Renault Laguna 3.0 DCi 235pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Renault laguna 3.0 dci 235pk

Stage 1 Renault Laguna 3.0 DCi 235pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 235pk 280pk +19.1%
Koppel 450nm 520nm +15.6%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • START/STOP Uitschakeling
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na04080120160200240280

Koppel (NM)

NM voorNM na0100200300400500600

Ontdek wat chiptuning voor uw Renault Laguna 3.0 DCi 235pk kan doen:

Het standaard programma in de ecu van uw Renault Laguna is niet optimaal.Aangezien deze is opgesteld om de performance te halen dat in de autobrochure staat.

Je kunt echt meer performance halen uit je wagen dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde aantal pk, en de oplossing ligt in software tunen.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in twee tot drie uur uw auto kunnen voorzien van een prestatie verbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder benzine zal uitstoten.

Renault Laguna tunen zal ervoor zorgen dat het besturen van je auto veel fijner en “krachtiger” aanvoelt, rijden wordt pure fun! Doordat hij vlugger accelereert en veel consequenter is in het leveren van kracht.

Voordelen tunen van uw auto:​​

 • Meer koppel uit uw Renault
 • Geluid klinkt beter uit uw Renault
 • Aangenaam rijden​​
 • Verlaagd brandstof gebruik

Hoe gaat het in zijn werk?​

Je maakt een afspraak bij een tuning locatie bij u in de buurt. We zetten uw auto op een speciale accu controller. De batterijtester biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de maximum stabiele volt behaalt.

Hierna zal de software van uw auto worden uitgelezen, en worden alle bekomen statistieken door ons bewaard. Daarna wordt uw software gestuurd naar een chiptuning Renault Laguna 3.0 DCi 235pk ingenieur. Daarna verzenden we de gegevens van uw Renault Laguna 3.0 DCi 235pk aan onze ingenieur die gespecialiseerd is in auto’s chippen. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning ingenieur opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw auto.

De chiptuning engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw auto, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Een specifieke chiptuning op maat voor uw auto dus. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we zullen toepassen tijdens het chiptuning proces is erg precies onder de loep genomen.

Op die manier wordt de snelheid en de veiligheid van de Renault Laguna 3.0 DCi 235pk een garantie die wij u kunnen geven. Zo kunt u een paar honderd euro uitsparen aan uw auto nodeloos te laten controleren.

Hierdoor kunnen wij voordelige chiptuning bieden. Een dyno is een veel minder gunstige oplossing om je auto te laten chiptunen. De chiptuning software die wij gebruiken biedt veel meer perspectief op een precieze know-how en werkt veel grondiger.

Krijg gelijk een rapport met het geschatte vermogen na het Renault Laguna 3.0 DCi 235pk chiptunen

Veilige chiptuning

 • Eerst een goede back-up van de oude staat van uw Renault Laguna 3.0 DCi 235pk
 • Goede accu voeding tijdens de chiptuning
 • Specialistische kennis
 • Gebruik van goede chiptuning files
 • Ontdek wat het chippen voor uw Renault Laguna 3.0 DCi 235pk kan doen:

Ontdek wat auto chip tunen voor u auto kan doen:

De opties voor het tunen van de motor:

Het opdrijven van het motorvermogen kan op verscheidene methodes, namelijk:

Methode 1: Renault Laguna 3.0 DCi 235pk OBD chiptuning

op maat ODB chiptuning Renault Laguna 3.0 DCi 235pk is een veelvoorkomende methode om je Renault Laguna 3.0 DCi 235pk te chippen. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de Renault Laguna 3.0 DCi 235pk zit, nodig.

Daardoor is dit een voordelige Renault Laguna 3.0 DCi 235pk chiptuning methode en ook de meest voorkomende. Via OBD kan je met name alle onderdelen van je ECU die aansprakelijk zijn voor de performance van uw Renault Laguna 3.0 DCi 235pk aanpassen. Via deze manier moet je zelfs de Renault Laguna 3.0 DCi 235pk ECU niet te ontmantelen.

Je Renault Laguna 3.0 DCi 235pk ziet er hetzelfde uit, maar de performance werd opgedreven!

Stage 2 Renault Laguna 3.0 DCi 235pk chiptuning

De naam zegt het helemaal. Deze manier houdt in dat er dus een wijziging zal plaatsvinden in hoe de auto er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw auto, of een effectievere motor cooling.

Door te kiezen voor tevens fysieke aanpassingen als voor chiptuning kan je het maximale performance van je auto behalen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 chiptuning Renault Laguna 3.0 DCi 235pk. Hierbij pas je de Renault Laguna 3.0 DCi 235pk fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je Renault Laguna 3.0 DCi 235pk haalt.

Stage 2 chiptuning Renault Laguna 3.0 DCi 235pk is weggelegd voor een welgesteld publiek dat hoge eisen stelt aan het vermogen en look van hun auto.

Specialistische ECU software kennis

Doordat wij diepe kennis hebben over de software van uw Renault Laguna 3.0 DCi 235pk kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge Renault Laguna 3.0 DCi 235pk chiptuning.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook specialistisch zijn in diverse overige software aanpassingen waaronder roetfilterverwijderingen. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het herstellen van ECU’s die bij een gefaalde chiptuning poging stuk zijn gegaan.

zelf ecu programmeren Alpine
Voor het repareren van uw ECU (motor computer) is Mijn Chiptuning ook in staat om afgesloten onderdelen in de computer aan te passen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto chip tunen

Bij onze stage 1 Renault chiptuning zijn alle aanpassingen op uw originele ECU zonder uiterlijke modificaties aan uw Renault auto.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw Renault auto.

De situatie is anders bij stage 2.
U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.