Renault Laguna 1.9 DCi 130pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Renault laguna 1.9 dci 130pk

Stage 1 Renault Laguna 1.9 DCi 130pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 130pk 160pk +23.1%
Koppel 300nm 360nm +20%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na020406080100120140160

Koppel (NM)

NM voorNM na060120180240300360

Ontdek wat chiptuning voor uw Renault Laguna 1.9 DCi 130pk kan doen:

Het standaard programma in de Renault Laguna 1.9 DCi 130pk ecu van uw Renault Laguna 1.9 DCi 130pk is niet optimaal.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de brochure van de wagen staat opgelijst.

Je kunt echt meer kracht halen uit je wagen dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde aantal pk, en de oplossing ligt in chippen.

Door het chippen van uw auto kunnen we binnen een paar uur een vermogens verbetering realiseren van tussen de 15 en 35%.

Terwijl we de brandstofuitstoot tot wel 15% terug dringen.

chiptuning Renault Laguna 1.9 DCi 130pk zal als gevolg hebben dat het besturen van je auto veel fijner en “sneller” aanvoelt, rijden wordt pure fun! Doordat hij sneller accelereert en veel consequenter is in het leveren van vermogen.

Voordelen tunen van uw auto:​​

 • Brandstofverbruik wordt minder
 • Meer plezier ​
 • Geluid klinkt mooier
 • Meer vermogen

Hoe werkt het?​

Voor stage one tuning Renault Laguna 1.9 DCi 130pk plant u een afspraak bij één van onze locaties bij u in de buurt. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een batterijtester. De accu controller biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de hoogste stabiele spanning behaalt.

Vervolgens lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een reservekopie van. De statistieken worden door onze Renault Laguna 1.9 DCi 130pk chiptuning engineer onderworpen. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning ingenieur opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw auto.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel het vemogen ondergaat een modificatie. Een specifieke chiptuning op maat voor uw auto dus. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we zullen benutten tijdens het chiptuning proces is erg precies onder de loep genomen.

Hierdoor kunnen wij tempo en veiligheid verzekeren. En zo moet u geen cash uit te geven aan een controletst van uw Renault Laguna 1.9 DCi 130pk.

Dat is de reden waarom wij een goedkope chiptuning kunnen presenteren aan onze klanten. Een testbank is een veel minder goeie oplossing om je auto te laten chiptunen. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer inzicht en tijd.

Krijg ogenblikkelijk een uitslag met het geschatte vermogen na het Renault Laguna 1.9 DCi 130pk chiptunen

Veilige auto tuning door

 • Gebruik van goede tuning software
 • Ontdek wat chiptuning voor u Renault Laguna 1.9 DCi 130pk kan doen:
 • Speciale voeding tijdens tijdens de chiptuning
 • Specialistische kennis
 • Een kopie van de oude staat

Kom erachter wat chiptuning met je auto doet:

De opties voor het tunen van de motor:

Het is mogelijk om de performance van de motor te doen vermeerderen aan de hand van verschillende methodes, en die leggen we onderaan uit:

Methode 1: Renault Laguna 1.9 DCi 130pk OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Renault Laguna 1.9 DCi 130pk is de meest populaire vorm van tuning. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de Renault Laguna 1.9 DCi 130pk zit, nodig.

Hierdoor is dit een goedkope Renault Laguna 1.9 DCi 130pk chiptuning variant en ook de populairste. OBD zorgt ervoor dat de performance van de Renault Laguna 1.9 DCi 130pk door een wijziging van het motormanagementsysteem wordt verhoogd. Zonder de Renault Laguna 1.9 DCi 130pk ECU uit elkaar te hoeven halen.

Kort gezegd betekent chiptuning een Renault Laguna 1.9 DCi 130pk met meer kracht, zonder dat je Renault Laguna 1.9 DCi 130pk er een fysieke make-over voor hoeft te ondergaan!

Renault Laguna 1.9 DCi 130pk chiptuning Stage 2

De naam zegt het al. Deze methode houdt in dat er dus een wijziging zal plaatsvinden in hoe de auto er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Een veel komend voorbeeld is een sport uitlaat of/en betere motor cooling.

Deze vorm van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Dit wordt ook wel stage 2 chiptuning Renault Laguna 1.9 DCi 130pk genoemd. Hierbij pas je de Renault Laguna 1.9 DCi 130pk fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je auto haalt.

Stage 2 chiptuning Renault Laguna 1.9 DCi 130pk is weggelegd voor een welgesteld klantenbestand dat hoge eisen stelt aan de performance en look van hun auto.

Diepgaande kennis over ECU software: onze plus

Doordat wij ver reikende kennis hebben over de software van uw Renault Laguna 1.9 DCi 130pk auto kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge chiptuning Renault Laguna 1.9 DCi 130pk.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook specialistisch zijn in verscheidene overige software modificaties waaronder roetfilterverwijderingen. Ook worden wij dikwijls gevraagd om ECU’s die bij een vroegeren poging tot tuning kapot zijn gegaan, te repareren.

tuning ecu
Bij reparaties kunnen we zelfs de beveiligde onderdelen van de ECU (de computer van je auto) in uw auto aanpassen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen uiterlijke aanpassing plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

Daarom is je auto al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

De situatie is anders bij stage 2.
U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.