Renault Trafic 2.0 DCi 170pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Renault trafic 2.0 dci 170pk

Stage 1 Renault Trafic 2.0 DCi 170pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 170pk 200pk +17.6%
Koppel 380nm 420nm +10.5%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0255075100125150175200

Koppel (NM)

NM voorNM na060120180240300360420

Ontdek wat chiptuning voor uw auto kan doen:

Het motormanagementsysteem van uw auto is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.Aangezien deze is opgesteld om de performance te halen dat in de brochure staat.

Echter kan uw Renault Trafic 2.0 DCi 170pk vaak vele malen meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door Renault auto tuning.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in een paar uur uw Renault Trafic 2.0 DCi 170pk kunnen voorzien van een vermogensverbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder uitstoot zal hebben.

In het dagelijks gebruik van uw auto zult u merken dat uw Renault Trafic veel soepelder rijdt door tuning Renault Trafic 2.0 DCi 170pk. Je Renault Trafic zal sneller accelereren en de performance die hij hiervoor bekomt is veel consistenter.

De 4 grootste voordelen​​

 • Meer PK’s uit uw auto
 • Aangenaam rijden​​
 • Verlaagd brandstof gebruik van uw Renault Trafic 2.0 DCi 170pk
 • Beter geluid

Hoe gaat dat precies, chippenRenault Trafic 2.0 DCi 170pk?​

Je maakt een afspraak bij een locatie bij u in de buurt. We zullen de degelijkheid van de accu van uw auto nagaan door middel van een batterijtester. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de auto een maximum aan stabiele spanning bekomt, en hiervoor zorgt de batterijtester.

Hierna zal de software van uw Renault Trafic 2.0 DCi 170pk worden uitgelezen, en worden alle bekomen gegevens door ons bewaard. De statistieken worden door onze Renault Trafic 2.0 DCi 170pk chiptuning engineer onderworpen. Onze gespecialiseerde ingenieur beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw auto hiermee vergelijken.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel het vemogen ondergaat een wijziging. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de auto. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we zullen benutten tijdens het chiptuning proces is erg gedetailleerd onder de loep genomen.

Daardoor kunnen wij tempo en safety beloven. Zo kunt u een paar honderd euro besparen aan uw Renault Trafic 2.0 DCi 170pk nodeloos te laten checken.

Hierdoor kunnen wij voordelige chiptuning bieden. Terwijl de kwaliteit goed en meestal beter is dan wanneer je Renault Trafic 2.0 DCi 170pk in een middagje op een testbank tuned. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze accurater is en omdat we verkiezen onze eigen notie te gebruiken tijdens het proces.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de software ingenieur, namelijk hoeveel hij raamt dat het vermogen is.

Veilige auto tuning

 • Goede voeding tijdens gedurende de chiptuning
 • Specialistische kennis
 • Gebruik van de beste Renault Trafic 2.0 DCi 170pk chiptuning software
 • Kom erachter wat chiptuning met je auto kan doen:
 • Een kopie van de oude staat

Vraag een offerte aan en weet exact wat het grotere vermogen van u auto kan worden!

Methodes voor Renault Trafic 2.0 DCi 170pk motor tuning:

Voor het Renault Trafic 2.0 DCi 170pk motor vermogen te maximaliseren zijn verschillende methodes en dit zijn de methodes die we hieronder uit de doeken doen:

Methode 1: Renault Trafic 2.0 DCi 170pk OBD chiptuning

stage 1 OBD tuning Renault Trafic 2.0 DCi 170pk is een populaire methode om je Renault Trafic 2.0 DCi 170pk te chiptunen. Bij deze manier wordt gebruik gemaakt van de Obd-poort in de auto.

Door dit gemak is deze goedkope manier van Renault Trafic 2.0 DCi 170pk chiptuning erg geliefd en komt ze veel voor. Via OBD kan je immers alle onderdelen van je ECU die aansprakelijk zijn voor de performance van uw auto aanpassen. OBD is een chiptuning optie waar je de ECU niet nutteloos moet uit elkaar halen.

Je Renault Trafic 2.0 DCi 170pk ziet er identiek uit, maar de performance werd gemaximaliseerd!

Stage 2 chiptuning Renault Trafic 2.0 DCi 170pk

De naam zegt het helemaal. Deze manier houdt in dat er dus een verandering zal plaatsvinden in hoe de Renault Trafic 2.0 DCi 170pk er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw Renault Trafic 2.0 DCi 170pk, of een effectievere motorkoeling.

Deze vorm van tuning kun je ook combineren met chip tunen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 chiptuning Renault Trafic 2.0 DCi 170pk. Je Renault Trafic 2.0 DCi 170pk wordt de meest optimale versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Stage 2 Renault Trafic 2.0 DCi 170pk chiptuning is weggelegd voor een welgesteld publiek dat hoge eisen stelt aan de performance en look van hun Renault Trafic 2.0 DCi 170pk.

Diepgaande kennis over Renault Trafic 2.0 DCi 170pk ECU software: onze plus

Wij garanderen u de meest kwalitiatieve services op de markt voor een tuning van uw Renault Trafic 2.0 DCi 170pk auto.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook gespecialiseerd zijn in verschillende overige software aanpassingen zoals bijvoorbeeld roetfilterverwijderingen. Ook worden wij vaak gevraagd om ECU’s die bij een eerdere poging tot tuning kapot zijn gegaan, te repareren.

Mini ecu tuning nederland
Voor het repareren van uw ECU (de computer van je auto) zijn we zelfs in staat om beveiligde onderdelen in de computer aan te passen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto tuning

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de auto, zonder dat hierbij aanpassingen Renault baar zijn door het blote oog.

Daarom is je Renault al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

De situatie is anders bij stage 2.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de auto zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder Renault auto doen.