Renault Megane 1.5 dCi 110pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

Stage 1 Renault Megane 1.5 dCi 110pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 110pk 130pk +18.2%
Koppel 240nm 300nm +25%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na020406080100120140

Koppel (NM)

NM voorNM na050100150200250300

Specificaties

Brandstof Diesel
Cilinderinhoud 1461 CC
Type ecu Siemens/Continental SID305 & Siemens/Continental SID307
Compressieverhouding 15,3 : 1
Boring X slag 76,0 X 80,5 mm
Motornummer K9K

Renault tuning

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn Renault Megane 1.5 dCi 110pk chiptunen?

Het standaard programma in de motor controller van uw auto is niet optimaal.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de autobrochure staat vermeld.

Het chippen van uw auto is de beste keuze om uw Renault Megane een groter vermogen te geven.

Door het chippen van uw Renault auto kunnen we binnen een paar uur een vermogens verbetering verwezenlijken van tussen de 15 en 35%.

Terwijl we het brandstofverbruik tot wel 15% verminderen.

chiptuning Renault Megane 1.5 dCi 110pk zal ervoor zorgen dat het besturen van je Renault Megane 1.5 dCi 110pk veel fijner en “krachtiger” aanvoelt, rijden wordt een plezier! Doordat hij vlugger accelereert en veel consistenter is in het leveren van performance.

De 4 grootste voordelen​​

 • Beter geluid
 • Sneller optrekken uit uw auto
 • Meer rijplezier ​
 • Brandstofverbruik wordt minder van uw Renault Megane 1.5 dCi 110pk

Hoe gaat het in zijn werk?​

Je maakt een afspraak bij een tuning locatie bij u in de buurt. We zetten uw auto op een speciale batterijtester. Die zorgt ervoor dat uw auto op maximale stabiele spanning blijft tijdens de chiptuning.

Daarna zal de software van uw Renault Megane 1.5 dCi 110pk worden uitgelezen, en worden alle bekomen gegevens door ons bewaard. De statistieken worden door onze inhouse Renault Megane 1.5 dCi 110pk chiptuning engineer onderworpen. Onze gespecialiseerde engineer beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw auto hiermee vergelijken.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel de performance ondergaat een verandering. Een gepersonaliseerde chiptuning op maat voor uw auto dus. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we benutten voor het chippen van uw auto is uitgebreid getest op eentestbank.

Op die manier wordt de speed en de safety van de Renault Megane 1.5 dCi 110pk een garantie die wij u kunnen bieden. Zo kunt u een paar honderd euro besparen aan uw auto nodeloos te laten controleren.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die aangenaam is voor de portemonnee. Terwijl de kwaliteit goed en vaak beter is dan wanneer je auto in een middagje op een testbank tuned. De chiptuning software die wij hanteren biedt veel meer perspectief op een precieze know-how en werkt veel grondiger.

Krijg ogenblikkelijk een rapport met het geschatte vermogen na het Renault Megane 1.5 dCi 110pk chiptunen

Onze chip tuning is veilig

 • Ontdek wat het chippen voor uw Renault Megane 1.5 dCi 110pk kan doen:
 • De beste Renault Meganetuning software in gebruik
 • We kopiëren uw software eerst
 • Specialistische kennis
 • Speciale accu voeding gedurende het tunen

Vraag een prijsinschatting aan en weet exact wat het grotere vermogen van u auto kan worden!

Methodes voor Renault Megane 1.5 dCi 110pk motor tuning:

Het opdrijven van het motorvermogen kan op diverse methodes, namelijk:

Stage 1 Renault Megane 1.5 dCi 110pk OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Renault Megane 1.5 dCi 110pk is de meest populaire vorm van chiptuning. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de Renault Megane 1.5 dCi 110pk zit, nodig.

Daardoor is dit een goedkope Renault Megane 1.5 dCi 110pk chiptuning methode en ook de meest voorkomende. OBD zorgt ervoor dat de performance van de Renault Megane 1.5 dCi 110pk door een wijziging van het motormanagementsysteem wordt verhoogd. Zonder de Renault Megane 1.5 dCi 110pk ECU uit elkaar te hoeven halen.

Je auto ziet er gelijk uit, maar de performance werd gemaximaliseerd!

Stage 2 chiptuning Renault Megane 1.5 dCi 110pk

Het woord chiptunen verhult al wat dit betekent. Deze methode houdt in dat er dus een verandering zal plaatsvinden in hoe de auto er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Bijvoorbeeld een sport uitlaat of/en betere motor cooling.

Door te kiezen voor zowel fysieke aanpassingen als voor chiptuning kan je het maximale performance van je auto behalen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 chiptuning Renault Megane 1.5 dCi 110pk. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Deze vorm van chiptuning Renault Megane 1.5 dCi 110pk is voor mensen die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook redelijk budget voor hebben.

Specialistische Renault Megane 1.5 dCi 110pk ECU programmatuur kennis

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze services een garantie op hoogstaande autotuning.

Zo doen wij buiten chiptuning Renault Megane 1.5 dCi 110pk ook verschillende andere software aanpassingen voor auto’s als roetfilterverwijderingen. Ook worden wij regelmatig gevraagd om ECU’s die bij een eerdere poging tot tuning stuk zijn gegaan, te repareren.

Seat zelf ecu programmeren
Voor het repareren van uw ECU (de computer van je auto) is Mijn Chiptuning zelfs in staat om afgesloten onderdelen in de computer aan te passen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Bij onze stage 1 Renault chiptuning zijn alle aanpassingen op uw oorspronkelijke ECU zonder fysieke modificaties aan uw Renault auto.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de Renault zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder Renault doen.