Renault Trafic 1.6 DCi BiTurbo 125pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Renault trafic 1.6 dci biturbo 125pk

Stage 1 Renault Trafic 1.6 DCi BiTurbo 125pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 125pk 175pk +40%
Koppel 320nm 390nm +21.9%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0306090120150180

Koppel (NM)

NM voorNM na050100150200250300350400

Wat voor voordelen heeft chiptuning?

De standaard software in de motor computer van uw Renault Trafic 1.6 DCi BiTurbo 125pk is niet optimaal.Aangezien deze is gemaakt om de performance te halen dat in de autobrochure staat.

Het laten motor tunen van uw auto is de uitgelezen keuze om uw Renault Trafic een groter vermogen te geven.

Door het chippen van uw Renault kunnen we binnen een paar uur een vermogensverbetering realiseren van tussen de 15 en 35%.

Je Renault Trafic 1.6 DCi BiTurbo 125pk heeft meer kracht, en zal tot wel 15% minder benzine verbruiken.

Renault Trafic chip tunen zal ervoor zorgen dat het besturen van je auto veel fijner en “krachtiger” aanvoelt, autorijden wordt een plezier! Doordat hij vlugger optrekt en veel consequenter is in het leveren van performance.

Voordelen tunen van uw Renault Trafic 1.6 DCi BiTurbo 125pk:​​

 • Meer PK’s uit uw auto
 • Aangenaam rijden​ met uw Renault Trafic 1.6 DCi BiTurbo 125pk​
 • Verminderd brandstof gebruik
 • Sportiever geluid

Hoe gaat het in zijn werk?​

Je maakt een afspraak bij een tuning locatie bij u in de buurt. We zullen de kwaliteit van de accu van uw auto nagaan door middel van een accu controller. De accu controller biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de hoogste stabiele spanning behaalt.

Hierna zal de software van uw Renault Trafic 1.6 DCi BiTurbo 125pk worden uitgelezen, en worden alle bekomen gegevens door ons bewaard. De statistieken worden door onze inhouse Renault Trafic 1.6 DCi BiTurbo 125pk chiptuning engineer onderworpen. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning specialist opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw auto.

De chiptuning Renault Trafic 1.6 DCi BiTurbo 125pk engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw auto, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Een gepersonaliseerde chiptuning op maat voor uw auto dus. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we zullen toepassen tijdens het chiptuning proces is erg precies onder de loep genomen.

Op die manier wordt de snelheid en de veiligheid van de auto een garantie die wij u kunnen geven. Zonder uw Renault Trafic 1.6 DCi BiTurbo 125pk voor honderden euro’s te moeten testen.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die interessant is voor de portemonnee. Terwijl de kwaliteit goed en vaak beter is dan wanneer je Renault Trafic 1.6 DCi BiTurbo 125pk in een middagje op een vermogensbank tuned. De chiptuning software die wij gebruiken biedt veel meer perspectief op een diepgaande know-how en werkt veel grondiger.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de chiptuning engineer, namelijk hoeveel hij raamt dat het vermogen is.

Onze auto tuning is veilig

 • Gebruik van goede Renault Trafic 1.6 DCi BiTurbo 125pk chiptuning files
 • Een kopie van de oude staat
 • Goede voeding tijdens tijdens het chippen
 • Specialistische kennis
 • Ontdek wat het chippen voor u auto kan doen:

Vraag een prijsopgave aan en weet exact wat het nieuwe vermogen van uw auto wordt!

De opties voor het tunen van de motor:

Voor het Renault Trafic 1.6 DCi BiTurbo 125pk motor vermogen te maximaliseren zijn verschillende methodes en dit zijn de manieren die we hieronder uit de doeken doen:

Stage 1 Renault Trafic 1.6 DCi BiTurbo 125pk OBD chiptuning

Het OBD-chiptuning systeem is waarschijnlijk de meest populaire manier voor het Renault Trafic 1.6 DCi BiTurbo 125pk chippen. Bij deze methode wordt gebruik gemaakt van de Obd-poort in de Renault Trafic 1.6 DCi BiTurbo 125pk.

Door dit gemak is deze goedkope methode van auto chiptuning erg populair en komt ze veel voor. OBD is een methode die via het bijstellen van de ECU een complete impact heeft op de performance van de auto. OBD is een chiptuning methode waar je de ECU niet nodeloos moet uit elkaar halen.

Je auto ziet er hetzelfde uit, maar de performance werd opgedreven!

Chiptuning Renault Trafic 1.6 DCi BiTurbo 125pk Stage 2

De naam zegt het helemaal. Via deze optie vindt een fysieke verandering van de auto plaats. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw Renault Trafic 1.6 DCi BiTurbo 125pk, of een effectievere motorkoeling.

Door te kiezen voor tevens fysieke reparaties als voor chiptuning kan je het maximale vermogen van je Renault Trafic 1.6 DCi BiTurbo 125pk behalen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 chiptuning Renault Trafic 1.6 DCi BiTurbo 125pk. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Deze vorm van chiptuning Renault Trafic 1.6 DCi BiTurbo 125pk is voor mensen die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook behoorlijk budget voor hebben.

Gespecialiseerde notie over ECU’s

Wij garanderen u de meest kwalitiatieve diensten op de markt voor een tuning van uw auto.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van Renault Trafic 1.6 DCi BiTurbo 125pksoftware wijzigingen, bijvoorbeeld het wegwerken van roetfilters. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het repareren van ECU’s die bij een gefaalde chiptuning poging stuk zijn gegaan.

ecu tuning files
Voor het repareren van uw motor computer zijn we ook in staat om beveiligde onderdelen in de computer aan te passen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen uiterlijke transformatie plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw Renault .

Stage 2 van de tuning is verschillend.
U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.