Saturn Vue 2.4i – 170pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Saturn vue 2.4i – 170pk

Stage 1 Saturn Vue 2.4i – 170pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 170pk 190pk +11.8%
Koppel 220nm 250nm +13.6%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0255075100125150175200

Koppel (NM)

NM voorNM na050100150200250

Ontdek wat chiptuning voor uw Saturn Vue 2.4i – 170pk auto kan doen:

De standaard software in de motor controller van uw Saturn Vue 2.4i – 170pk is niet optimaal.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de autobrochure staat opgelijst.

Het laten chippen van uw auto is de beste optie om uw Saturn Vue 2.4i – 170pk een groter vermogen te geven.

Door het chiptunen van uw Saturn kunnen we binnen een paar uur een vermogensverbetering verwezenlijken van tussen de 15 en 35%.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder benzine zal uitstoten.

Dag in dag uit zal het autorijden veel fijner en flexibel aanvoelen door de tuning Saturn Vue 2.4i – 170pk. Na de chiptuning gaat accelereren een stuk vlugger, omdat je Saturn Vue 2.4i – 170pk meer performance heeft gekregen.

Voordelen tunen van uw auto:​​

 • Sportiever karakter
 • Harder geluid uit uw Saturn
 • Minder brandstof gebruik van uw Saturn Vue 2.4i – 170pk
 • Comfortabeler rijden​ met uw auto​

Hoe gaat dat precies, remappenSaturn Vue 2.4i – 170pk?​

We beginnen het proces met een afspraak bij een locatie bij u in de buurt. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een batterijtester. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de Saturn Vue 2.4i – 170pk een maximum aan stabiele volt bekomt, en hiervoor zorgt de accu controller.

Hierna zal de software van uw auto worden uitgelezen, en worden alle bekomen statistieken door ons bewaard. De softwaregegevens worden door onze Saturn Vue 2.4i – 170pk chiptuning engineer onderworpen. Onze gespecialiseerde ingenieur beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw Saturn Vue 2.4i – 170pk hiermee vergelijken.

De chiptuning Saturn Vue 2.4i – 170pk engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw auto, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de auto. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we benutten voor het chippen van uw auto werd uitgebreid gecontroleerd op eenvermogensbank.

Hierdoor kunnen wij snelheid en veiligheid garanderen. Zo kunt u een paar honderd euro besparen aan uw auto nodeloos te laten controleren.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die aangenaam is voor de portemonnee. Terwijl de kwaliteit goed en meestal beter is dan wanneer je auto in een middagje op een dyno tuned. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer inzicht en tijdsbestek.

Krijg meteen een uitslag met het geschatte vermogen na het Saturn Vue 2.4i – 170pk chiptunen

Veilige chiptuning door

 • Exclusief gebruik van de beste Saturn Vue 2.4i – 170pk tuning files
 • Speciale voeding tijdens gedurende het chippen
 • Kom erachter wat chippen met je auto kan doen:
 • Eerst een goede kopie van de oude staat van uw Saturn Vue 2.4i – 170pk
 • Specialistische kennis

Kom erachter wat chippen met je auto kan doen:

De opties voor het tunen van de motor:

Het is voorkomend om de kracht van de motor te doen vermeerderen aan de hand van verschillende methodes, en die leggen we onderaan uit:

Methode 1: Saturn Vue 2.4i – 170pk OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Saturn Vue 2.4i – 170pk is de meest populaire vorm van chiptuning. Met obd chiptuning maken we gebruik van de obd connector in uw Saturn Vue 2.4i – 170pk.

Door dit gemak is deze voordelige methode van auto chiptuning erg populair en komt ze veel voor. OBD zorgt ervoor dat het vermogen van de auto door een wijziging van het motormanagementsysteem wordt verhoogd. Zonder de Saturn Vue 2.4i – 170pk ECU uit elkaar te hoeven halen.

Kort gezegd betekent chiptuning een auto met meer kracht, zonder dat je auto er een fysieke make-over voor hoeft te ondergaan!

Chiptuning Saturn Vue 2.4i – 170pk Stage 2

Met deze term weet je al voldoende. Via deze optie vindt een fysieke verandering van de Saturn Vue 2.4i – 170pk plaats. Een sport uitlaat of een beter systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Door te kiezen voor zowel fysieke reparaties als voor chiptuning kan je het maximale performance van je Saturn Vue 2.4i – 170pk behalen. Dit wordt ook wel stage 2 Saturn Vue 2.4i – 170pk chiptuning genoemd. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Voor wie alles uit hun Saturn Vue 2.4i – 170pk wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer neer te leggen, is dit de goede manier.

Gespecialiseerde kennis over ECU software: onze meerwaarde

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze services een garantie op de beste autotuning.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook gespecialiseerd zijn in diverse overige software modificaties waaronder roetfilterverwijderingen. Ook worden wij vaak gevraagd om ECU’s die bij een eerdere poging tot tuning kapot zijn gegaan, te herstellen.

zelf ecu programmeren Mercedes-Benz
Bij reparaties kunnen we zelfs de afgesloten onderdelen van de ECU (de computer van je auto) in uw auto aanpassen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de Saturn , zonder dat hierbij aanpassingen Saturn baar zijn door het blote oog.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

De situatie is anders bij stage 2.
Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw auto en bent u uw Saturn dus even kwijt.