Saturn Vue 3.5 V6 250pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Saturn vue 3.5 v6 250pk

Stage 1 Saturn Vue 3.5 V6 250pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 250pk 270pk +8%
Koppel 328nm 360nm +9.8%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na04080120160200240280

Koppel (NM)

NM voorNM na060120180240300360

Wat voor voordelen heeft chiptuning Saturn Vue 3.5 V6 250pk?

Het standaard programma in de ecu van uw Saturn Vue is niet optimaal.Aangezien deze is gemaakt om het vermogen te halen dat in de autobrochure staat.

Het laten chippen van uw auto is de uitgelezen optie om uw Saturn Vue een groter vermogen te geven.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in een paar uur uw Saturn Vue kunnen voorzien van een prestatie verbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Terwijl we de brandstofuitstoot tot wel 15% verminderen.

In het dagelijks rijden in uw Saturn Vue 3.5 V6 250pk zult u merken dat uw auto veel soepelder gaat door chiptuning Saturn Vue 3.5 V6 250pk. Je Saturn Vue 3.5 V6 250pk zal vlotter accelereren en het vermogen die hij hierbij levert is veel consequenter.

De 4 grootste voordelen​​

 • Sportiever karakter
 • Geluid klinkt harder uit uw Saturn
 • Aangenaam rijden​​
 • Brandstofverbruik wordt minder

Hoe gaat het in zijn werk?​

Je maakt een afspraak bij een locatie bij u in de buurt. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een batterijtester. De batterijtester biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de hoogste stabiele spanning behaalt.

Vervolgens lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een backup van. Daarna wordt uw software gestuurd naar een chiptuning Saturn Vue 3.5 V6 250pk specialist. Daarna verzenden we de software van uw auto aan onze engineer die gespecialiseerd is in merk(naam) tuning. Onze gespecialiseerde engineer beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw Saturn Vue 3.5 V6 250pk hiermee vergelijken.

Vervolgens pakt hij de versie die het beste bij jouw auto past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor het vermogen wordt aangepast bij de chiptuning Saturn Vue 3.5 V6 250pk. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we zullen toepassen tijdens het chiptuning proces is erg precies onder de loep genomen.

We kunnen zo de rijsnelheid en de veiligheid van uw Saturn Vue 3.5 V6 250pk waarborgen. En zo moet u geen geld uit te geven aan een controletst van uw Saturn Vue 3.5 V6 250pk.

Dat is de reden waarom wij een goedkope chiptuning kunnen presenteren aan ons klantenbestand. Een vermogensbank is een veel minder goeie oplossing om je auto te laten chiptunen. De chiptuning software die wij gebruiken biedt veel meer perspectief op een precieze kennis en werkt veel diepgaander.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de software ingenieur, namelijk hoeveel hij raamt dat de performance is.

Veilige chiptuning

 • We kopiëren uw software eerst
 • Gebruik van goede tuning bestanden
 • Vraag een offerte aan en weet exact wat het nieuwe vermogen van u auto wordt!
 • Specialistische kennis
 • Goede voeding tijdens gedurende het chippen

Kom erachter wat chippen met je auto kan doen:

Methodes voor Saturn Vue 3.5 V6 250pk motor tuning:

Het is mogelijk om de kracht van de motor te doen vermeerderen aan de hand van verschillende methodes, en die leggen we hieronder uit:

Methode 1: Saturn Vue 3.5 V6 250pk OBD chiptuning

op maat ODB chiptuning Saturn Vue 3.5 V6 250pk is een veelvoorkomende methode om je Saturn Vue 3.5 V6 250pk te chippen. Bij deze methode wordt gebruik gemaakt van de OBD-connector in de Saturn Vue 3.5 V6 250pk.

Daardoor is dit een goedkope Saturn Vue 3.5 V6 250pk chiptuning manier en ook de populairste. OBD is een methode die via het bijstellen van de ECU een totale impact heeft op de performance van de Saturn Vue 3.5 V6 250pk. Met deze manier hoef je zelfs de Saturn Vue 3.5 V6 250pk ECU niet te ontmantelen.

Door het Saturn Vue 3.5 V6 250pk auto laten chippen krijgt u dus meer performance zonder uiterlijke modificaties aan de Saturn Vue 3.5 V6 250pk!

Stage 2 Saturn Vue 3.5 V6 250pk chiptuning

Met deze naam weet je al genoeg. Via deze methode vindt een fysieke verandering van de auto plaats. Bijvoorbeeld een sport uitlaat of/en betere motorkoeling.

Deze methode van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Dit wordt ook wel stage 2 Saturn Vue 3.5 V6 250pk chiptuning genoemd. Hierbij pas je de auto fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je auto haalt.

Voor wie alles uit hun auto wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer neer te leggen, is dit de goede methode.

Diepgaande kennis over Saturn Vue 3.5 V6 250pk ECU software: onze meerwaarde

Doordat wij diepe kennis hebben over de software van uw Saturn Vue 3.5 V6 250pk kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge chiptuning Saturn Vue 3.5 V6 250pk.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook gespecialiseerd zijn in verscheidene overige software aanpassingen zoals bijvoorbeeld roetfilterverwijderingen. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het repareren van ECU’s die bij een mislukte chiptuning poging kapot zijn gegaan.

Volkswagen ecu files tuning
Voor het repareren van uw motor computer is Mijn Chiptuning ook in staat om beveiligde onderdelen in de computer aan te passen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto chip tunen

Bij onze stage 1 chiptuning zijn alle aanpassingen op uw originele ECU zonder fysieke modificaties aan uw Saturn .

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.