Renault Trafic 1.6 DCi BiTurbo 145pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Renault trafic 1.6 dci biturbo 145pk

Stage 1 Renault Trafic 1.6 DCi BiTurbo 145pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 145pk 175pk +20.7%
Koppel 340nm 390nm +14.7%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0306090120150180

Koppel (NM)

NM voorNM na050100150200250300350400

Ontdek wat chiptuning voor uw Renault Trafic 1.6 DCi BiTurbo 145pk auto kan doen:

De standaard software in de motor computer van uw Renault Trafic 1.6 DCi BiTurbo 145pk is niet optimaal.Aangezien deze is gemaakt om het vermogen te halen dat in de brochure staat.

Het laten motor tunen van uw auto is de uitgelezen keuze om uw Renault Trafic een groter vermogen te geven.

In een paar uur kan je Renault Trafic 1.6 DCi BiTurbo 145pk door middel van chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer vermogen krijgen.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder benzine zal uitstoten.

Dag in dag uit zal het autorijden veel fijner en soepeler aanvoelen als gevolg van de tuning Renault Trafic 1.6 DCi BiTurbo 145pk. Je auto zal sneller accelereren en het vermogen die hij hierbij geeft is veel consistenter.

De 4 grootste voordelen​​

 • Meer performance
 • Meer plezier uit uw auto​
 • Brandstofverbruik wordt minder
 • Beter geluid

Hoe werkt het?​

Je maakt een afspraak bij een locatie bij u in de buurt. We zullen de degelijkheid van de accu van uw auto nagaan door middel van een batterijtester. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de Renault Trafic 1.6 DCi BiTurbo 145pk een maximum aan stabiele volt bekomt, en hiervoor zorgt de batterij controller.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de auto om eventuele errors op te sporen, en nemen we natuurlijk een reservekopie. De softwaregegevens worden door onze inhouse Renault Trafic 1.6 DCi BiTurbo 145pk chiptuning engineer onderworpen. Deze Renault Trafic 1.6 DCi BiTurbo 145pk engineer vergelijkt de gegevens met een database van software versies van eerdere chiptunes.

Vervolgens neemt hij de versie die het beste bij jouw Renault Trafic 1.6 DCi BiTurbo 145pk past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor de performance wordt aangepast bij de chiptuning. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de Renault Trafic 1.6 DCi BiTurbo 145pk. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een testbank meermaals gecontroleerd.

We kunnen zo de rijsnelheid en de safety van uw Renault Trafic 1.6 DCi BiTurbo 145pk waarborgen. En zo moet u geen geld uit te geven aan een controletst van uw auto.

Dat is de reden waarom wij een goedkope chiptuning kunnen aanbieden aan onze klanten. Je auto in enkele uren laten chiptunen door middel van eenvermogensbank biedt veel minder garantie op degelijk maatwerk. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze gedetaileerder is en omdat we ervoor kiezen onze eigen notie te gebruiken tijdens het chiptunen.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de chiptuning engineer, namelijk hoeveel hij schat dat het vermogen is.

Veilige chip tuning

 • Een kopie van de oude staat
 • Specialistische kennis
 • Gebruik van goede Renault Trafic 1.6 DCi BiTurbo 145pk chiptuning software
 • Speciale accu voeding tijdens de chiptuning
 • Ontdek wat het chippen voor u auto kan doen:

Kom erachter wat chippen met je auto doet:

Methodes voor Renault Trafic 1.6 DCi BiTurbo 145pk motor tuning:

Voor het Renault Trafic 1.6 DCi BiTurbo 145pk motor vermogen te maximaliseren zijn meerdere methodes en dit zijn de manieren die we hieronder uit de doeken doen:

Stage 1 Renault Trafic 1.6 DCi BiTurbo 145pk OBD chiptuning

Het OBD-tune systeem is allicht de meest gewaardeerde manier voor het Renault Trafic 1.6 DCi BiTurbo 145pk chippen. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de auto zit, nodig.

Omdat deze variant voordelig is en ze erg doordacht en gerespecteerd is, kiest de klant vaak voor deze methode. OBD is een manier die via het aanpassen van de ECU een totale impact heeft op de kracht van de Renault Trafic 1.6 DCi BiTurbo 145pk. Zonder de Renault Trafic 1.6 DCi BiTurbo 145pk ECU uit elkaar te hoeven halen.

Door het Renault Trafic 1.6 DCi BiTurbo 145pk auto laten chippen krijgt u dus meer performance zonder fysieke aanpassingen aan de Renault Trafic 1.6 DCi BiTurbo 145pk!

Stage 2 Renault Trafic 1.6 DCi BiTurbo 145pk chiptuning

Het woord chiptunen verhult al wat dit inhoudt. Deze manier houdt in dat er dus een verandering zal plaatsvinden in hoe de auto er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Een veel komend voorbeeld is een sport uitlaat of/en betere motorkoeling.

Door te kiezen voor tevens fysieke aanpassingen als voor chiptuning kan je het maximale performance van je Renault Trafic 1.6 DCi BiTurbo 145pk behalen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 Renault Trafic 1.6 DCi BiTurbo 145pk chiptuning. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Deze vorm van chiptuning Renault Trafic 1.6 DCi BiTurbo 145pk is voor mensen die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook behoorlijk budget voor hebben.

Diepgaande kennis over ECU software: onze meerwaarde

Doordat wij diepe kennis hebben over de software van uw Renault Trafic 1.6 DCi BiTurbo 145pk kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge chiptuning Renault Trafic 1.6 DCi BiTurbo 145pk.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook specialistisch zijn in diverse overige software aanpassingen zoals bijvoorbeeld roetfilterverwijderingen. Ook worden wij regelmatig gevraagd om ECU’s die bij een vroegeren poging tot tuning stuk zijn gegaan, te repareren.

tuning ecu Ferrari
Bij reparaties kunnen we zelfs de beveiligde onderdelen van de motor computer in uw auto aanpassen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Bij onze stage 1 chiptuning zijn alle reparaties op uw oorspronkelijke ECU zonder fysieke modificaties aan uw Renault .

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

De situatie is anders bij stage 2.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de auto zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder Renault doen.