Renault Captur 1.0 TCe 100pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Renault captur 1.0 tce 100pk

Er is helaas tuning-data beschikbaar

Ontdek wat chiptuning voor uw Renault Captur 1.0 TCe 100pk auto kan doen:

De ecu software van uw Renault Captur 1.0 TCe 100pk is standaard ingesteld, en wordt compleet bestuurd door een computer.Aangezien deze is gemaakt om het vermogen te halen dat in de autobrochure staat.

Het laten motor tunen van uw auto is de beste optie om uw Renault Captur 1.0 TCe 100pk een groter vermogen te geven.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in twee tot drie uur uw Renault Captur kunnen voorzien van een performanceverbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Terwijl we het brandstofverbruik tot wel 15% verminderen.

Dag in dag uit zal het rijden veel fijner en flexibel aanvoelen als gevolg van de Renault Captur chip tunen. Doordat hij sneller accelereert en veel consistenter is in het leveren van kracht.

Voordelen tunen van uw Renault Captur 1.0 TCe 100pk:​​

 • Meer rijplezier ​
 • Meer vermogen uit uw Renault
 • Geluid klinkt mooier
 • Brandstofverbruik wordt minder

Hoe werkt het?​

We starten het proces met een afspraak bij een tuning locatie bij u in de buurt. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een accutester. De accu controller biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de opperste stabiele spanning behaalt.

Vervolgens lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een backup van. Daarna wordt uw software opgestuurd naar een chiptuning ingenieur. Daarna sturen we de gegevens van uw Renault Captur 1.0 TCe 100pk aan onze ingenieur die gespecialiseerd is in chiptuning. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning specialist opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw auto.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel de performance ondergaat een verandering. Een gepersonaliseerde chiptuning op maat voor uw Renault Captur 1.0 TCe 100pk dus. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we benutten voor het chippen van uw Renault Captur 1.0 TCe 100pk is uitgebreid gecontroleerd op eenvermogensbank.

Op die manier wordt de snelheid en de veiligheid van de auto een garantie die wij u kunnen bieden. Zo kunt u een paar honderd euro besparen aan uw auto nodeloos te laten controleren.

Dat is de reden waarom wij een voordelige chiptuning kunnen aanbieden aan onze klanten. Je Renault Captur 1.0 TCe 100pk in enkele uren laten chiptunen door middel van eenvermogensbank biedt veel minder garantie op degelijk maatwerk. De chiptuning software die wij gebruiken biedt veel meer perspectief op een diepgaande kennis en werkt veel diepgaander.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de software ingenieur, namelijk hoeveel hij schat dat de performance is.

Veilige chip tuning door

 • Kom erachter wat chippen met je auto doet:
 • Goede accu voeding tijdens het chippen
 • Goede Renault Capturchiptuning software in gebruik
 • Specialistische kennis
 • Een back-up van de oude staat

Ontdek wat auto laten chippen voor uw auto kan doen:

De opties voor het tunen van de motor:

Het opdrijven van het motorvermogen kan op verschillende manieren, namelijk:

Methode 1: Renault Captur 1.0 TCe 100pk OBD chiptuning

OBD tuning op maat Renault Captur 1.0 TCe 100pk is een geliefde methode om je Renault Captur 1.0 TCe 100pk te chippen. Bij deze manier wordt gebruik gemaakt van de OBD-connector in de Renault Captur 1.0 TCe 100pk.

Omdat deze methode weinig kost en ze erg efficiënt en gerespecteerd is, kiest de klant vaak voor deze methode. Via OBD kan je immers alle onderdelen van je ECU die zorgen zijn voor de performance van uw auto aanpassen. Zonder de Renault Captur 1.0 TCe 100pk ECU uit elkaar te hoeven halen.

Door het Renault Captur 1.0 TCe 100pk auto laten chippen krijgt u dus meer performance zonder fysieke reparaties aan de auto!

Stage 2 chiptuning Renault Captur 1.0 TCe 100pk

De term chiptunen verhult al wat dit betekent. Bij deze vorm van Renault Captur 1.0 TCe 100pktuning maak je uiterlijke wijzigingen aan de Renault Captur 1.0 TCe 100pk. Een sportuitlaatdemper of een beter systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Door te kiezen voor tevens fysieke aanpassingen als voor chiptuning kan je het maximale vermogen van je auto behalen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 chiptuning Renault Captur 1.0 TCe 100pk. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Voor wie alles uit hun auto wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer te betalen, is dit de goede optie.

Diepgaande kennis over Renault Captur 1.0 TCe 100pk ECU software: onze plus

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze services een garantie op de beste autotuning.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van Renault Captur 1.0 TCe 100pk autosoftware wijzigingen, bijvoorbeeld het wegwerken van roetfilters. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

Vauxhall ecu tuning nederland
Voor het repareren van uw ECU (motor computer) zijn we zelfs in staat om afgesloten onderdelen in de computer aan te passen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Bij onze stage 1 chiptuning zijn alle aanpassingen op uw oorspronkelijke ECU zonder uiterlijke modificaties aan uw Renault auto.

Daarom is je Renault al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.