Renault Espace 2.0 DCi 175pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

Stage 1 Renault Espace 2.0 DCi 175pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 175pk 210pk +20%
Koppel 360nm 430nm +19.4%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0306090120150180210

Koppel (NM)

NM voorNM na075150225300375450

Wat voor voordelen heeft chiptuning Renault Espace 2.0 DCi 175pk?

De standaard software in de motor computer van uw auto is niet optimaal.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de brochure van de wagen staat vermeld.

Je kunt echt meer performance halen uit je auto dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde vermogen, en de oplossing schuilt in chiptuning.

In enkele uren kan je Renault Espace 2.0 DCi 175pk met chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer vermogen krijgen.

Je auto is krachtiger, en zal tot wel 15% minder brandstof verbruiken.

In het dagelijks gebruik van uw Renault Espace 2.0 DCi 175pk zult u merken dat uw Renault Espace veel lekkerder gaat door Renault Espace chip tunen. Na de chiptuning gaat accelereren veel sneller, omdat je auto meer vermogen heeft gekregen.

Voordelen tunen van uw auto:​​

 • Minder brandstof gebruik
 • Meer vermogen uit uw Renault
 • Harder geluid uit uw auto
 • Comfortabeler rijden​ met uw Renault Espace 2.0 DCi 175pk​

Hoe gaat dat precies, chippenRenault Espace 2.0 DCi 175pk?​

We starten het proces met een afspraak bij een tuning locatie bij u in de buurt. We zullen de degelijkheid van de accu van uw auto nagaan door middel van een accutester. De accu controller biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de hoogste stabiele spanning behaalt.

Daarna zal de software van uw Renault Espace 2.0 DCi 175pk worden uitgelezen, en worden alle bekomen gegevens door ons bewaard. De softwaregegevens worden door onze Renault Espace 2.0 DCi 175pk chiptuning engineer onderworpen. Deze Renault Espace 2.0 DCi 175pk ingenieur vergelijkt de gegevens met een database van software versies van vroegere chiptunes.

Vervolgens pakt hij de versie die het beste bij jouw auto past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor de performance wordt aangepast bij de chiptuning Renault Espace 2.0 DCi 175pk. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we zullen toepassen tijdens het chiptuning proces is erg precies onder de loep genomen.

Op die manier wordt de speed en de safety van de Renault Espace 2.0 DCi 175pk een garantie die wij u kunnen geven. En zo hoeft u geen geld uit te geven aan een controletst van uw auto.

Hierdoor kunnen wij goedkope chiptuning bieden. Terwijl de kwaliteit goed en meestal beter is dan wanneer je auto in een middagje op een dyno tuned. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer know-how en tijd.

Na het Renault Espace 2.0 DCi 175pk chiptunen krijgt de klant meteen een rapport van de geraamde performance van de auto.

Veilige chiptuning door

 • Goede accu voeding gedurende het tunen
 • Ontdek wat het chippen voor uw auto kan doen:
 • Gebruik van goede Renault Espace 2.0 DCi 175pk tuning files
 • Specialistische kennis
 • We back-uppen uw software eerst

Kom erachter wat chiptuning met je auto doet:

Verschillende vormen Renault Espace 2.0 DCi 175pk motor tuning:

Voor het Renault Espace 2.0 DCi 175pk motor vermogen te vergroten zijn verscheidene methodes en dit zijn de manieren die we hieronder uitleggen:

Methode 1: Renault Espace 2.0 DCi 175pk OBD chiptuning

Het OBD-chiptuning systeem is allicht de meest gekende manier voor het Renault Espace 2.0 DCi 175pk chippen. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de auto zit, nodig.

Daardoor is dit een goedkope Renault Espace 2.0 DCi 175pk chiptuning manier en ook de meest voorkomende. OBD is een manier die via het bijstellen van de ECU een complete invloed heeft op de kracht van de Renault Espace 2.0 DCi 175pk. Zonder de Renault Espace 2.0 DCi 175pk ECU uit elkaar te hoeven halen.

Je Renault Espace 2.0 DCi 175pk ziet er hetzelfde uit, maar de performance werd opgedreven!

Renault Espace 2.0 DCi 175pk chiptuning Stage 2

Met deze naam weet je al alles. Bij deze vorm van Renault Espace 2.0 DCi 175pktuning maak je fysieke wijzigingen aan de auto. Bijvoorbeeld een sport uitlaat of/en betere motorkoeling.

Door te kiezen voor tevens fysieke aanpassingen als voor chiptuning kan je het maximale performance van je auto behalen. Dit wordt ook wel stage 2 Renault Espace 2.0 DCi 175pk chiptuning genoemd. Hierbij pas je de Renault Espace 2.0 DCi 175pk fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je Renault Espace 2.0 DCi 175pk haalt.

Deze vorm van chiptuning Renault Espace 2.0 DCi 175pk is voor klanten die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook redelijk budget voor hebben.

Specialistische ECU software notie

Doordat wij ver reikende know-how hebben over de software van uw Renault Espace 2.0 DCi 175pk kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge chiptuning Renault Espace 2.0 DCi 175pk.

Zo doen wij naast Renault Espace 2.0 DCi 175pk chiptuning ook diverse andere software modificaties voor Renault Espace 2.0 DCi 175pk auto’s als het verwijderen van roetfilters. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het herstellen van ECU’s die bij een gefaalde chiptuning poging stuk zijn gegaan.

tuning ecu Ferrari
Bij reparaties kunnen we zelfs de beveiligde onderdelen van de ECU (de computer van je auto) in uw auto aanpassen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto laten chippen

Bij onze stage 1 Renault chiptuning zijn alle reparaties op uw originele ECU zonder uiterlijke aanpassingen aan uw Renault auto.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

Stage 2 van de tuning is verschillend.
U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.