Renault Vel Satis 2.0 DCi 150pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Renault vel satis 2.0 dci 150pk

Stage 1 Renault Vel Satis 2.0 DCi 150pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 150pk 180pk +20%
Koppel 340nm 400nm +17.6%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0306090120150180

Koppel (NM)

NM voorNM na050100150200250300350400

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn Renault Vel Satis 2.0 DCi 150pk auto chiptunen?

De ecu software van uw Renault Vel Satis is standaard ingesteld, en wordt helemaal bestuurd door een computer.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de brochure van de wagen staat opgelijst.

Echter kan uw Renault Vel Satis 2.0 DCi 150pk vaak vele malen meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door auto motor tuning.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in twee tot drie uur uw Renault Vel Satis 2.0 DCi 150pk kunnen voorzien van een vermogensverbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Je Renault Vel Satis 2.0 DCi 150pk is krachtiger, en zal tot wel 15% minder benzine verspillen.

Dag in dag uit zal het rijden veel fijner en soepeler aanvoelen door de Renault Vel Satis tunen. Doordat hij vlugger optrekt en veel consistenter is in het leveren van performance.

De 4 grootste voordelen​​

 • Brandstofverbruik wordt minder
 • Geluid klinkt mooier uit uw auto
 • Meer rijplezier ​
 • Meer PK’s uit uw Renault

Hoe werkt het?​

Voor stage one chippen Renault Vel Satis 2.0 DCi 150pk plant u een afspraak bij één van onze locaties bij u in de buurt. We zullen de capaciteit van de accu van uw auto nagaan door middel van een accutester. De accu controller biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de opperste stabiele spanning behaalt.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de Renault Vel Satis 2.0 DCi 150pk om mogelijke foutcodes op te sporen, en nemen we uiteraard een reservekopie. De softwaregegevens worden door onze Renault Vel Satis 2.0 DCi 150pk chiptuning engineer onderworpen. Onze gespecialiseerde ingenieur beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw auto hiermee vergelijken.

Vervolgens neemt hij de versie die het beste bij jouw auto past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor het vermogen wordt aangepast bij de chiptuning Renault Vel Satis 2.0 DCi 150pk. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de Renault Vel Satis 2.0 DCi 150pk. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een vermogensbank meermaals gechecked.

Hierdoor kunnen wij snelheid en safety waarborgen. En zo hoeft u geen cash uit te geven aan een controletst van uw auto.

Hierdoor kunnen wij goedkope chiptuning leveren. Je auto in enkele uren laten chiptunen door middel van eenvermogensbank biedt veel minder garantie op precies maatwerk. De chiptuning software die wij hanteren biedt veel meer perspectief op een diepgaande know-how en werkt veel grondiger.

Krijg meteen een uitslag met het geschatte vermogen na het Renault Vel Satis 2.0 DCi 150pk chiptunen

Veilige auto tuning

 • Speciale voeding tijdens tijdens de chiptuning
 • De beste Renault Vel Satischiptuning files in gebruik
 • Diepgaande kennis van de motor computer en van uw Renault auto
 • Ontdek wat chiptuning voor uw Renault Vel Satis 2.0 DCi 150pk kan doen:
 • We back-uppen uw software eerst

Ontdek wat auto laten chippen voor u Renault Vel Satis 2.0 DCi 150pk auto kan doen:

De opties voor het tunen van de motor:

Voor het Renault Vel Satis 2.0 DCi 150pk motor vermogen te vergroten zijn verscheidene manieren en dit zijn de methodes die we hieronder uit de doeken doen:

Methode 1: Renault Vel Satis 2.0 DCi 150pk OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Renault Vel Satis 2.0 DCi 150pk is de meest populaire methode van chiptuning. Bij deze manier wordt gebruik gemaakt van de OBD-connector in de auto.

Door dit gemak is deze goedkope methode van Renault Vel Satis 2.0 DCi 150pk chiptuning erg populair en komt ze veel voor. Via OBD kan je namelijk alle onderdelen van je ECU die aansprakelijk zijn voor de performance van uw auto aanpassen. Zonder de Renault Vel Satis 2.0 DCi 150pk ECU uit elkaar te hoeven halen.

Kort gezegd betekent chiptuning een auto met meer kracht, zonder dat je auto er een transformatie voor hoeft te ondergaan!

Renault Vel Satis 2.0 DCi 150pk chiptuning Stage 2

Met deze term weet je al alles. Bij deze methode van Renault Vel Satis 2.0 DCi 150pk tuning maak je uiterlijke wijzigingen aan de Renault Vel Satis 2.0 DCi 150pk. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw Renault Vel Satis 2.0 DCi 150pk, of een effectievere motorkoeling.

Deze manier van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 Renault Vel Satis 2.0 DCi 150pk chiptuning. Hierbij pas je de auto fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je auto haalt.

Stage 2 chiptuning Renault Vel Satis 2.0 DCi 150pk is weggelegd voor een welgesteld publiek dat hoge eisen stelt aan het vermogen en look van hun Renault Vel Satis 2.0 DCi 150pk.

Diepgaande kennis over ECU software: onze meerwaarde

Wij verzekeren u de meest kwalitiatieve diensten op de markt voor een tuning van uw Renault Vel Satis 2.0 DCi 150pk.

Zo doen wij naast chiptuning Renault Vel Satis 2.0 DCi 150pk ook verschillende andere software aanpassingen voor Renault Vel Satis 2.0 DCi 150pk als roetfilterverwijderingen. Ook worden wij dikwijls gevraagd om ECU’s die bij een vroegeren poging tot tuning kapot zijn gegaan, te herstellen.

tuning ecu
Bij reparaties kunnen we zelfs de afgesloten onderdelen van de ECU (motor computer) in uw auto aanpassen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto laten chippen

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de Renault auto, zonder dat hierbij aanpassingen Renault baar zijn door het blote oog.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw auto.

De situatie is anders bij stage 2.
U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.