Renault Scenic 1.9 DCi 120pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Renault scenic 1.9 dci 120pk

Stage 1 Renault Scenic 1.9 DCi 120pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 120pk 155pk +29.2%
Koppel 270nm 340nm +25.9%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na020406080100120140160

Koppel (NM)

NM voorNM na050100150200250300350

Ontdek wat chiptuning voor uw Renault Scenic 1.9 DCi 120pk kan doen:

Het standaard programma in de motor controller van uw Renault Scenic 1.9 DCi 120pk is niet optimaal.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de brochure van de wagen staat vermeld.

Echter kan uw Renault Scenic 1.9 DCi 120pk vaak vele malen meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door Renault auto tuning.

In enkele uren kan je Renault Scenic door middel van chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer performance krijgen.

Je Renault Scenic heeft meer kracht, en zal tot wel 15% minder brandstof verspillen.

Dag in dag uit zal het autorijden veel fijner en soepeler aanvoelen door de chip tuning Renault Scenic 1.9 DCi 120pk. Je Renault Scenic 1.9 DCi 120pk zal sneller optrekken en het vermogen die hij hiervoor geeft is veel consequenter.

De voordelen auto chiptuning:​​

 • Geluid klinkt harder uit uw auto
 • Meer PK’s
 • Brandstofverbruik wordt minder
 • Meer rijplezier uit uw auto​

Hoe werkt het?​

We beginnen het proces met een afspraak bij een tuning locatie bij u in de omgeving. We zullen de degelijkheid van de accu van uw auto nagaan door middel van een accu controller. De batterijtester biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de opperste stabiele volt behaalt.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de Renault Scenic 1.9 DCi 120pk om mogelijke foutcodes op te sporen, en bewaren we natuurlijk een reservekopie. Daarna wordt uw software opgestuurd naar een chiptuning ingenieur. Daarna sturen we de gegevens van uw auto aan onze ingenieur die gespecialiseerd is in merk(naam) tuning. Onze gespecialiseerde ingenieur beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw Renault Scenic 1.9 DCi 120pk hiermee vergelijken.

De chiptuning Renault Scenic 1.9 DCi 120pk engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw Renault Scenic 1.9 DCi 120pk, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we zullen benutten tijdens het chiptuning proces is erg precies onder de loep genomen.

Daardoor kunnen wij tempo en safety verzekeren. Zo kunt u een paar honderd euro uitsparen aan uw auto nodeloos te laten nakijken.

Dat is de reden waarom wij een goedkope chiptuning kunnen aanbieden aan ons klantenbestand. Terwijl de kwaliteit goed en meestal beter is dan wanneer je auto in een middagje op een dyno tuned. De chiptuning software die wij hanteren biedt veel meer perspectief op een precieze know-how en werkt veel diepgaander.

Na het Renault Scenic 1.9 DCi 120pk chiptunen krijgt de klant direct een rapport van de geraamde performance van de Renault Scenic 1.9 DCi 120pk.

Onze chiptuning is veilig

 • Specialistische kennis
 • De beste Renault Scenictuning bestanden in gebruik
 • Goede accu voeding gedurende het tunen
 • Kom erachter wat chiptuning met je auto doet:
 • We kopiëren uw software eerst

Vraag een prijsopgave aan en weet precies wat het grotere vermogen van uw auto kan worden!

Verschillende vormen Renault Scenic 1.9 DCi 120pk motor tuning:

Het opdrijven van de performance kan op meerdere methodes, namelijk:

Stage 1 Renault Scenic 1.9 DCi 120pk OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Renault Scenic 1.9 DCi 120pk is de meest populaire methode van tuning. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de auto zit, nodig.

Daardoor is dit een voordelige Renault Scenic 1.9 DCi 120pk chiptuning methode en ook de meest voorkomende. Via OBD kan je namelijk alle onderdelen van je ECU die verantwoordelijk zijn voor het vermogen van uw Renault Scenic 1.9 DCi 120pk aanpassen. Met deze manier hoef je zelfs de Renault Scenic 1.9 DCi 120pk ECU niet te ontmantelen.

Door het Renault Scenic 1.9 DCi 120pk auto laten chippen krijgt u dus meer performance zonder uiterlijke reparaties aan de auto!

Stage 2 Renault Scenic 1.9 DCi 120pk chiptuning

Het woord chiptunen verhult al wat dit betekent. Via deze methode vindt een fysieke verandering van de Renault Scenic 1.9 DCi 120pk plaats. Bijvoorbeeld een sport uitlaat of/en betere motor cooling.

Door te kiezen voor zowel fysieke aanpassingen als voor chiptuning kan je het maximale performance van je auto behalen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 chiptuning Renault Scenic 1.9 DCi 120pk. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Stage 2 chiptuning Renault Scenic 1.9 DCi 120pk is weggelegd voor een welgesteld publiek dat hoge eisen stelt aan het vermogen en look van hun Renault Scenic 1.9 DCi 120pk.

Gespecialiseerde know-how over ECU’s

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze diensten een garantie op hoogstaande autotuning.

Zo doen wij buiten chiptuning Renault Scenic 1.9 DCi 120pk ook verschillende andere software modificaties voor Renault Scenic 1.9 DCi 120pk auto’s als roetfilterverwijderingen. Ook worden wij regelmatig gevraagd om ECU’s die bij een eerdere poging tot tuning kapot zijn gegaan, te herstellen.

tuning ecu
Bij reparaties kunnen we zelfs de afgesloten onderdelen van de ECU (motor computer) in uw auto aanpassen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen fysieke transformatie plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

Daarom is je auto al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

De situatie is anders bij stage 2.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de auto zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder Renault auto doen.