Renault Laguna 2.0 Turbo 170pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

Stage 1 Renault Laguna 2.0 Turbo 170pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 170pk 200pk +17.6%
Koppel 270nm 320nm +18.5%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0255075100125150175200

Koppel (NM)

NM voorNM na04080120160200240280320

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn auto chiptunen?

De ecu software van uw Renault Laguna 2.0 Turbo 170pk is gestandaardiseerd, en wordt helemaal bestuurd door een computer.Aangezien deze is gemaakt om de performance te halen dat in de autobrochure staat.

Echter kan uw Renault Laguna 2.0 Turbo 170pk vaak vele malen meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door Renault motor tuning.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in een paar uur uw auto kunnen voorzien van een performanceverbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Je Renault Laguna 2.0 Turbo 170pk is krachtiger, en zal tot wel 15% minder benzine verspillen.

In het dagelijks rijden in uw Renault Laguna 2.0 Turbo 170pk gaat u merken dat uw Renault Laguna 2.0 Turbo 170pk veel lekkerder rijdt door tuning Renault Laguna 2.0 Turbo 170pk. Doordat de wagen vlugger optrekt en veel consequenter is in het leveren van vermogen.

De 4 grootste voordelen​​

 • Minder brandstof gebruik
 • Meer performance
 • Sportiever geluid
 • Aangenaam rijden​ met uw auto​

Hoe gaat dat precies, chippen van een Renault Laguna 2.0 Turbo 170pk?​

Voor stage one tuning Renault Laguna 2.0 Turbo 170pk plant u een afspraak bij één van onze locaties bij u in de buurt. We zullen de degelijkheid van de accu van uw auto nagaan door middel van een accu controller. De batterijtester biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de maximum stabiele volt behaalt.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de auto om mogelijke errors op te sporen, en nemen we natuurlijk een reservekopie. Daarna wordt uw software opgestuurd naar een chiptuning engineer. Daarna sturen we de gegevens van uw auto aan onze engineer die gespecialiseerd is in merk(naam) tuning. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning specialist opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw Renault Laguna 2.0 Turbo 170pk.

De chiptuning engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw Renault Laguna 2.0 Turbo 170pk, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de Renault Laguna 2.0 Turbo 170pk. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we zullen gebruiken tijdens het chiptuning proces is erg gedetailleerd onder de loep genomen.

We kunnen zo de rijsnelheid en de safety van uw auto waarborgen. Zo kunt u een paar honderd euro besparen aan uw auto nodeloos te laten controleren.

Dat is de reden waarom wij een goedkope chiptuning kunnen presenteren aan onze klanten. Je Renault Laguna 2.0 Turbo 170pk in enkele uren laten chiptunen door middel van eendyno biedt veel minder garantie op degelijk maatwerk. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze accurater is en omdat we verkiezen onze eigen notie te gebruiken tijdens het proces.

Na het Renault Laguna 2.0 Turbo 170pk chiptunen krijgt de klant onmiddelijk een uitslag van de geraamde performance van de Renault Laguna 2.0 Turbo 170pk.

Onze chiptuning is veilig

 • Goede accu voeding tijdens het tunen
 • We kopiëren uw software eerst
 • Kom erachter wat chippen met je auto kan doen:
 • Specialistische kennis
 • Exclusief gebruik van de beste Renault Laguna 2.0 Turbo 170pk chiptuning files

Vraag een offerte aan en weet exact wat het grotere vermogen van uw Renault Laguna 2.0 Turbo 170pk wordt!

Methodes voor Renault Laguna 2.0 Turbo 170pk motor tuning:

Voor het Renault Laguna 2.0 Turbo 170pk motor vermogen te vergroten zijn verscheidene manieren en dit zijn de methodes die we hieronder uit de doeken doen:

Methode 1: Renault Laguna 2.0 Turbo 170pk OBD chiptuning

OBD chiptuning Renault Laguna 2.0 Turbo 170pk is een geliefde methode om je Renault Laguna 2.0 Turbo 170pk te chiptunen. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de Renault Laguna 2.0 Turbo 170pk zit, nodig.

Omdat deze variant weinig kost en ze erg efficiënt en hoogstaand is, kiest de klant vaak voor deze optie. OBD is een methode die via het bijstellen van de ECU een totale impact heeft op de kracht van de Renault Laguna 2.0 Turbo 170pk. Zonder de Renault Laguna 2.0 Turbo 170pk ECU uit elkaar te hoeven halen.

Je auto ziet er identiek uit, maar de performance werd opgedreven!

Stage 2 Renault Laguna 2.0 Turbo 170pk chiptuning

Met deze term weet je al genoeg. Via deze optie vindt een fysieke verandering van de Renault Laguna 2.0 Turbo 170pk plaats. Een sportuitlaatdemper of een gunstiger systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Deze methode van tuning kun je ook combineren met chip tunen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 chiptuning Renault Laguna 2.0 Turbo 170pk. Hierbij pas je de auto fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je auto haalt.

Deze vorm van Renault Laguna 2.0 Turbo 170pk chiptuning is voor klanten die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook behoorlijk budget voor hebben.

Gespecialiseerde kennis over Renault Laguna 2.0 Turbo 170pk ECU software: onze meerwaarde

Wij garanderen u de meest kwalitiatieve services op de markt voor een tuning van uw Renault Laguna 2.0 Turbo 170pk.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van autosoftware modificaties, bijvoorbeeld het elimineren van roetfilters. Ook worden wij dikwijls gevraagd om ECU’s die bij een eerdere poging tot tuning kapot zijn gegaan, te repareren.

externe ecu tuning
Bij reparaties kunnen we zelfs de beveiligde onderdelen van de ECU (de computer van je auto) in uw auto aanpassen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de Renault auto, zonder dat hierbij veranderingen Renault baar zijn door het blote oog.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.