Renault Twingo 1.5 DCi 90pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Renault twingo 1.5 dci 90pk

Stage 1 Renault Twingo 1.5 DCi 90pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 90pk 105pk +16.7%
Koppel 200nm 250nm +25%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • START/STOP Uitschakeling
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0153045607590105120

Koppel (NM)

NM voorNM na050100150200250

Ontdek wat chiptuning voor uw auto kan doen:

De ecu software van uw auto is standaard ingesteld, en wordt volledig bestuurd door een computer.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de autobrochure staat opgelijst.

Het chippen van uw auto is de uitgelezen keuze om uw auto een groter vermogen te geven.

In enkele uren kan je Renault Twingo door middel van chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer vermogen krijgen.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder benzine zal uitstoten.

Renault Twingo tunen zal als gevolg hebben dat het besturen van je Renault Twingo 1.5 DCi 90pk veel fijner en “sneller” aanvoelt, autorijden wordt een plezier! Je Renault Twingo 1.5 DCi 90pk zal vlotter accelereren en het vermogen die hij hierbij geeft is veel consequenter.

De voordelen auto chiptuning:​​

 • Geluid klinkt mooier
 • Brandstofverbruik wordt minder van uw Renault Twingo 1.5 DCi 90pk
 • Comfortabeler rijden​​
 • Meer PK’s uit uw auto

Hoe gaat het in zijn werk?​

Je maakt een afspraak bij een locatie bij u in de buurt. We zullen de degelijkheid van de accu van uw auto nagaan door middel van een batterijtester. De accu controller biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de maximum stabiele spanning behaalt.

Daarna lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een reservekopie van. Hierna wordt uw software gestuurd naar een chiptuning specialist. Daarna verzenden we de gegevens van uw auto aan onze ingenieur die gespecialiseerd is in chiptuning. Onze gespecialiseerde ingenieur beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw auto hiermee vergelijken.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel de performance ondergaat een wijziging. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de Renault Twingo 1.5 DCi 90pk. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we gebruiken voor het chippen van uw Renault Twingo 1.5 DCi 90pk is uitgebreid getest op eenvermogensbank.

Op die manier wordt de speed en de safety van de Renault Twingo 1.5 DCi 90pk een garantie die wij u kunnen bieden. Zo kunt u een paar honderd euro besparen aan uw auto nodeloos te laten checken.

Dat is de reden waarom wij een voordelige chiptuning kunnen presenteren aan onze klanten. Terwijl de kwaliteit goed en meestal beter is dan wanneer je auto in een middagje op een vermogensbank tuned. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze gedetaileerder is en omdat we ervoor kiezen onze eigen specialisme te gebruiken tijdens het chiptunen.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de chiptuning engineer, namelijk hoeveel hij schat dat het vermogen is.

Onze chiptuning is veilig

 • Goede Renault Twingotuning files in gebruik
 • Specialistische kennis
 • Een back-up van de oude staat
 • Speciale accu voeding tijdens de chiptuning
 • Kom erachter wat chiptuning met je auto kan doen:

Kom erachter wat chiptuning met je auto doet:

Methodes voor Renault Twingo 1.5 DCi 90pk motor tuning:

Het opdrijven van de performance kan op meerdere manieren, namelijk:

Stage 1 Renault Twingo 1.5 DCi 90pk OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Renault Twingo 1.5 DCi 90pk is de meest populaire methode van tuning. Bij deze manier wordt gebruik gemaakt van de Obd-poort in de auto.

Hierdoor is dit een goedkope Renault Twingo 1.5 DCi 90pk chiptuning manier en ook de meest voorkomende. OBD is een methode die via het bijstellen van de ECU een complete invloed heeft op de kracht van de Renault Twingo 1.5 DCi 90pk. Zonder de Renault Twingo 1.5 DCi 90pk ECU uit elkaar te hoeven halen.

Door het Renault Twingo 1.5 DCi 90pk auto laten chippen krijgt u dus meer vermogen zonder fysieke reparaties aan de Renault Twingo 1.5 DCi 90pk!

Renault Twingo 1.5 DCi 90pk chiptuning Stage 2

Het woord chiptunen verhult al wat dit betekent. Via deze optie vindt een fysieke verandering van de Renault Twingo 1.5 DCi 90pk plaats. Bijvoorbeeld een sport uitlaat of/en betere motorkoeling.

Door te kiezen voor zowel fysieke reparaties als voor chiptuning kan je het maximale vermogen van je auto behalen. Dit wordt ook wel stage 2 Renault Twingo 1.5 DCi 90pk chiptuning genoemd. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Stage 2 chiptuning Renault Twingo 1.5 DCi 90pk is weggelegd voor een welgesteld publiek dat hoge eisen stelt aan het vermogen en look van hun auto.

Specialistische ECU programmatuur kennis

Wij verzekeren u de meest kwalitiatieve services op de markt voor een tuning van uw Renault Twingo 1.5 DCi 90pk auto.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook specialistisch zijn in diverse overige software modificaties zoals bijvoorbeeld roetfilterverwijderingen. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

ecu programmeren Land Rover
Voor het repareren van uw motor computer zijn we zelfs in staat om afgesloten onderdelen in de computer aan te passen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto chip tuning

Bij onze stage 1 Renault chiptuning zijn alle reparaties op uw originele ECU zonder uiterlijke modificaties aan uw Renault auto.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

De situatie is anders bij stage 2.
Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw Renault en bent u uw auto dus even kwijt.