Renault Clio 1.5 DCi 86pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

Stage 1 Renault Clio 1.5 DCi 86pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 86pk 110pk +27.9%
Koppel 200nm 260nm +30%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0153045607590105120

Koppel (NM)

NM voorNM na04080120160200240280

Ontdek wat chiptuning voor uw Renault Clio 1.5 DCi 86pk auto kan doen:

Het standaard programma in de motor controller van uw Renault Clio 1.5 DCi 86pk is niet optimaal.De ECU is afgesteld om een specifiek gestandaardiseerd vermogen te behalen, namelijk dat van in de brochure van de auto.

Je kunt echt meer performance halen uit je wagen dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde aantal pk, en de oplossing schuilt in chippen.

Door het tunen van uw Renault kunnen we binnen een paar uur een vermogens verbetering realiseren van tussen de 15 en 35%.

Terwijl we het brandstofverbruik tot wel 15% terug dringen.

In het dagelijks rijden in uw Renault Clio 1.5 DCi 86pk zult u merken dat uw auto veel lekkerder gaat door tuning Renault Clio 1.5 DCi 86pk. Je Renault Clio zal sneller accelereren en de performance die hij hiervoor geeft is veel consequenter.

Voordelen tunen van uw auto:​​

 • Sportiever geluid uit uw Renault
 • Brandstofverbruik wordt minder
 • Sportiever karakter uit uw Renault
 • Meer plezier uit uw Renault Clio 1.5 DCi 86pk​

Hoe gaat het in zijn werk?​

We starten het proces met een afspraak bij een locatie bij u in de omgeving. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een batterijtester. De accu controller biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de opperste stabiele spanning behaalt.

Hierna zal de software van uw auto worden uitgelezen, en worden alle bekomen gegevens door ons bewaard. De softwaregegevens worden door onze inhouse Renault Clio 1.5 DCi 86pk chiptuning engineer onderworpen. Deze Renault Clio 1.5 DCi 86pk ingenieur vergelijkt de gegevens met een database van software versies van vroegere chiptunes.

De chiptuning Renault Clio 1.5 DCi 86pk engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw auto, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de auto. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we zullen benutten tijdens het chiptuning proces is erg gedetailleerd onder de loep genomen.

Op die manier wordt de speed en de safety van de Renault Clio 1.5 DCi 86pk een garantie die wij u kunnen geven. Zonder uw auto voor honderden euro’s te hoeven controleren.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die aangenaam is voor de portemonnee. Je auto in enkele uren laten chiptunen door middel van eentestbank biedt veel minder garantie op degelijk maatwerk. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer inzicht en tijd.

Na het Renault Clio 1.5 DCi 86pk chiptunen krijgt de klant direct een uitslag van de geraamde performance van de Renault Clio 1.5 DCi 86pk.

Veilige auto tuning

 • Kom erachter wat chiptuning met je auto kan doen:
 • Specialistische kennis
 • De beste Renault Cliochiptuning software in gebruik
 • Speciale accu voeding tijdens het chippen
 • Een back-up van de oude staat

Vraag een prijsinschatting aan en weet exact wat het nieuwe vermogen van uw auto wordt!

Verschillende vormen Renault Clio 1.5 DCi 86pk motor tuning:

Voor het Renault Clio 1.5 DCi 86pk motor vermogen te vergroten zijn verscheidene methodes en dit zijn de manieren die we hieronder uit de doeken doen:

Stage 1 Renault Clio 1.5 DCi 86pk OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Renault Clio 1.5 DCi 86pk is de meest gevraagde methode van chiptuning. Met op maat obd chiptuning maken we gebruik van de obd port in uw Renault Clio 1.5 DCi 86pk.

Door dit gemak is deze goedkope methode van auto chiptuning erg populair en komt ze veel voor. Via OBD kan je namelijk alle onderdelen van je ECU die aansprakelijk zijn voor het vermogen van uw Renault Clio 1.5 DCi 86pk aanpassen. Zonder de Renault Clio 1.5 DCi 86pk ECU uit elkaar te hoeven halen.

Door het Renault Clio 1.5 DCi 86pk auto laten chippen krijgt u dus meer performance zonder fysieke modificaties aan de auto!

Renault Clio 1.5 DCi 86pk chiptuning Stage 2

Het woord chiptunen verhult al wat dit inhoudt. Via deze methode vindt een fysieke verandering van de auto plaats. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw Renault Clio 1.5 DCi 86pk, of een effectievere motorkoeling.

Deze vorm van tuning kun je ook combineren met chip tunen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 chiptuning Renault Clio 1.5 DCi 86pk. Je auto wordt de beste versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Voor wie alles uit hun Renault Clio 1.5 DCi 86pk wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer neer te leggen, is dit de goede methode.

Diepgaande kennis over Renault Clio 1.5 DCi 86pk ECU software: onze plus

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze diensten een garantie op hoogstaande autotuning.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van Renault Clio 1.5 DCi 86pksoftware modificaties, bijvoorbeeld het verwijderen van roetfilters. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

BMW ecu programmeren
Voor het repareren van uw motor computer zijn we ook in staat om afgesloten onderdelen in de computer aan te passen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto chippen

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen uiterlijke transformatie plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

Stage 2 van de tuning is verschillend.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de auto zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder Renault auto doen.