Renault Trafic 1.9 DCi 100pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Renault trafic 1.9 dci 100pk

Stage 1 Renault Trafic 1.9 DCi 100pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 100pk 130pk +30%
Koppel 240nm 300nm +25%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na020406080100120140

Koppel (NM)

NM voorNM na050100150200250300

Wat voor voordelen heeft chiptuning Renault Trafic 1.9 DCi 100pk?

De ecu van uw Renault Trafic 1.9 DCi 100pk is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.Aangezien deze is opgesteld om het vermogen te halen dat in de brochure staat.

Je kunt echt meer performance halen uit je auto dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde vermogen, en de oplossing schuilt in chiptuning.

In een paar uur kan je auto met chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer performance krijgen.

Je auto heeft meer kracht, en zal tot wel 15% minder benzine verspillen.

Dag in dag uit zal het autorijden veel fijner en flexibel aanvoelen door de Renault Trafic chip tunen. Doordat de wagen vlugger optrekt en veel consequenter is in het leveren van kracht.

Voordelen tunen van uw Renault Trafic 1.9 DCi 100pk:​​

 • Minder brandstof gebruik
 • Comfortabeler rijden​ met uw Renault Trafic 1.9 DCi 100pk​
 • Geluid klinkt mooier
 • Meer vermogen uit uw Renault

Hoe gaat het in zijn werk?​

Bij stage one chiptuning Renault Trafic 1.9 DCi 100pk plant u een afspraak bij één van onze locaties bij u in de buurt. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een accutester. De accu controller biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de maximum stabiele volt behaalt.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de Renault Trafic 1.9 DCi 100pk om eventuele foutcodes op te sporen, en bewaren we natuurlijk een reservekopie. De statistieken worden door onze Renault Trafic 1.9 DCi 100pk chiptuning engineer onderworpen. Onze gespecialiseerde ingenieur beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw auto hiermee vergelijken.

Vervolgens pakt hij de versie die het beste bij jouw auto past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor het vermogen wordt aangepast bij de chiptuning. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de Renault Trafic 1.9 DCi 100pk. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een testbank meermaals gecontroleerd.

Op die manier wordt de speed en de veiligheid van de Renault Trafic 1.9 DCi 100pk een garantie die wij u kunnen geven. En zo moet u geen cash uit te geven aan een controletst van uw Renault Trafic 1.9 DCi 100pk.

Dat is de reden waarom wij een voordelige chiptuning kunnen aanbieden aan ons klantenbestand. Een dyno is een veel minder goeie oplossing om je auto te laten chiptunen. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer know-how en tijdsbestek.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de chiptuning engineer, namelijk hoeveel hij schat dat het vermogen is.

Veilige chip tuning door

 • Kom erachter wat chiptuning met je auto kan doen:
 • Speciale accu voeding gedurende het tunen
 • Specialistische kennis
 • Gebruik van goede Renault Trafic 1.9 DCi 100pk chiptuning bestanden
 • Vooraf een goede kopie van de oude staat van uw Renault Trafic 1.9 DCi 100pk

Kom erachter wat chippen met je auto doet:

Methodes voor Renault Trafic 1.9 DCi 100pk motor tuning:

Het opdrijven van het motorvermogen kan op diverse manieren, namelijk:

Methode 1: Renault Trafic 1.9 DCi 100pk OBD chiptuning

Het OBD-chiptuning systeem is wellicht de meest populaire manier voor het Renault Trafic 1.9 DCi 100pk chippen. Met obd tuning op maat maken we gebruik van de obd poort in uw auto.

Daardoor is dit een goedkope Renault Trafic 1.9 DCi 100pk chiptuning manier en ook de meest voorkomende. OBD zorgt ervoor dat de performance van de auto door een aanpassing van het motormanagementsysteem wordt verhoogd. Zonder de Renault Trafic 1.9 DCi 100pk ECU uit elkaar te hoeven halen.

Je auto ziet er identiek uit, maar de performance werd opgedreven!

Chiptuning Renault Trafic 1.9 DCi 100pk Stage 2

Het woord chiptunen verhult al wat dit inhoudt. Via deze optie vindt een fysieke verandering van de auto plaats. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw auto, of een effectievere motor cooling.

Door te kiezen voor zowel fysieke reparaties als voor chiptuning kan je het maximale performance van je Renault Trafic 1.9 DCi 100pk behalen. Dit wordt ook wel stage 2 chiptuning Renault Trafic 1.9 DCi 100pk genoemd. Je Renault Trafic 1.9 DCi 100pk wordt de beste versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Deze vorm van chiptuning Renault Trafic 1.9 DCi 100pk is voor klanten die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook redelijk budget voor hebben.

Specialistische ECU software notie

Doordat wij diepe know-how hebben over de software van uw Renault Trafic 1.9 DCi 100pk auto kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge Renault Trafic 1.9 DCi 100pk chiptuning.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van autosoftware wijzigingen, bijvoorbeeld het elimineren van roetfilters. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het repareren van ECU’s die bij een mislukte chiptuning poging kapot zijn gegaan.

zelf ecu programmeren
Bij reparaties kunnen we zelfs de afgesloten onderdelen van de ECU (de computer van je auto) in uw auto aanpassen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto laten chippen

Bij onze stage 1 chiptuning zijn alle aanpassingen op uw originele ECU zonder uiterlijke aanpassingen aan uw Renault auto.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw Renault auto en bent u uw auto dus even kwijt.