Renault Twingo 1.5 DCi 65pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

Stage 1 Renault Twingo 1.5 DCi 65pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 65pk 85pk +30.8%
Koppel 160nm 200nm +25%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0153045607590

Koppel (NM)

NM voorNM na0255075100125150175200

Ontdek wat chiptuning voor uw Renault Twingo 1.5 DCi 65pk auto kan doen:

De ecu software van uw auto is standaard ingesteld, en wordt helemaal bestuurd door een computer.De ECU is afgesteld om een bepaald gestandaardiseerd vermogen te behalen, namelijk dat van in de brochure van de auto.

Echter kan uw Renault Twingo vaak vele keren meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door Renault auto tuning.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in 2 tot drie uur uw auto kunnen voorzien van een performanceverbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder benzine zal uitstoten.

Dag in dag uit zal het rijden veel fijner en gesmeerd aanvoelen door de Renault Twingo chip tunen. Doordat hij vlugger accelereert en veel consistenter is in het leveren van vermogen.

De 4 grootste voordelen​​

 • Brandstofverbruik wordt minder van uw auto
 • Sneller optrekken uit uw auto
 • Geluid klinkt harder uit uw Renault
 • Meer plezier uit uw auto​

Hoe gaat dat precies, remappenRenault Twingo 1.5 DCi 65pk?​

Je maakt een afspraak bij een locatie bij u in de buurt. We zetten uw auto op een speciale accu controller. De batterijtester biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de maximum stabiele spanning behaalt.

Daarna lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een backup van. De statistieken worden door onze inhouse Renault Twingo 1.5 DCi 65pk chiptuning engineer onderworpen. Onze gespecialiseerde engineer beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw Renault Twingo 1.5 DCi 65pk hiermee vergelijken.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel de performance ondergaat een verandering. Een gepersonaliseerde chiptuning op maat voor uw auto dus. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een vermogensbank meermaals geinspecteerd.

We kunnen zo de snelheid en de safety van uw Renault Twingo 1.5 DCi 65pk waarborgen. Zo kunt u een paar honderd euro besparen aan uw Renault Twingo 1.5 DCi 65pk nodeloos te laten checken.

Dat is de reden waarom wij een goedkope chiptuning kunnen presenteren aan ons klantenbestand. Je auto in enkele uren laten chiptunen door middel van eendyno biedt veel minder garantie op degelijk maatwerk. De chiptuning software die wij gebruiken biedt veel meer perspectief op een diepgaande kennis en werkt veel diepgaander.

Krijg meteen een uitslag met het geschatte vermogen na het Renault Twingo 1.5 DCi 65pk chiptunen

Veilige auto tuning

 • Gebruik van goede chiptuning software
 • Diepgaande kennis van de ECU (de computer van je auto) en van uw Renault auto
 • Een kopie van de oude staat
 • Goede voeding tijdens tijdens de chiptuning
 • Ontdek wat het chippen voor u Renault Twingo 1.5 DCi 65pk kan doen:

Kom erachter wat chiptuning met je auto doet:

Methodes voor Renault Twingo 1.5 DCi 65pk motor tuning:

Voor het Renault Twingo 1.5 DCi 65pk motor vermogen te maximaliseren zijn meerdere manieren en dit zijn de manieren die we hieronder uit de doeken doen:

Methode 1: Renault Twingo 1.5 DCi 65pk OBD chiptuning

Het OBD-tuning systeem is allicht de meest populaire manier voor het Renault Twingo 1.5 DCi 65pk chippen. Met obd tuning maken we gebruik van de obd port in uw Renault Twingo 1.5 DCi 65pk.

Door dit gemak is deze voordelige manier van auto chiptuning erg geliefd en komt ze veel voor. OBD zorgt ervoor dat de performance van de Renault Twingo 1.5 DCi 65pk door een aanpassing van het motormanagementsysteem wordt opgedreven. OBD is een chiptuning optie waar je de ECU niet nutteloos moet uit elkaar halen.

Beknopt gezegd betekent chiptuning een Renault Twingo 1.5 DCi 65pk met meer performance, zonder dat je Renault Twingo 1.5 DCi 65pk er een transformatie voor hoeft te ondergaan!

Stage 2 chiptuning Renault Twingo 1.5 DCi 65pk

Met deze naam weet je al alles. Via deze optie vindt een fysieke verandering van de Renault Twingo 1.5 DCi 65pk plaats. Een sportuitlaatdemper of een beter systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Deze methode van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Dit wordt ook wel stage 2 Renault Twingo 1.5 DCi 65pk chiptuning genoemd. Hierbij pas je de Renault Twingo 1.5 DCi 65pk fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je Renault Twingo 1.5 DCi 65pk haalt.

Stage 2 Renault Twingo 1.5 DCi 65pk chiptuning is weggelegd voor een welgesteld klantenbestand dat hoge eisen stelt aan de performance en look van hun Renault Twingo 1.5 DCi 65pk.

Diepgaande kennis over Renault Twingo 1.5 DCi 65pk ECU software: onze meerwaarde

Wij beloven u de meest kwalitiatieve diensten op de markt voor een tuning van uw Renault Twingo 1.5 DCi 65pk.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook specialistisch zijn in verschillende overige software modificaties waaronder roetfilterverwijderingen. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

Jeep tuning ecu
Bij reparaties kunnen we zelfs de afgesloten onderdelen van de motor computer in uw auto aanpassen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen uiterlijke transformatie plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw Renault .

Stage 2 van de tuning is verschillend.
Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw Renault en bent u uw Renault auto dus even kwijt.