Renault Trafic 2.5 DCi 135pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Renault trafic 2.5 dci 135pk

Stage 1 Renault Trafic 2.5 DCi 135pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 135pk 165pk +22.2%
Koppel 310nm 360nm +16.1%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0306090120150180

Koppel (NM)

NM voorNM na060120180240300360

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn Renault Trafic 2.5 DCi 135pk auto chiptunen?

Het standaard programma in de motor controller van uw Renault Trafic is niet optimaal.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de brochure van de wagen staat vermeld.

Het laten chippen van uw auto is de beste keuze om uw auto een groter vermogen te geven.

In enkele uren kan je Renault Trafic 2.5 DCi 135pk door middel van chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer performance krijgen.

Je Renault Trafic 2.5 DCi 135pk is krachtiger, en zal tot wel 15% minder benzine verbruiken.

In het dagelijks rijden in uw Renault Trafic 2.5 DCi 135pk zult u merken dat uw Renault Trafic veel soepelder gaat door Renault Trafic chip tunen. Je Renault Trafic 2.5 DCi 135pk zal rapper optrekken en de performance die hij hiervoor bekomt is veel consequenter.

De voordelen Renault Trafic 2.5 DCi 135pk chiptuning:​​

 • Meer koppel
 • Aangenaam rijden​ met uw auto​
 • Geluid klinkt harder uit uw Renault
 • Brandstofverbruik wordt minder van uw Renault Trafic 2.5 DCi 135pk

Hoe gaat het in zijn werk?​

Je maakt een afspraak bij een tuning locatie bij u in de buurt. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een batterijtester. Die garandeert dat uw auto op volledige stabiele spanning blijft tijdens de chiptuning.

Daarna zal de software van uw auto worden uitgelezen, en worden alle bekomen statistieken door ons bewaard. De softwaregegevens worden door onze inhouse Renault Trafic 2.5 DCi 135pk chiptuning engineer onderworpen. Onze gespecialiseerde engineer beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw Renault Trafic 2.5 DCi 135pk hiermee vergelijken.

De chiptuning engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw auto, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Een gepersonaliseerde chiptuning op maat voor uw Renault Trafic 2.5 DCi 135pk dus. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een vermogensbank meermaals geinspecteerd.

Daardoor kunnen wij snelheid en safety beloven. En zo hoeft u geen cash uit te geven aan een controletst van uw Renault Trafic 2.5 DCi 135pk.

Hierdoor kunnen wij voordelige chiptuning leveren. Terwijl de kwaliteit goed en meestal beter is dan wanneer je Renault Trafic 2.5 DCi 135pk in een middagje op een testbank tuned. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer know-how en tijdsbestek.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de chiptuning engineer, namelijk hoeveel hij schat dat de performance is.

Onze chiptuning is veilig

 • Ontdek wat chiptuning voor u auto kan doen:
 • Goede voeding tijdens gedurende de chiptuning
 • We back-uppen uw software eerst
 • Gebruik van goede chiptuning software
 • Diepgaande kennis van de motor computer en van uw auto

Kom erachter wat chiptuning met je auto kan doen:

Verschillende vormen Renault Trafic 2.5 DCi 135pk motor tuning:

Het opdrijven van de performance kan op diverse methodes, namelijk:

Stage 1 Renault Trafic 2.5 DCi 135pk OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Renault Trafic 2.5 DCi 135pk is de meest gevraagde methode van tuning. Met obd tuning op maat maken we gebruik van de obd connector in uw Renault Trafic 2.5 DCi 135pk.

Omdat deze methode weinig kost en ze erg efficiënt en hoogstaand is, kiest de klant vaak voor deze methode. OBD is een manier die via het aanpassen van de ECU een complete invloed heeft op de kracht van de auto. Met deze methode hoef je zelfs de Renault Trafic 2.5 DCi 135pk ECU niet te ontmantelen.

Door het Renault Trafic 2.5 DCi 135pk auto laten chippen krijgt u dus meer performance zonder fysieke aanpassingen aan de auto!

Stage 2 chiptuning Renault Trafic 2.5 DCi 135pk

De naam zegt het helemaal. Via deze methode vindt een fysieke verandering van de Renault Trafic 2.5 DCi 135pk plaats. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw Renault Trafic 2.5 DCi 135pk, of een effectievere motor cooling.

Door te kiezen voor tevens fysieke reparaties als voor chiptuning kan je het maximale performance van je auto behalen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 Renault Trafic 2.5 DCi 135pk chiptuning. Je auto wordt de beste versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Deze vorm van Renault Trafic 2.5 DCi 135pk chiptuning is voor klanten die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook behoorlijk budget voor hebben.

Specialistische ECU programmatuur inzicht

Doordat wij diepe kennis hebben over de software van uw Renault Trafic 2.5 DCi 135pk auto kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge chiptuning Renault Trafic 2.5 DCi 135pk.

Zo doen wij buiten chiptuning Renault Trafic 2.5 DCi 135pk ook verschillende andere software aanpassingen voor Renault Trafic 2.5 DCi 135pk als roetfilterverwijderingen. Ook worden wij dikwijls gevraagd om ECU’s die bij een vroegeren poging tot tuning kapot zijn gegaan, te herstellen.

ecu tuning files Maserati
Bij reparaties kunnen we zelfs de afgesloten onderdelen van de ECU (motor computer) in uw auto aanpassen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de chip tuning

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen uiterlijke aanpassing plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw Renault auto.

Stage 2 van de tuning is verschillend.
Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw Renault en bent u uw Renault dus even kwijt.