Renault Clio 1.5 DCi 100pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

Stage 1 Renault Clio 1.5 DCi 100pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 100pk 130pk +30%
Koppel 200nm 250nm +25%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na020406080100120140

Koppel (NM)

NM voorNM na050100150200250

Ontdek wat chiptuning voor uw auto kan doen:

De standaard software in de Renault Clio 1.5 DCi 100pk ecu van uw Renault Clio 1.5 DCi 100pk is niet optimaal.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de brochure van de wagen staat vermeld.

Je kunt echt meer performance halen uit je auto dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde vermogen, en de oplossing schuilt in auto chippen.

In een paar uur kan je auto met chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer performance krijgen.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder uitstoot zal hebben.

In het dagelijks rijden in uw Renault Clio 1.5 DCi 100pk gaat u merken dat uw Renault Clio 1.5 DCi 100pk veel lekkerder gaat door Renault Clio chip tunen. Doordat de wagen vlugger accelereert en veel consequenter is in het leveren van kracht.

De voordelen auto chiptuning:​​

 • Mooier geluid uit uw auto
 • Meer vermogen uit uw auto
 • Meer plezier ​
 • Brandstofverbruik wordt minder

Hoe gaat dat precies, chippen van een Renault Clio 1.5 DCi 100pk?​

We starten het proces met een afspraak bij een locatie bij u in de buurt. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een batterijtester. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de Renault Clio 1.5 DCi 100pk een maximum aan stabiele volt bekomt, en hiervoor zorgt de accu controller.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de auto om eventuele foutcodes op te sporen, en bewaren we uiteraard een reservekopie. De statistieken worden door onze Renault Clio 1.5 DCi 100pk chiptuning engineer onderworpen. Deze Renault Clio 1.5 DCi 100pk ingenieur vergelijkt de software met een database van software versies van vroegere chiptunes.

Vervolgens neemt hij de versie die het beste bij jouw auto past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor het vermogen wordt aangepast bij de chiptuning Renault Clio 1.5 DCi 100pk. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een vermogensbank meermaals geinspecteerd.

Daardoor kunnen wij snelheid en veiligheid garanderen. En zo moet u geen geld uit te geven aan een controletst van uw Renault Clio 1.5 DCi 100pk.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die interessant is voor de portemonnee. Een dyno is een veel minder gunstige oplossing om je auto te laten chiptunen. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze accurater is en omdat we ervoor kiezen onze eigen notie te gebruiken tijdens het proces.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de chiptuning engineer, namelijk hoeveel hij schat dat de performance is.

Veilige chip tuning door

 • Speciale accu voeding gedurende de chiptuning
 • Gebruik van beste chiptuning bestanden
 • Specialistische kennis
 • Een back-up van de oude staat
 • Ontdek wat chiptuning voor u Renault Clio 1.5 DCi 100pk kan doen:

Ontdek wat auto chippen voor u Renault Clio 1.5 DCi 100pk kan doen:

De opties voor het tunen van de motor:

Het is potentieel om de performance van de motor te doen aangroeien aan de hand van verschillende manieren, en die leggen we hieronder uit:

Methode 1: Renault Clio 1.5 DCi 100pk OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Renault Clio 1.5 DCi 100pk is de meest populaire vorm van chiptuning. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de auto zit, nodig.

Door dit gemak is deze goedkope manier van auto chiptuning erg populair en komt ze veel voor. Via OBD kan je met name alle onderdelen van je ECU die aansprakelijk zijn voor de performance van uw auto aanpassen. Met deze manier hoef je zelfs de Renault Clio 1.5 DCi 100pk ECU niet te ontmantelen.

Door het Renault Clio 1.5 DCi 100pk auto laten chippen krijgt u dus meer performance zonder uiterlijke modificaties aan de auto!

Stage 2 chiptuning Renault Clio 1.5 DCi 100pk

Het woord chiptunen verhult al wat dit inhoudt. Via deze optie vindt een fysieke verandering van de auto plaats. Bijvoorbeeld een sport uitlaat of/en betere motor cooling.

Deze vorm van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 Renault Clio 1.5 DCi 100pk chiptuning. Je Renault Clio 1.5 DCi 100pk wordt de meest optimale versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Deze vorm van chiptuning Renault Clio 1.5 DCi 100pk is voor mensen die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook behoorlijk budget voor hebben.

Gespecialiseerde kennis over Renault Clio 1.5 DCi 100pk ECU software: onze plus

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze diensten een garantie op hoogstaande autotuning.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van autosoftware wijzigingen, bijvoorbeeld het elimineren van roetfilters. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

ecu soft tuning Bentley
Bij reparaties kunnen we zelfs de beveiligde onderdelen van de motor computer in uw auto aanpassen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto tuning

Bij onze stage 1 Renault chiptuning zijn alle aanpassingen op uw oorspronkelijke ECU zonder uiterlijke modificaties aan uw Renault auto.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw auto en bent u uw auto dus even kwijt.