Renault Modus 1.5 DCi 65pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Renault modus 1.5 dci 65pk

Stage 1 Renault Modus 1.5 DCi 65pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 65pk 85pk +30.8%
Koppel 160nm 200nm +25%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0153045607590

Koppel (NM)

NM voorNM na0255075100125150175200

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn Renault Modus 1.5 DCi 65pk chiptunen?

De ecu software van uw auto is standaard ingesteld, en wordt helemaal bestuurd door een computer.De ECU is afgesteld om een bepaald gestandaardiseerd vermogen te halen, namelijk dat van in de brochure van de auto.

Echter kan uw Renault Modus 1.5 DCi 65pk vaak vele keren meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door auto chiptuning.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in twee tot drie uur uw Renault Modus kunnen voorzien van een prestatie verbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder uitstoot zal hebben.

In het dagelijks gebruik van uw Renault Modus 1.5 DCi 65pk zult u merken dat uw auto veel soepelder rijdt door chiptuning Renault Modus 1.5 DCi 65pk. Doordat hij vlugger optrekt en veel consequenter is in het leveren van performance.

De voordelen Renault Modus 1.5 DCi 65pk chiptuning:​​

 • Minder brandstof gebruik van uw Renault Modus 1.5 DCi 65pk
 • Sneller optrekken uit uw auto
 • Aangenaam rijden​ met uw Renault Modus 1.5 DCi 65pk​
 • Sportiever geluid

Hoe werkt het?​

We starten het proces met een afspraak bij een locatie bij u in de buurt. We zullen de kwaliteit van de accu van uw auto nagaan door middel van een accutester. De accu controller biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de opperste stabiele spanning behaalt.

Daarna lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een backup van. Daarna wordt uw software gestuurd naar een chiptuning engineer. Daarna sturen we de software van uw Renault Modus 1.5 DCi 65pk aan onze engineer die gespecialiseerd is in chiptuning. Deze Renault Modus 1.5 DCi 65pk ingenieur vergelijkt de gegevens met een database van software versies van vroegere chiptunes.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel het vemogen ondergaat een verandering. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we gebruiken voor het chippen van uw auto is uitgebreid gecontroleerd op eentestbank.

We kunnen zo de rijsnelheid en de safety van uw auto waarborgen. Zonder uw auto voor honderden euro’s te hoeven testen.

Dat is de reden waarom wij een goedkope chiptuning kunnen presenteren aan onze klanten. Je Renault Modus 1.5 DCi 65pk in enkele uren laten chiptunen door middel van eentestbank biedt veel minder garantie op precies maatwerk. De chiptuning software die wij hanteren biedt veel meer perspectief op een precieze kennis en werkt veel diepgaander.

Na het Renault Modus 1.5 DCi 65pk chiptunen krijgt de klant meteen een rapport van de geraamde performance van de auto.

Veilige auto tuning

 • We back-uppen uw software eerst
 • Gebruik van beste chiptuning bestanden
 • Speciale accu voeding gedurende de chiptuning
 • Vraag een prijsopgave aan en weet exact wat het nieuwe vermogen van uw auto kan worden!
 • Diepgaande kennis van de ECU (de computer van je auto) en van uw Renault auto

Vraag een prijsopgave aan en weet precies wat het nieuwe vermogen van u Renault Modus 1.5 DCi 65pk wordt!

De opties voor het tunen van de motor:

Voor het Renault Modus 1.5 DCi 65pk motor vermogen te vergroten zijn meerdere methodes en dit zijn de manieren die we hieronder uitleggen:

Methode 1: Renault Modus 1.5 DCi 65pk OBD chiptuning

Het OBD-tuning systeem is waarschijnlijk de meest populaire manier voor het Renault Modus 1.5 DCi 65pk chippen. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de Renault Modus 1.5 DCi 65pk zit, nodig.

Omdat deze methode weinig kost en ze erg doordacht en gerespecteerd is, kiest de klant vaak voor deze methode. Via OBD kan je namelijk alle onderdelen van je ECU die zorgen zijn voor de performance van uw Renault Modus 1.5 DCi 65pk aanpassen. OBD is een chiptuning methode waar je de ECU niet nutteloos moet uit elkaar halen.

Beknopt gezegd betekent chiptuning een auto met meer performance, zonder dat je Renault Modus 1.5 DCi 65pk er een transformatie voor hoeft te ondergaan!

Stage 2 chiptuning Renault Modus 1.5 DCi 65pk

Met deze naam weet je al genoeg. Bij deze vorm van Renault Modus 1.5 DCi 65pktuning maak je fysieke wijzigingen aan de auto. Bijvoorbeeld een sport uitlaat of/en betere motorkoeling.

Deze manier van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Dit wordt ook wel stage 2 Renault Modus 1.5 DCi 65pk chiptuning genoemd. Je auto wordt de meest optimale versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Deze vorm van Renault Modus 1.5 DCi 65pk chiptuning is voor mensen die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook redelijk budget voor hebben.

Gespecialiseerde notie over ECU’s

Doordat wij diepe kennis hebben over de software van uw Renault Modus 1.5 DCi 65pk auto kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge Renault Modus 1.5 DCi 65pk chiptuning.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van Renault Modus 1.5 DCi 65pksoftware wijzigingen, bijvoorbeeld het wegwerken van roetfilters. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

ecu programmeren
Bij reparaties kunnen we zelfs de afgesloten onderdelen van de motor computer in uw auto aanpassen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de Renault auto, zonder dat hierbij veranderingen Renault baar zijn door het blote oog.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

Stage 2 van de tuning is verschillend.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de Renault auto zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder Renault doen.