Renault Espace 1.6 TCE 200pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

Stage 1 Renault Espace 1.6 TCE 200pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 200pk 230pk +15%
Koppel 260nm 320nm +23.1%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0306090120150180210240

Koppel (NM)

NM voorNM na04080120160200240280320

Wat voor voordelen heeft chiptuning Renault Espace 1.6 TCE 200pk?

Het motormanagementsysteem van uw auto is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.Aangezien deze is gemaakt om het vermogen te halen dat in de autobrochure staat.

Echter kan uw Renault Espace vaak vele keren meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door auto chip tuning.

Door het chiptunen van uw auto kunnen we binnen een paar uur een vermogens verbetering verwezenlijken van tussen de 15 en 35%.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder uitstoot zal hebben.

Renault Espace chip tunen zal als gevolg hebben dat het besturen van je auto veel fijner en “krachtiger” aanvoelt, rijden wordt een plezier! Je auto zal sneller optrekken en de performance die hij hiervoor bekomt is veel consequenter.

Voordelen tunen van uw Renault Espace 1.6 TCE 200pk:​​

 • Sneller optrekken uit uw auto
 • Minder brandstof gebruik
 • Mooier geluid
 • Meer plezier uit uw Renault Espace 1.6 TCE 200pk​

Hoe gaat dat precies, chippenRenault Espace 1.6 TCE 200pk?​

Je maakt een afspraak bij een locatie bij u in de buurt. We zullen de kwaliteit van de accu van uw auto nagaan door middel van een accu controller. Die garandeert dat uw Renault Espace 1.6 TCE 200pk op maximale stabiele volt blijft tijdens de chiptuning.

Vervolgens lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een reservekopie van. De statistieken worden door onze Renault Espace 1.6 TCE 200pk chiptuning engineer onderworpen. Onze gespecialiseerde ingenieur beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw Renault Espace 1.6 TCE 200pk hiermee vergelijken.

De chiptuning engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw Renault Espace 1.6 TCE 200pk, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Een specifieke chiptuning op maat voor uw Renault Espace 1.6 TCE 200pk dus. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we benutten voor het chippen van uw Renault Espace 1.6 TCE 200pk is uitgebreid gecontroleerd op eentestbank.

Hierdoor kunnen wij snelheid en safety verzekeren. Zonder uw Renault Espace 1.6 TCE 200pk voor honderden euro’s te moeten controleren.

Dat is de reden waarom wij een goedkope chiptuning kunnen presenteren aan onze klanten. Je Renault Espace 1.6 TCE 200pk in enkele uren laten chiptunen door middel van eenvermogensbank biedt veel minder garantie op degelijk maatwerk. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer know-how en tijd.

Krijg direct een uitslag met het geschatte vermogen na het Renault Espace 1.6 TCE 200pk chiptunen

Veilige auto tuning

 • Specialistische kennis
 • Een back-up van de oude staat
 • Speciale voeding tijdens gedurende de chiptuning
 • Gebruik van goede tuning bestanden
 • Vraag een offerte aan en weet precies wat het grotere vermogen van u Renault Espace 1.6 TCE 200pk kan worden!

Ontdek wat auto tuning voor uw auto kan doen:

Methodes voor Renault Espace 1.6 TCE 200pk motor tuning:

Het opdrijven van het motorvermogen kan op verschillende manieren, namelijk:

Methode 1: Renault Espace 1.6 TCE 200pk OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Renault Espace 1.6 TCE 200pk is de meest populaire vorm van tuning. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de Renault Espace 1.6 TCE 200pk zit, nodig.

Daardoor is dit een goedkope Renault Espace 1.6 TCE 200pk chiptuning manier en ook de meest voorkomende. OBD is een methode die via het aanpassen van de ECU een totale impact heeft op de performance van de Renault Espace 1.6 TCE 200pk. Zonder de Renault Espace 1.6 TCE 200pk ECU uit elkaar te hoeven halen.

Kort gezegd betekent chiptuning een Renault Espace 1.6 TCE 200pk met meer performance, zonder dat je auto er een fysieke make-over voor hoeft te ondergaan!

Stage 2 Renault Espace 1.6 TCE 200pk chiptuning

Met deze naam weet je al voldoende. Bij deze vorm van Renault Espace 1.6 TCE 200pktuning maak je fysieke wijzigingen aan de auto. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw auto, of een effectievere motor cooling.

Door te kiezen voor evenals fysieke reparaties als voor chiptuning kan je het maximale vermogen van je auto behalen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 chiptuning Renault Espace 1.6 TCE 200pk. Hierbij pas je de auto fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je Renault Espace 1.6 TCE 200pk haalt.

Voor wie alles uit hun auto wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer neer te leggen, is dit de goede optie.

Gespecialiseerde notie over Renault Espace 1.6 TCE 200pk ECU’s

Wij beloven u de meest kwalitiatieve diensten op de markt voor een tuning van uw auto.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook specialistisch zijn in diverse overige software aanpassingen waaronder roetfilterverwijderingen. Ook worden wij herhaaldelijk gevraagd om ECU’s die bij een eerdere poging tot tuning kapot zijn gegaan, te herstellen.

motor ecu tuning Oldsmobile
Bij reparaties kunnen we zelfs de afgesloten onderdelen van de ECU (de computer van je auto) in uw auto aanpassen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de Renault , zonder dat hierbij aanpassingen Renault baar zijn door het blote oog.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw Renault auto.

Stage 2 van de tuning is verschillend.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de Renault zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder auto doen.