Renault Maxity 2.5 DCi 110pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Renault maxity 2.5 dci 110pk

Stage 1 Renault Maxity 2.5 DCi 110pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 110pk 160pk +45.5%
Koppel 340nm 340nm +0%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na020406080100120140160

Koppel (NM)

NM voorNM na050100150200250300350

Ontdek wat chiptuning voor uw Renault Maxity 2.5 DCi 110pk auto kan doen:

De ecu software van uw Renault Maxity 2.5 DCi 110pk is gestandaardiseerd, en wordt compleet bestuurd door een computer.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de brochure van de wagen staat opgelijst.

Het laten chippen van uw auto is de beste keuze om uw Renault Maxity een groter vermogen te geven.

Door het chippen van uw auto kunnen we binnen een paar uur een vermogensverbetering verwezenlijken van tussen de 15 en 35%.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder uitstoot zal hebben.

In het dagelijks rijden in uw auto zult u merken dat uw auto veel soepelder rijdt door chip tuning Renault Maxity 2.5 DCi 110pk. Na de chiptuning gebeurt accelereren veel sneller, omdat je Renault Maxity meer performance heeft gekregen.

De 4 grootste voordelen​​

 • Verlaagd brandstof gebruik
 • Meer plezier uit uw auto​
 • Sportiever geluid uit uw auto
 • Sportiever karakter

Hoe gaat het in zijn werk?​

Je maakt een afspraak bij een locatie bij u in de buurt. We zetten uw auto op een speciale batterijtester. De batterijtester biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de opperste stabiele volt behaalt.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de auto om mogelijke errors op te sporen, en nemen we natuurlijk een reservekopie. De softwaregegevens worden door onze inhouse Renault Maxity 2.5 DCi 110pk chiptuning engineer onderworpen. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning ingenieur opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw auto.

Vervolgens pakt hij de versie die het beste bij jouw Renault Maxity 2.5 DCi 110pk past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor de performance wordt aangepast bij de chiptuning Renault Maxity 2.5 DCi 110pk. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we gebruiken voor het chippen van uw auto werd uitgebreid getest op eentestbank.

We kunnen zo de snelheid en de safety van uw Renault Maxity 2.5 DCi 110pk waarborgen. En zo moet u geen cash uit te geven aan een controletst van uw auto.

Dat is de reden waarom wij een goedkope chiptuning kunnen aanbieden aan ons klantenbestand. Een vermogensbank is een veel minder goeie oplossing om je auto te laten chiptunen. De chiptuning software die wij hanteren biedt veel meer perspectief op een precieze know-how en werkt veel grondiger.

Na het Renault Maxity 2.5 DCi 110pk chiptunen krijgt de klant meteen een uitslag van de geraamde performance van de Renault Maxity 2.5 DCi 110pk.

Veilige chiptuning door

 • Een back-up van de oude staat
 • Diepgaande kennis van de ECU (de computer van je auto) en van uw auto
 • Gebruik van beste chiptuning software
 • Vraag een prijsinschatting aan en weet precies wat het nieuwe vermogen van u Renault Maxity 2.5 DCi 110pk wordt!
 • Goede voeding tijdens gedurende het chippen

Kom erachter wat chiptuning met je auto kan doen:

Methodes voor Renault Maxity 2.5 DCi 110pk motor tuning:

Voor het Renault Maxity 2.5 DCi 110pk motor vermogen te maximaliseren zijn verschillende methodes en dit zijn de manieren die we hieronder uit de doeken doen:

Stage 1 Renault Maxity 2.5 DCi 110pk OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Renault Maxity 2.5 DCi 110pk is de meest gevraagde methode van chiptuning. Met stage 1 obd tuning maken we gebruik van de obd connector in uw Renault Maxity 2.5 DCi 110pk.

Hierdoor is dit een voordelige Renault Maxity 2.5 DCi 110pk chiptuning manier en ook de meest voorkomende. Via OBD kan je met name alle onderdelen van je ECU die verantwoordelijk zijn voor het vermogen van uw Renault Maxity 2.5 DCi 110pk aanpassen. Zonder de Renault Maxity 2.5 DCi 110pk ECU uit elkaar te hoeven halen.

Door het Renault Maxity 2.5 DCi 110pk auto laten chippen krijgt u dus meer vermogen zonder fysieke aanpassingen aan de auto!

Chiptuning Renault Maxity 2.5 DCi 110pk Stage 2

Het woord chiptunen verhult al wat dit betekent. Deze manier houdt in dat er dus een wijziging zal plaatsvinden in hoe de auto er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw auto, of een effectievere motorkoeling.

Door te kiezen voor evenals fysieke reparaties als voor chiptuning kan je het maximale vermogen van je Renault Maxity 2.5 DCi 110pk behalen. Dit wordt ook wel stage 2 chiptuning Renault Maxity 2.5 DCi 110pk genoemd. Je Renault Maxity 2.5 DCi 110pk wordt de beste versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Deze vorm van Renault Maxity 2.5 DCi 110pk chiptuning is voor mensen die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook redelijk budget voor hebben.

Diepgaande kennis over Renault Maxity 2.5 DCi 110pk ECU software: onze meerwaarde

Doordat wij ver reikende kennis hebben over de software van uw Renault Maxity 2.5 DCi 110pk auto kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge Renault Maxity 2.5 DCi 110pk chiptuning.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van autosoftware wijzigingen, bijvoorbeeld het elimineren van roetfilters. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het repareren van ECU’s die bij een mislukte chiptuning poging stuk zijn gegaan.

ecu tuning nederland Hyundai
Voor het repareren van uw motor computer zijn we in staat om afgesloten onderdelen in de computer aan te passen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto chip tuning

Bij onze stage 1 Renault chiptuning zijn alle reparaties op uw oorspronkelijke ECU zonder fysieke modificaties aan uw auto.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

De situatie is anders bij stage 2.
U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.