Renault Scenic 1.9 DCi 105pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Renault scenic 1.9 dci 105pk

Stage 1 Renault Scenic 1.9 DCi 105pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 105pk 130pk +23.8%
Koppel 200nm 250nm +25%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • START/STOP Uitschakeling
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na020406080100120140

Koppel (NM)

NM voorNM na050100150200250

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn Renault Scenic 1.9 DCi 105pk auto chiptunen?

De ecu software van uw Renault Scenic is gestandaardiseerd, en wordt compleet bestuurd door een computer.Aangezien deze is gemaakt om de performance te halen dat in de autobrochure staat.

Echter kan uw Renault Scenic vaak vele keren meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door Renault chip tuning.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in een paar uur uw Renault Scenic 1.9 DCi 105pk kunnen voorzien van een vermogensverbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Je Renault Scenic is krachtiger, en zal tot wel 15% minder brandstof verspillen.

In het dagelijks rijden in uw auto zult u merken dat uw Renault Scenic 1.9 DCi 105pk veel soepelder gaat door chip tuning Renault Scenic 1.9 DCi 105pk. Doordat hij sneller optrekt en veel consistenter is in het leveren van vermogen.

De 4 grootste voordelen​​

 • Meer vermogen
 • Brandstofverbruik wordt minder
 • Aangenaam rijden​​
 • Geluid klinkt beter uit uw auto

Hoe gaat dat precies, chippenRenault Scenic 1.9 DCi 105pk?​

Je maakt een afspraak bij een locatie bij u in de buurt. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een accutester. De accu controller biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de hoogste stabiele volt behaalt.

Daarna lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een reservekopie van. De statistieken worden door onze inhouse Renault Scenic 1.9 DCi 105pk chiptuning engineer onderworpen. Onze gespecialiseerde ingenieur beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw auto hiermee vergelijken.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel de performance ondergaat een modificatie. Een gepersonaliseerde chiptuning op maat voor uw auto dus. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we zullen gebruiken tijdens het chiptuning proces is erg precies onder de loep genomen.

We kunnen zo de snelheid en de veiligheid van uw Renault Scenic 1.9 DCi 105pk waarborgen. Zonder uw auto voor honderden euro’s te hoeven testen.

Hierdoor kunnen wij goedkope chiptuning leveren. Een dyno is een veel minder goeie oplossing om je auto te laten chiptunen. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze accurater is en omdat we verkiezen onze eigen notie te gebruiken tijdens het chiptunen.

Na het Renault Scenic 1.9 DCi 105pk chiptunen krijgt de klant onmiddelijk een uitslag van de geraamde performance van de auto.

Veilige chip tuning

 • Speciale accu voeding tijdens het chippen
 • Diepgaande kennis van de ECU (de computer van je auto) en van uw auto
 • Eerst een goede back-up van de oude staat van uw Renault Scenic 1.9 DCi 105pk
 • Ontdek wat chiptuning voor uw Renault Scenic 1.9 DCi 105pk kan doen:
 • Goede Renault Scenictuning bestanden in gebruik

Vraag een prijsopgave aan en weet precies wat het grotere vermogen van u auto kan worden!

Verschillende vormen Renault Scenic 1.9 DCi 105pk motor tuning:

Het opdrijven van het motorvermogen kan op verscheidene methodes, namelijk:

Stage 1 Renault Scenic 1.9 DCi 105pk OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Renault Scenic 1.9 DCi 105pk is de meest populaire vorm van chiptuning. Bij deze methode wordt gebruik gemaakt van de OBD-connector in de auto.

Door dit gemak is deze voordelige manier van Renault Scenic 1.9 DCi 105pk chiptuning erg populair en komt ze veel voor. OBD is een manier die via het bijstellen van de ECU een complete impact heeft op de performance van de auto. OBD is een chiptuning optie waar je de ECU niet nutteloos moet uit elkaar halen.

Beknopt gezegd betekent chiptuning een auto met meer performance, zonder dat je Renault Scenic 1.9 DCi 105pk er een transformatie voor hoeft te ondergaan!

Chiptuning Renault Scenic 1.9 DCi 105pk Stage 2

Het woord chiptunen verhult al wat dit inhoudt. Bij deze vorm van Renault Scenic 1.9 DCi 105pk tuning maak je fysieke wijzigingen aan de Renault Scenic 1.9 DCi 105pk. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw Renault Scenic 1.9 DCi 105pk, of een effectievere motor cooling.

Door te kiezen voor evenals fysieke aanpassingen als voor chiptuning kan je het maximale vermogen van je auto behalen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 Renault Scenic 1.9 DCi 105pk chiptuning. Hierbij pas je de auto fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je Renault Scenic 1.9 DCi 105pk haalt.

Deze vorm van Renault Scenic 1.9 DCi 105pk chiptuning is voor mensen die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook redelijk budget voor hebben.

Specialistische ECU software inzicht

Wij beloven u de meest kwalitiatieve services op de markt voor een tuning van uw auto.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook specialistisch zijn in verschillende overige software aanpassingen zoals bijvoorbeeld roetfilterverwijderingen. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het herstellen van ECU’s die bij een mislukte chiptuning poging kapot zijn gegaan.

zelf ecu programmeren
Bij reparaties kunnen we zelfs de beveiligde onderdelen van de motor computer in uw auto aanpassen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto laten chippen

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de Renault , zonder dat hierbij veranderingen Renault baar zijn door het blote oog.

Daarom is je Renault al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

De situatie is anders bij stage 2.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de auto zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder Renault doen.