Saturn Sky 2.4i 177pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

Chiptuning

Stage 1 Saturn Sky 2.4i 177pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 177pk 195pk +10.2%
Koppel 235nm 260nm +10.6%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0255075100125150175200

Koppel (NM)

NM voorNM na04080120160200240280

Ontdek wat chiptuning voor uw Saturn Sky 2.4i 177pk auto kan doen:

De standaard software in de motor controller van uw Saturn Sky is niet optimaal.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de brochure van de wagen staat opgelijst.

Je kunt echt meer kracht halen uit je wagen dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde aantal pk, en de oplossing ligt in chippen.

Door het tunen van uw Saturn kunnen we binnen een paar uur een vermogensverbetering verwezenlijken van tussen de 15 en 35%.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder benzine zal uitstoten.

chip tuning Saturn Sky 2.4i 177pk zal ervoor zorgen dat het besturen van je Saturn Sky veel fijner en “krachtiger” aanvoelt, rijden wordt een plezier! Doordat hij vlugger accelereert en veel consistenter is in het leveren van vermogen.

Voordelen tunen van uw Saturn Sky 2.4i 177pk:​​

 • Beter geluid uit uw Saturn
 • Minder brandstof gebruik van uw Saturn Sky 2.4i 177pk
 • Meer vermogen uit uw auto
 • Aangenaam rijden​​

Hoe gaat het in zijn werk?​

Voor stage one chippen Saturn Sky 2.4i 177pk plant u een afspraak bij één van onze tuning locaties bij u in de buurt. We zetten uw auto op een speciale batterijtester. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de Saturn Sky 2.4i 177pk een maximum aan stabiele volt bekomt, en hiervoor zorgt de accu controller.

Hierna zal de software van uw Saturn Sky 2.4i 177pk worden uitgelezen, en worden alle bekomen statistieken door ons bewaard. De statistieken worden door onze Saturn Sky 2.4i 177pk chiptuning engineer onderworpen. Onze gespecialiseerde engineer beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw Saturn Sky 2.4i 177pk hiermee vergelijken.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel de performance ondergaat een wijziging. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we zullen toepassen tijdens het chiptuning proces is erg gedetailleerd onder de loep genomen.

Op die manier wordt de speed en de veiligheid van de Saturn Sky 2.4i 177pk een garantie die wij u kunnen bieden. Zo kunt u een paar honderd euro besparen aan uw Saturn Sky 2.4i 177pk nodeloos te laten nakijken.

Dat is de reden waarom wij een goedkope chiptuning kunnen aanbieden aan onze klanten. Terwijl de kwaliteit goed en meestal beter is dan wanneer je Saturn Sky 2.4i 177pk in een middagje op een vermogensbank tuned. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer know-how en tijdsbestek.

Krijg gelijk een rapport met het geschatte vermogen na het Saturn Sky 2.4i 177pk chiptunen

Onze chip tuning is veilig

 • Een back-up van de oude staat
 • Diepgaande kennis van de motor computer en van uw Saturn Sky 2.4i 177pk
 • Kom erachter wat chippen met je auto doet:
 • Gebruik van de beste Saturn Sky 2.4i 177pk tuning bestanden
 • Goede voeding tijdens tijdens het tunen

Vraag een prijsopgave aan en weet exact wat het grotere vermogen van u Saturn Sky 2.4i 177pk wordt!

Methodes voor Saturn Sky 2.4i 177pk motor tuning:

Het opdrijven van de performance kan op verscheidene manieren, namelijk:

Stage 1 Saturn Sky 2.4i 177pk OBD chiptuning

Het OBD-tuning systeem is allicht de meest gekende manier voor het Saturn Sky 2.4i 177pk chippen. Bij deze manier wordt gebruik gemaakt van de Obd-poort in de Saturn Sky 2.4i 177pk.

Omdat deze variant weinig kost en ze erg doordacht en gerespecteerd is, kiest de klant vaak voor deze methode. Via OBD kan je namelijk alle onderdelen van je ECU die verantwoordelijk zijn voor het vermogen van uw Saturn Sky 2.4i 177pk aanpassen. OBD is een chiptuning optie waar je de ECU niet nutteloos moet uit elkaar halen.

Kort gezegd betekent chiptuning een Saturn Sky 2.4i 177pk met meer performance, zonder dat je auto er een transformatie voor hoeft te ondergaan!

Stage 2 Saturn Sky 2.4i 177pk chiptuning

De term chiptunen verhult al wat dit betekent. Deze methode houdt in dat er dus een verandering zal plaatsvinden in hoe de auto er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw Saturn Sky 2.4i 177pk, of een effectievere motorkoeling.

Deze vorm van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 chiptuning Saturn Sky 2.4i 177pk. Hierbij pas je de auto fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je Saturn Sky 2.4i 177pk haalt.

Voor wie alles uit hun Saturn Sky 2.4i 177pk wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer neer te leggen, is dit de goede optie.

Diepgaande kennis over ECU software: onze plus

Wij verzekeren u de meest kwalitiatieve diensten op de markt voor een tuning van uw auto.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook specialistisch zijn in diverse overige software modificaties waaronder roetfilterverwijderingen. Ook worden wij vaak gevraagd om ECU’s die bij een eerdere poging tot tuning kapot zijn gegaan, te herstellen.

Lamborghini tuning ecu
Bij reparaties kunnen we zelfs de beveiligde onderdelen van de motor computer in uw auto aanpassen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de Saturn , zonder dat hierbij veranderingen Saturn baar zijn door het blote oog.

Daarom is je Saturn auto al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

Stage 2 van de tuning is verschillend.
U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.