en worden alle bekomen statistieken door ons bewaard. Daarna wordt uw software opgestuurd naar een chiptuning Saturn L-Series 2.2i 140pk engineer. Daarna verzenden we de gegevens van uw auto aan onze engineer die gespecialiseerd is in merk(naam) tuning. Deze Saturn L-Series 2.2i 140pk engineer vergelijkt de software met een database van software versies van vroegere chiptunes.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel de performance ondergaat een verandering. Een gepersonaliseerde chiptuning op maat voor uw Saturn L-Series 2.2i 140pk dus. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we zullen gebruiken tijdens het chiptuning proces is erg precies onder de loep genomen.

Daardoor kunnen wij snelheid en safety verzekeren. Zo kunt u een paar honderd euro uitsparen aan uw Saturn L-Series 2.2i 140pk nodeloos te laten checken.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die interessant is voor de portemonnee. Een testbank is een veel minder gunstige oplossing om je auto te laten chiptunen. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze gedetaileerder is en omdat we verkiezen onze eigen notie te gebruiken tijdens het chiptunen.

Krijg ogenblikkelijk een uitslag met het geschatte vermogen na het Saturn L-Series 2.2i 140pk chiptunen

Veilige chip tuning door

 • Specialistische kennis
 • Vooraf een goede back-up van de oude staat van uw Saturn L-Series 2.2i 140pk
 • Goede voeding tijdens tijdens de chiptuning
 • De beste Saturn L-Seriestuning bestanden in gebruik
 • Ontdek wat chiptuning voor u Saturn L-Series 2.2i 140pk kan doen:

Kom erachter wat chippen met je auto kan doen:

Methodes voor Saturn L-Series 2.2i 140pk motor tuning:

Het is voorkomend om de kracht van de motor te doen aangroeien aan de hand van verschillende manieren, en die leggen we onderaan uit:

Stage 1 Saturn L-Series 2.2i 140pk OBD chiptuning

Het OBD-chiptuning systeem is allicht de meest gewaardeerde manier voor het Saturn L-Series 2.2i 140pk chippen. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de Saturn L-Series 2.2i 140pk zit, nodig.

Hierdoor is dit een voordelige Saturn L-Series 2.2i 140pk chiptuning variant en ook de meest voorkomende. OBD zorgt ervoor dat de performance van de auto door een wijziging van het motormanagementsysteem wordt verhoogd. OBD is een chiptuning optie waar je de ECU niet nutteloos moet uit elkaar halen.

Door het Saturn L-Series 2.2i 140pk auto laten chippen krijgt u dus meer vermogen zonder uiterlijke modificaties aan de Saturn L-Series 2.2i 140pk!

Chiptuning Saturn L-Series 2.2i 140pk Stage 2

Met deze naam weet je al genoeg. Deze manier houdt in dat er dus een verandering zal plaatsvinden in hoe de auto er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Een veel komend voorbeeld is een sport uitlaat of/en betere motor cooling.

Deze methode van tuning kun je ook combineren met chip tunen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 chiptuning Saturn L-Series 2.2i 140pk. Hierbij pas je de auto fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je auto haalt.

Stage 2 Saturn L-Series 2.2i 140pk chiptuning is weggelegd voor een welgesteld klantenbestand dat hoge eisen stelt aan het vermogen en look van hun Saturn L-Series 2.2i 140pk.

Gespecialiseerde notie over ECU’s

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze diensten een garantie op hoogstaande autotuning.

Zo doen wij naast chiptuning Saturn L-Series 2.2i 140pk ook diverse andere software modificaties voor Saturn L-Series 2.2i 140pk als roetfilterverwijderingen. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

externe ecu tuning
Voor het repareren van uw motor computer is Mijn Chiptuning zelfs in staat om beveiligde onderdelen in de computer aan te passen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto chippen

Bij onze stage 1 Saturn chiptuning zijn alle reparaties op uw originele ECU zonder fysieke aanpassingen aan uw Saturn auto.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw Saturn .

Stage 2 van de tuning is verschillend.
Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw auto en bent u uw Saturn auto dus even kwijt.