Renault Vel Satis 2.2 DCi 115pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Renault vel satis 2.2 dci 115pk

Stage 1 Renault Vel Satis 2.2 DCi 115pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 115pk 140pk +21.7%
Koppel 250nm 310nm +24%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na020406080100120140

Koppel (NM)

NM voorNM na04080120160200240280320

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn Renault Vel Satis 2.2 DCi 115pk auto chiptunen?

De ecu van uw auto is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.De ECU is afgesteld om een bepaald gestandaardiseerd vermogen te behalen, namelijk dat van in de brochure van de auto.

Het chiptunen van uw auto is de beste keuze om uw Renault Vel Satis 2.2 DCi 115pk een groter vermogen te geven.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in een paar uur uw Renault Vel Satis kunnen voorzien van een prestatie verbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Je Renault Vel Satis 2.2 DCi 115pk is krachtiger, en zal tot wel 15% minder brandstof verbruiken.

chip tuning Renault Vel Satis 2.2 DCi 115pk zal als gevolg hebben dat het besturen van je auto veel fijner en “krachtiger” aanvoelt, autorijden wordt pure fun! Na de chiptuning gebeurt accelereren een stuk vlugger, omdat je Renault Vel Satis meer vermogen heeft gekregen.

De 4 grootste voordelen​​

 • Geluid klinkt sportiever
 • Comfortabeler rijden​​
 • Verlaagd brandstof gebruik
 • Sportiever karakter

Hoe gaat dat precies, remappen van een Renault Vel Satis 2.2 DCi 115pk?​

Voor stage one chiptuning Renault Vel Satis 2.2 DCi 115pk plant u een afspraak bij één van onze locaties bij u in de buurt. We zetten uw auto op een speciale batterijtester. De batterijtester biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de hoogste stabiele volt behaalt.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de auto om eventuele errors op te sporen, en bewaren we uiteraard een reservekopie. Hierna wordt uw software gestuurd naar een chiptuning ingenieur. Daarna verzenden we de software van uw auto aan onze ingenieur die gespecialiseerd is in auto’s chippen. Onze gespecialiseerde engineer beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw auto hiermee vergelijken.

Vervolgens neemt hij de versie die het beste bij jouw auto past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor de performance wordt aangepast bij de chiptuning Renault Vel Satis 2.2 DCi 115pk. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een testbank meermaals geinspecteerd.

Hierdoor kunnen wij tempo en safety waarborgen. En zo moet u geen geld uit te geven aan een controletst van uw auto.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die aangenaam is voor de portemonnee. Een testbank is een veel minder gunstige oplossing om je auto te laten chiptunen. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze accurater is en omdat we verkiezen onze eigen notie te gebruiken tijdens het chiptunen.

Krijg gelijk een uitslag met het geschatte vermogen na het Renault Vel Satis 2.2 DCi 115pk chiptunen

Onze chiptuning is veilig

 • Specialistische kennis
 • Een kopie van de oude staat
 • Exclusief gebruik van de beste Renault Vel Satis 2.2 DCi 115pk tuning bestanden
 • Ontdek wat chiptuning voor u Renault Vel Satis 2.2 DCi 115pk kan doen:
 • Goede voeding tijdens tijdens de chiptuning

Vraag een prijsopgave aan en weet exact wat het grotere vermogen van u auto kan worden!

Verschillende vormen Renault Vel Satis 2.2 DCi 115pk motor tuning:

Het is mogelijk om de kracht van de motor te doen stijgen aan de hand van verschillende methodes, en die leggen we onderaan uit:

Stage 1 Renault Vel Satis 2.2 DCi 115pk OBD chiptuning

Het OBD-tuning systeem is allicht de meest populaire manier voor het Renault Vel Satis 2.2 DCi 115pk chippen. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de Renault Vel Satis 2.2 DCi 115pk zit, nodig.

Omdat deze methode voordelig is en ze erg doordacht en hoogstaand is, kiest de klant vaak voor deze optie. Via OBD kan je namelijk alle onderdelen van je ECU die aansprakelijk zijn voor de performance van uw Renault Vel Satis 2.2 DCi 115pk aanpassen. OBD is een chiptuning methode waar je de ECU niet nutteloos moet uit elkaar halen.

Door het Renault Vel Satis 2.2 DCi 115pk auto laten chippen krijgt u dus meer vermogen zonder fysieke modificaties aan de Renault Vel Satis 2.2 DCi 115pk!

Renault Vel Satis 2.2 DCi 115pk chiptuning Stage 2

Het woord chiptunen verhult al wat dit inhoudt. Deze manier houdt in dat er dus een verandering zal plaatsvinden in hoe de auto er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Een sport uitlaat of een beter systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Door te kiezen voor zowel fysieke reparaties als voor chiptuning kan je het maximale vermogen van je Renault Vel Satis 2.2 DCi 115pk behalen. Dit wordt ook wel stage 2 chiptuning Renault Vel Satis 2.2 DCi 115pk genoemd. Je auto wordt de meest optimale versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Stage 2 Renault Vel Satis 2.2 DCi 115pk chiptuning is weggelegd voor een welgesteld publiek dat hoge eisen stelt aan het vermogen en look van hun auto.

Specialistische Renault Vel Satis 2.2 DCi 115pk ECU software notie

Doordat wij diepe kennis hebben over de software van uw Renault Vel Satis 2.2 DCi 115pk auto kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge chiptuning Renault Vel Satis 2.2 DCi 115pk.

Zo doen wij naast chiptuning Renault Vel Satis 2.2 DCi 115pk ook diverse andere software modificaties voor Renault Vel Satis 2.2 DCi 115pk als roetfilterverwijderingen. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

Mazda zelf ecu programmeren
Bij reparaties kunnen we zelfs de beveiligde onderdelen van de ECU (motor computer) in uw auto aanpassen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de chip tuning

Bij onze stage 1 chiptuning zijn alle aanpassingen op uw oorspronkelijke ECU zonder uiterlijke modificaties aan uw Renault .

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de auto zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder auto doen.