Renault Laguna 1.9 DCi 100pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

Stage 1 Renault Laguna 1.9 DCi 100pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 100pk 130pk +30%
Koppel 200nm 260nm +30%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na020406080100120140

Koppel (NM)

NM voorNM na04080120160200240280

Wat voor voordelen heeft chiptuning?

De ecu software van uw auto is gestandaardiseerd, en wordt volledig bestuurd door een computer.Aangezien deze is opgesteld om de performance te halen dat in de autobrochure staat.

Het laten motor tunen van uw auto is de beste keuze om uw Renault Laguna een groter vermogen te geven.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in 2 tot drie uur uw auto kunnen voorzien van een prestatie verbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Terwijl we de brandstofuitstoot tot wel 15% terug dringen.

Dag in dag uit zal het autorijden veel fijner en soepeler aanvoelen als gevolg van de Renault Laguna chip tunen. Na de chiptuning gaat accelereren een stuk sneller, omdat je Renault Laguna meer performance heeft gekregen.

De 4 grootste voordelen​​

 • Meer plezier ​
 • Verminderd brandstof gebruik
 • Sportiever karakter
 • Geluid klinkt beter uit uw auto

Hoe gaat dat precies, chippen van een Renault Laguna 1.9 DCi 100pk?​

Je maakt een afspraak bij een tuning locatie bij u in de buurt. We zetten uw auto op een speciale batterijtester. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de auto een maximum aan stabiele volt bekomt, en hiervoor zorgt de batterijtester.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de Renault Laguna 1.9 DCi 100pk om mogelijke foutcodes op te sporen, en nemen we natuurlijk een reservekopie. De softwaregegevens worden door onze Renault Laguna 1.9 DCi 100pk chiptuning engineer onderworpen. Deze Renault Laguna 1.9 DCi 100pk ingenieur vergelijkt de gegevens met een database van software versies van vroegere chiptunes.

Vervolgens pakt hij de versie die het beste bij jouw Renault Laguna 1.9 DCi 100pk past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor het vermogen wordt aangepast bij de chiptuning Renault Laguna 1.9 DCi 100pk. Een specifieke chiptuning op maat voor uw Renault Laguna 1.9 DCi 100pk dus. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we zullen gebruiken tijdens het chiptuning proces is erg precies onder de loep genomen.

Op die manier wordt de snelheid en de safety van de auto een garantie die wij u kunnen geven. En zo moet u geen geld uit te geven aan een controletst van uw Renault Laguna 1.9 DCi 100pk.

Dat is de reden waarom wij een voordelige chiptuning kunnen aanbieden aan ons klantenbestand. Een testbank is een veel minder gunstige oplossing om je auto te laten chiptunen. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer kennis en tijd.

Na het Renault Laguna 1.9 DCi 100pk chiptunen krijgt de klant meteen een rapport van de geraamde performance van de auto.

Onze chiptuning is veilig

 • Specialistische kennis
 • Goede accu voeding gedurende de chiptuning
 • Een kopie van de oude staat
 • Gebruik van goede Renault Laguna 1.9 DCi 100pk tuning bestanden
 • Kom erachter wat chiptuning met je auto kan doen:

Ontdek wat auto chip tuning voor uw auto kan doen:

De opties voor het tunen van de motor:

Voor het Renault Laguna 1.9 DCi 100pk motor vermogen te maximaliseren zijn verscheidene methodes en dit zijn de manieren die we hieronder uitleggen:

Methode 1: Renault Laguna 1.9 DCi 100pk OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Renault Laguna 1.9 DCi 100pk is de meest populaire vorm van chiptuning. Bij deze methode wordt gebruik gemaakt van de OBD-connector in de Renault Laguna 1.9 DCi 100pk.

Door dit gemak is deze goedkope methode van Renault Laguna 1.9 DCi 100pk chiptuning erg geliefd en komt ze veel voor. OBD zorgt ervoor dat de performance van de Renault Laguna 1.9 DCi 100pk door een aanpassing van het motormanagementsysteem wordt opgedreven. Zonder de Renault Laguna 1.9 DCi 100pk ECU uit elkaar te hoeven halen.

Door het Renault Laguna 1.9 DCi 100pk auto laten chippen krijgt u dus meer performance zonder fysieke aanpassingen aan de Renault Laguna 1.9 DCi 100pk!

Chiptuning Renault Laguna 1.9 DCi 100pk Stage 2

De term chiptunen verhult al wat dit inhoudt. Deze methode houdt in dat er dus een verandering zal plaatsvinden in hoe de Renault Laguna 1.9 DCi 100pk er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Een sport uitlaat of een gunstiger systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Door te kiezen voor tevens fysieke reparaties als voor chiptuning kan je het maximale vermogen van je Renault Laguna 1.9 DCi 100pk behalen. Dit wordt ook wel stage 2 Renault Laguna 1.9 DCi 100pk chiptuning genoemd. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Voor wie alles uit hun auto wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer te betalen, is dit de goede manier.

Gespecialiseerde know-how over ECU’s

Wij garanderen u de meest kwalitiatieve diensten op de markt voor een tuning van uw auto.

Zo doen wij buiten chiptuning Renault Laguna 1.9 DCi 100pk ook diverse andere software aanpassingen voor Renault Laguna 1.9 DCi 100pk auto’s als roetfilterverwijderingen. Ook worden wij vaak gevraagd om ECU’s die bij een vroegeren poging tot tuning stuk zijn gegaan, te repareren.

ecu tuning nederland
Voor het repareren van uw motor computer zijn we ook in staat om afgesloten onderdelen in de computer aan te passen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Bij onze stage 1 chiptuning zijn alle aanpassingen op uw oorspronkelijke ECU zonder fysieke modificaties aan uw auto.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

Stage 2 van de tuning is verschillend.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de Renault zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder Renault auto doen.