Renault Captur 1.3 TCe 130pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

Er is helaas tuning-data beschikbaar

Ontdek wat chiptuning voor uw auto kan doen:

De standaard software in de motor computer van uw auto is niet optimaal.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de autobrochure staat vermeld.

Het motor tunen van uw auto is de uitgelezen keuze om uw Renault Captur 1.3 TCe 130pk een groter vermogen te geven.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in een paar uur uw Renault Captur kunnen voorzien van een performanceverbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Je auto heeft meer kracht, en zal tot wel 15% minder brandstof verspillen.

chiptuning Renault Captur 1.3 TCe 130pk zal ervoor zorgen dat het besturen van je Renault Captur veel fijner en “krachtiger” aanvoelt, rijden wordt pure fun! Je Renault Captur zal rapper accelereren en de performance die hij hiervoor bekomt is veel consequenter.

De 4 grootste voordelen​​

 • Geluid klinkt mooier uit uw Renault
 • Verminderd brandstof gebruik
 • Meer koppel uit uw auto
 • Meer plezier uit uw auto​

Hoe gaat het in zijn werk?​

Bij stage one chippen Renault Captur 1.3 TCe 130pk plant u een afspraak bij één van onze locaties bij u in de buurt. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een batterijtester. De batterijtester biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de hoogste stabiele volt behaalt.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de Renault Captur 1.3 TCe 130pk om mogelijke errors op te sporen, en nemen we uiteraard een reservekopie. Daarna wordt uw software opgestuurd naar een chiptuning Renault Captur 1.3 TCe 130pk specialist. Daarna verzenden we de gegevens van uw Renault Captur 1.3 TCe 130pk aan onze engineer die gespecialiseerd is in chiptuning. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning specialist opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw Renault Captur 1.3 TCe 130pk.

De chiptuning engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw auto, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Een gepersonaliseerde chiptuning op maat voor uw Renault Captur 1.3 TCe 130pk dus. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we gebruiken voor het chippen van uw auto werd uitgebreid gecontroleerd op eentestbank.

We kunnen zo de snelheid en de safety van uw Renault Captur 1.3 TCe 130pk waarborgen. Zo kunt u een paar honderd euro uitsparen aan uw auto nodeloos te laten nakijken.

Dat is de reden waarom wij een voordelige chiptuning kunnen presenteren aan onze klanten. Een vermogensbank is een veel minder gunstige oplossing om je auto te laten chiptunen. De chiptuning software die wij gebruiken biedt veel meer perspectief op een diepgaande kennis en werkt veel grondiger.

Krijg gelijk een uitslag met het geschatte vermogen na het Renault Captur 1.3 TCe 130pk chiptunen

Veilige chiptuning

 • Goede accu voeding tijdens het tunen
 • Ontdek wat het chippen voor u Renault Captur 1.3 TCe 130pk kan doen:
 • Gebruik van goede tuning software
 • We back-uppen uw software eerst
 • Specialistische kennis

Ontdek wat auto chippen voor uw auto kan doen:

Methodes voor Renault Captur 1.3 TCe 130pk motor tuning:

Het is mogelijk om de kracht van de motor te doen aangroeien aan de hand van verschillende manieren, en die leggen we onderaan uit:

Stage 1 Renault Captur 1.3 TCe 130pk OBD chiptuning

Het OBD-chiptuning systeem is waarschijnlijk de meest gewaardeerde manier voor het Renault Captur 1.3 TCe 130pk chippen. Met op maat obd chiptuning maken we gebruik van de obd port in uw auto.

Daardoor is dit een voordelige Renault Captur 1.3 TCe 130pk chiptuning manier en ook de populairste. OBD zorgt ervoor dat het vermogen van de auto door een aanpassing van het motormanagementsysteem wordt opgedreven. Via deze methode hoef je zelfs de Renault Captur 1.3 TCe 130pk ECU niet te ontmantelen.

Door het Renault Captur 1.3 TCe 130pk auto laten chippen krijgt u dus meer vermogen zonder uiterlijke modificaties aan de Renault Captur 1.3 TCe 130pk!

Stage 2 chiptuning Renault Captur 1.3 TCe 130pk

De naam zegt het al. Via deze optie vindt een fysieke verandering van de auto plaats. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw Renault Captur 1.3 TCe 130pk, of een effectievere motorkoeling.

Deze vorm van tuning kun je ook combineren met chip tunen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 chiptuning Renault Captur 1.3 TCe 130pk. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Deze vorm van chiptuning Renault Captur 1.3 TCe 130pk is voor mensen die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook behoorlijk budget voor hebben.

Specialistische ECU software inzicht

Wij garanderen u de meest kwalitiatieve diensten op de markt voor een tuning van uw Renault Captur 1.3 TCe 130pk auto.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook specialistisch zijn in diverse overige software aanpassingen waaronder roetfilterverwijderingen. Ook worden wij vaak gevraagd om ECU’s die bij een vroegeren poging tot tuning kapot zijn gegaan, te repareren.

Seat ecu programmeren
Bij reparaties kunnen we zelfs de beveiligde onderdelen van de ECU (de computer van je auto) in uw auto aanpassen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto chip tunen

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen uiterlijke aanpassing plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw auto.

De situatie is anders bij stage 2.
Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw auto en bent u uw auto dus even kwijt.