Renault Megane 1.7 Blue dCi 150pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

Stage 1 Renault Megane 1.7 Blue dCi 150pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 150pk 180pk +20%
Koppel 340nm 380nm +11.8%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0306090120150180

Koppel (NM)

NM voorNM na050100150200250300350400

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn Renault Megane 1.7 Blue dCi 150pk auto chiptunen?

De ecu van uw Renault Megane 1.7 Blue dCi 150pk is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.Aangezien deze is gemaakt om de performance te halen dat in de brochure staat.

Echter kan uw Renault Megane vaak vele malen meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door Renault auto motor tuning.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in twee tot 3 uur uw Renault Megane kunnen voorzien van een performanceverbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Terwijl we de brandstofuitstoot tot wel 15% verminderen.

Dag in dag uit zal het rijden veel fijner en gesmeerd aanvoelen door de chip tuning Renault Megane 1.7 Blue dCi 150pk. Doordat de wagen vlugger accelereert en veel consequenter is in het leveren van performance.

Voordelen tunen van uw Renault Megane 1.7 Blue dCi 150pk:​​

 • Sportiever geluid uit uw auto
 • Meer rijplezier ​
 • Sportiever karakter
 • Brandstofverbruik wordt minder van uw auto

Hoe werkt het?​

Bij stage één chippen Renault Megane 1.7 Blue dCi 150pk plant u een afspraak bij één van onze tuning locaties bij u in de buurt. We zullen de capaciteit van de accu van uw auto nagaan door middel van een batterijtester. De batterijtester biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de opperste stabiele spanning behaalt.

Hierna zal de software van uw Renault Megane 1.7 Blue dCi 150pk worden uitgelezen, en worden alle bekomen gegevens door ons bewaard. Daarna wordt uw software gestuurd naar een chiptuning Renault Megane 1.7 Blue dCi 150pk ingenieur. Daarna sturen we de gegevens van uw auto aan onze engineer die gespecialiseerd is in merk(naam) tuning. Deze Renault Megane 1.7 Blue dCi 150pk engineer vergelijkt de statistieken met een database van software versies van eerdere chiptunes.

Vervolgens neemt hij de versie die het beste bij jouw auto past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor de performance wordt aangepast bij de chiptuning. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de Renault Megane 1.7 Blue dCi 150pk. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we zullen benutten tijdens het chiptuning proces is erg gedetailleerd onder de loep genomen.

We kunnen zo de rijsnelheid en de veiligheid van uw Renault Megane 1.7 Blue dCi 150pk waarborgen. En zo moet u geen geld uit te geven aan een controletst van uw Renault Megane 1.7 Blue dCi 150pk.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die goed is voor de portemonnee. Terwijl de kwaliteit goed en meestal beter is dan wanneer je Renault Megane 1.7 Blue dCi 150pk in een middagje op een dyno tuned. De chiptuning software die wij gebruiken biedt veel meer perspectief op een diepgaande kennis en werkt veel grondiger.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de chiptuning engineer, namelijk hoeveel hij schat dat de performance is.

Veilige chip tuning door

 • Kom erachter wat chiptuning met je auto doet:
 • Gebruik van goede Renault Megane 1.7 Blue dCi 150pk tuning bestanden
 • Diepgaande kennis van de motor computer en van uw Renault auto
 • Speciale voeding tijdens gedurende het chippen
 • Eerst een goede kopie van de oude staat van uw Renault Megane 1.7 Blue dCi 150pk

Ontdek wat auto chip tunen voor u Renault Megane 1.7 Blue dCi 150pk auto kan doen:

Methodes voor Renault Megane 1.7 Blue dCi 150pk motor tuning:

Voor het Renault Megane 1.7 Blue dCi 150pk motor vermogen te maximaliseren zijn verschillende manieren en dit zijn de manieren die we hieronder uit de doeken doen:

Methode 1: Renault Megane 1.7 Blue dCi 150pk OBD chiptuning

Het OBD-tune systeem is waarschijnlijk de meest gewaardeerde manier voor het Renault Megane 1.7 Blue dCi 150pk chippen. Met op maat obd chiptuning maken we gebruik van de obd poort in uw auto.

Daardoor is dit een voordelige Renault Megane 1.7 Blue dCi 150pk chiptuning variant en ook de populairste. OBD zorgt ervoor dat het vermogen van de auto door een aanpassing van het motormanagementsysteem wordt opgedreven. Zonder de Renault Megane 1.7 Blue dCi 150pk ECU uit elkaar te hoeven halen.

Kort gezegd betekent chiptuning een Renault Megane 1.7 Blue dCi 150pk met meer kracht, zonder dat je auto er een fysieke make-over voor hoeft te ondergaan!

Stage 2 Renault Megane 1.7 Blue dCi 150pk chiptuning

De naam zegt het al. Deze manier houdt in dat er dus een verandering zal plaatsvinden in hoe de auto er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw Renault Megane 1.7 Blue dCi 150pk, of een effectievere motor cooling.

Deze vorm van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 chiptuning Renault Megane 1.7 Blue dCi 150pk. Hierbij pas je de auto fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je auto haalt.

Deze vorm van chiptuning Renault Megane 1.7 Blue dCi 150pk is voor klanten die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook behoorlijk budget voor hebben.

Diepgaande kennis over ECU software: onze plus

Doordat wij diepe know-how hebben over de software van uw Renault Megane 1.7 Blue dCi 150pk auto kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge chiptuning Renault Megane 1.7 Blue dCi 150pk.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook specialistisch zijn in verschillende overige software modificaties zoals bijvoorbeeld roetfilterverwijderingen. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

externe ecu tuning
Bij reparaties kunnen we zelfs de afgesloten onderdelen van de ECU (de computer van je auto) in uw auto aanpassen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de Renault , zonder dat hierbij aanpassingen Renault baar zijn door het blote oog.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw auto en bent u uw Renault auto dus even kwijt.