Renault Scenic 1.7 Blue dCi 120pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

Stage 1 Renault Scenic 1.7 Blue dCi 120pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 120pk 180pk +50%
Koppel 300nm 380nm +26.7%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • START/STOP Uitschakeling

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0306090120150180

Koppel (NM)

NM voorNM na050100150200250300350400

Wat voor voordelen heeft chiptuning Renault Scenic 1.7 Blue dCi 120pk?

De ecu software van uw Renault Scenic is standaard ingesteld, en wordt volledig bestuurd door een computer.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de brochure van de wagen staat vermeld.

Echter kan uw auto vaak vele malen meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door Renault auto tuning.

In enkele uren kan je Renault Scenic met chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer performance krijgen.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder uitstoot zal hebben.

In het dagelijks gebruik van uw auto gaat u merken dat uw auto veel lekkerder rijdt door chip tuning Renault Scenic 1.7 Blue dCi 120pk. Doordat de wagen vlugger accelereert en veel consequenter is in het leveren van vermogen.

De 4 grootste voordelen​​

 • Meer plezier ​
 • Geluid klinkt harder
 • Minder brandstof gebruik
 • Meer koppel uit uw Renault

Hoe gaat dat precies, chippenRenault Scenic 1.7 Blue dCi 120pk?​

Je maakt een afspraak bij een tuning locatie bij u in de buurt. We zullen de degelijkheid van de accu van uw auto nagaan door middel van een accu controller. Die garandeert dat uw Renault Scenic 1.7 Blue dCi 120pk op maximale stabiele volt blijft tijdens de chiptuning.

Daarna zal de software van uw Renault Scenic 1.7 Blue dCi 120pk worden uitgelezen, en worden alle bekomen gegevens door ons bewaard. De softwaregegevens worden door onze Renault Scenic 1.7 Blue dCi 120pk chiptuning engineer onderworpen. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning specialist opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw Renault Scenic 1.7 Blue dCi 120pk.

Vervolgens neemt hij de versie die het beste bij jouw Renault Scenic 1.7 Blue dCi 120pk past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor het vermogen wordt aangepast bij de chiptuning Renault Scenic 1.7 Blue dCi 120pk. Een specifieke chiptuning op maat voor uw auto dus. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we benutten voor het chippen van uw auto is uitgebreid gecontroleerd op eentestbank.

We kunnen zo de rijsnelheid en de safety van uw auto waarborgen. Zonder uw Renault Scenic 1.7 Blue dCi 120pk voor honderden euro’s te moeten controleren.

Dat is de reden waarom wij een voordelige chiptuning kunnen aanbieden aan ons klantenbestand. Een vermogensbank is een veel minder goeie oplossing om je auto te laten chiptunen. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer kennis en tijd.

Krijg meteen een rapport met het geschatte vermogen na het Renault Scenic 1.7 Blue dCi 120pk chiptunen

Veilige auto tuning

 • Speciale accu voeding gedurende de chiptuning
 • Vraag een prijsopgave aan en weet precies wat het grotere vermogen van uw Renault Scenic 1.7 Blue dCi 120pk wordt!
 • Specialistische kennis
 • Goede Renault Scenictuning bestanden in gebruik
 • We kopiëren uw software eerst

Ontdek wat auto tuning voor u Renault Scenic 1.7 Blue dCi 120pk auto kan doen:

Verschillende vormen Renault Scenic 1.7 Blue dCi 120pk motor tuning:

Voor het Renault Scenic 1.7 Blue dCi 120pk motor vermogen te vergroten zijn diverse manieren en dit zijn de methodes die we hieronder uit de doeken doen:

Stage 1 Renault Scenic 1.7 Blue dCi 120pk OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Renault Scenic 1.7 Blue dCi 120pk is de meest populaire vorm van chiptuning. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de auto zit, nodig.

Omdat deze methode weinig kost en ze erg efficiënt en gerespecteerd is, kiest de klant vaak voor deze optie. OBD is een manier die via het bijstellen van de ECU een complete impact heeft op de kracht van de Renault Scenic 1.7 Blue dCi 120pk. OBD is een chiptuning optie waar je de ECU niet nutteloos moet uit elkaar halen.

Door het Renault Scenic 1.7 Blue dCi 120pk auto laten chippen krijgt u dus meer vermogen zonder uiterlijke aanpassingen aan de Renault Scenic 1.7 Blue dCi 120pk!

Chiptuning Renault Scenic 1.7 Blue dCi 120pk Stage 2

De naam zegt het al. Via deze optie vindt een fysieke verandering van de Renault Scenic 1.7 Blue dCi 120pk plaats. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw auto, of een effectievere motor cooling.

Deze manier van tuning kun je ook combineren met chip tunen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 chiptuning Renault Scenic 1.7 Blue dCi 120pk. Je Renault Scenic 1.7 Blue dCi 120pk wordt de beste versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Deze vorm van Renault Scenic 1.7 Blue dCi 120pk chiptuning is voor mensen die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook behoorlijk budget voor hebben.

Diepgaande kennis over Renault Scenic 1.7 Blue dCi 120pk ECU software: onze meerwaarde

Doordat wij diepe kennis hebben over de software van uw Renault Scenic 1.7 Blue dCi 120pk kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge chiptuning Renault Scenic 1.7 Blue dCi 120pk.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook gespecialiseerd zijn in verscheidene overige software aanpassingen zoals bijvoorbeeld roetfilterverwijderingen. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het herstellen van ECU’s die bij een mislukte chiptuning poging kapot zijn gegaan.

Mercury ecu tuning nederland
Bij reparaties kunnen we zelfs de afgesloten onderdelen van de ECU (motor computer) in uw auto aanpassen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen fysieke transformatie plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw Renault auto.

De situatie is anders bij stage 2.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de Renault auto zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder Renault auto doen.