Saturn Sky 2.0 Turbo 260pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Saturn sky 2.0 turbo 260pk

Stage 1 Saturn Sky 2.0 Turbo 260pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 260pk 290pk +11.5%
Koppel 353nm 410nm +16.1%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na050100150200250300

Koppel (NM)

NM voorNM na060120180240300360420

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn Saturn Sky 2.0 Turbo 260pk auto chiptunen?

De ecu software van uw auto is gestandaardiseerd, en wordt helemaal bestuurd door een computer.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de brochure van de wagen staat opgelijst.

Het chiptunen van uw auto is de uitgelezen keuze om uw Saturn Sky een groter vermogen te geven.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in twee tot drie uur uw auto kunnen voorzien van een prestatie verbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder benzine zal uitstoten.

Dag in dag uit zal het rijden veel fijner en gesmeerd aanvoelen door de chiptuning Saturn Sky 2.0 Turbo 260pk. Je Saturn Sky 2.0 Turbo 260pk zal vlotter accelereren en de performance die hij hiervoor aanlevert is veel consequenter.

De voordelen auto chiptuning:​​

 • Meer koppel
 • Brandstofverbruik wordt minder van uw Saturn Sky 2.0 Turbo 260pk
 • Meer rijplezier uit uw auto​
 • Sportiever geluid uit uw Saturn

Hoe gaat dat precies, remappen van een Saturn Sky 2.0 Turbo 260pk?​

We starten het proces met een afspraak bij een tuning locatie bij u in de buurt. We zullen de degelijkheid van de accu van uw auto nagaan door middel van een accu controller. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de auto een maximum aan stabiele volt bekomt, en hiervoor zorgt de batterijtester.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de auto om mogelijke foutcodes op te sporen, en nemen we natuurlijk een reservekopie. Daarna wordt uw software opgestuurd naar een chiptuning engineer. Daarna verzenden we de gegevens van uw Saturn Sky 2.0 Turbo 260pk aan onze ingenieur die gespecialiseerd is in merk(naam) tuning. Deze Saturn Sky 2.0 Turbo 260pk ingenieur vergelijkt de gegevens met een database van software versies van vroegere chiptunes.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel het vemogen ondergaat een wijziging. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we zullen benutten tijdens het chiptuning proces is erg precies onder de loep genomen.

We kunnen zo de rijsnelheid en de safety van uw auto waarborgen. Zo kunt u een paar honderd euro besparen aan uw Saturn Sky 2.0 Turbo 260pk nodeloos te laten nakijken.

Hierdoor kunnen wij goedkope chiptuning bieden. Je Saturn Sky 2.0 Turbo 260pk in enkele uren laten chiptunen door middel van eentestbank biedt veel minder garantie op degelijk maatwerk. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer kennis en tijd.

Krijg meteen een rapport met het geschatte vermogen na het Saturn Sky 2.0 Turbo 260pk chiptunen

Veilige chip tuning door

 • Specialistische kennis
 • We kopiëren uw software eerst
 • Gebruik van goede tuning software
 • Vraag een offerte aan en weet exact wat het nieuwe vermogen van u auto wordt!
 • Speciale voeding tijdens tijdens de chiptuning

Kom erachter wat chippen met je auto kan doen:

Verschillende vormen Saturn Sky 2.0 Turbo 260pk motor tuning:

Het opdrijven van de performance kan op meerdere methodes, namelijk:

Methode 1: Saturn Sky 2.0 Turbo 260pk OBD chiptuning

OBD tuning Saturn Sky 2.0 Turbo 260pk is een geliefde methode om je auto te tunen. Bij deze manier wordt gebruik gemaakt van de Obd-poort in de auto.

Door dit gemak is deze goedkope manier van Saturn Sky 2.0 Turbo 260pk chiptuning erg geliefd en komt ze veel voor. OBD is een methode die via het aanpassen van de ECU een complete invloed heeft op de kracht van de auto. Zonder de Saturn Sky 2.0 Turbo 260pk ECU uit elkaar te hoeven halen.

Beknopt gezegd betekent chiptuning een auto met meer performance, zonder dat je auto er een fysieke make-over voor hoeft te ondergaan!

Chiptuning Saturn Sky 2.0 Turbo 260pk Stage 2

De term chiptunen verhult al wat dit betekent. Via deze optie vindt een fysieke verandering van de auto plaats. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw Saturn Sky 2.0 Turbo 260pk, of een effectievere motor cooling.

Door te kiezen voor tevens fysieke reparaties als voor chiptuning kan je het maximale performance van je auto behalen. Dit wordt ook wel stage 2 chiptuning Saturn Sky 2.0 Turbo 260pk genoemd. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Stage 2 chiptuning Saturn Sky 2.0 Turbo 260pk is weggelegd voor een welgesteld klantenbestand dat hoge eisen stelt aan de performance en look van hun Saturn Sky 2.0 Turbo 260pk.

Gespecialiseerde kennis over ECU software: onze plus

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze diensten een garantie op hoogstaande autotuning.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook specialistisch zijn in verschillende overige software aanpassingen zoals bijvoorbeeld roetfilterverwijderingen. Ook worden wij herhaaldelijk gevraagd om ECU’s die bij een eerdere poging tot tuning stuk zijn gegaan, te herstellen.

Porsche bosch ecu tuning
Voor het repareren van uw ECU (de computer van je auto) zijn we ook in staat om afgesloten onderdelen in de computer aan te passen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de chip tuning

Bij onze stage 1 chiptuning zijn alle reparaties op uw originele ECU zonder uiterlijke aanpassingen aan uw Saturn auto.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de Saturn zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder auto doen.