Renault Clio 1.5 BlueDCi 115pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Renault clio 1.5 bluedci 115pk

Stage 1 Renault Clio 1.5 BlueDCi 115pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 115pk 140pk +21.7%
Koppel 260nm 310nm +19.2%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na020406080100120140

Koppel (NM)

NM voorNM na04080120160200240280320

Ontdek wat chiptuning voor uw Renault Clio 1.5 BlueDCi 115pk kan doen:

De standaard software in de motor controller van uw Renault Clio 1.5 BlueDCi 115pk is niet optimaal.De ECU is afgesteld om een specifiek gestandaardiseerd vermogen te halen, namelijk dat van in de brochure van de auto.

Echter kan uw Renault Clio 1.5 BlueDCi 115pk vaak vele keren meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door Renault chiptuning.

In enkele uren kan je Renault Clio met chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer performance krijgen.

Je Renault Clio is krachtiger, en zal tot wel 15% minder benzine verbruiken.

In het dagelijks rijden in uw Renault Clio zult u merken dat uw Renault Clio veel soepelder rijdt door chiptuning Renault Clio 1.5 BlueDCi 115pk. Je Renault Clio 1.5 BlueDCi 115pk zal sneller optrekken en de performance die hij hierbij bekomt is veel consistenter.

De voordelen Renault Clio 1.5 BlueDCi 115pk chiptuning:​​

 • Minder brandstof gebruik
 • Sportiever karakter uit uw auto
 • Mooier geluid
 • Meer plezier uit uw auto​

Hoe gaat dat precies, chiptuningRenault Clio 1.5 BlueDCi 115pk?​

Je maakt een afspraak bij een tuning locatie bij u in de buurt. We zullen de kwaliteit van de accu van uw auto nagaan door middel van een accu controller. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de auto een maximum aan stabiele spanning bekomt, en hiervoor zorgt de batterijtester.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de Renault Clio 1.5 BlueDCi 115pk om eventuele foutcodes op te sporen, en nemen we uiteraard een reservekopie. De softwaregegevens worden door onze inhouse Renault Clio 1.5 BlueDCi 115pk chiptuning engineer onderworpen. Onze gespecialiseerde ingenieur beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw Renault Clio 1.5 BlueDCi 115pk hiermee vergelijken.

De chiptuning Renault Clio 1.5 BlueDCi 115pk engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw auto, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Een gepersonaliseerde chiptuning op maat voor uw Renault Clio 1.5 BlueDCi 115pk dus. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we benutten voor het chippen van uw Renault Clio 1.5 BlueDCi 115pk werd uitgebreid getest op eentestbank.

Op die manier wordt de snelheid en de veiligheid van de auto een garantie die wij u kunnen geven. En zo moet u geen cash uit te geven aan een controletst van uw Renault Clio 1.5 BlueDCi 115pk.

Dat is de reden waarom wij een voordelige chiptuning kunnen presenteren aan onze klanten. Terwijl de kwaliteit goed en meestal beter is dan wanneer je auto in een middagje op een dyno tuned. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze gedetaileerder is en omdat we verkiezen onze eigen kennis te gebruiken tijdens het chiptunen.

Na het Renault Clio 1.5 BlueDCi 115pk chiptunen krijgt de klant meteen een rapport van de geraamde performance van de auto.

Onze auto tuning is veilig

 • Gebruik van beste tuning files
 • Diepgaande kennis van de ECU (motor computer) en van uw Renault auto
 • Vraag een prijsinschatting aan en weet exact wat het nieuwe vermogen van u Renault Clio 1.5 BlueDCi 115pk kan worden!
 • Goede voeding tijdens gedurende de chiptuning
 • We back-uppen uw software eerst

Ontdek wat auto chip tuning voor u Renault Clio 1.5 BlueDCi 115pk kan doen:

De opties voor het tunen van de motor:

Het is potentieel om de kracht van de motor te doen aangroeien aan de hand van verschillende manieren, en die leggen we onderaan uit:

Stage 1 Renault Clio 1.5 BlueDCi 115pk OBD chiptuning

OBD tuning op maat Renault Clio 1.5 BlueDCi 115pk is een populaire manier om je auto te chippen. Bij deze methode wordt gebruik gemaakt van de Obd-poort in de Renault Clio 1.5 BlueDCi 115pk.

Omdat deze variant weinig kost en ze erg efficiënt en hoogstaand is, kiest de klant vaak voor deze optie. OBD zorgt ervoor dat het vermogen van de auto door een wijziging van het motormanagementsysteem wordt opgedreven. OBD is een chiptuning methode waar je de ECU niet nutteloos moet uit elkaar halen.

Kort gezegd betekent chiptuning een auto met meer kracht, zonder dat je auto er een fysieke make-over voor hoeft te ondergaan!

Renault Clio 1.5 BlueDCi 115pk chiptuning Stage 2

Het woord chiptunen verhult al wat dit betekent. Bij deze vorm van Renault Clio 1.5 BlueDCi 115pktuning maak je fysieke aanpassingen aan de Renault Clio 1.5 BlueDCi 115pk. Bijvoorbeeld een sport uitlaat of/en betere motorkoeling.

Deze manier van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 chiptuning Renault Clio 1.5 BlueDCi 115pk. Hierbij pas je de Renault Clio 1.5 BlueDCi 115pk fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je auto haalt.

Stage 2 Renault Clio 1.5 BlueDCi 115pk chiptuning is weggelegd voor een welgesteld klantenbestand dat hoge eisen stelt aan het vermogen en look van hun auto.

Diepgaande kennis over Renault Clio 1.5 BlueDCi 115pk ECU software: onze meerwaarde

Wij beloven u de meest kwalitiatieve diensten op de markt voor een tuning van uw Renault Clio 1.5 BlueDCi 115pk auto.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van autosoftware modificaties, bijvoorbeeld het verwijderen van roetfilters. Ook worden wij dikwijls gevraagd om ECU’s die bij een vroegeren poging tot tuning kapot zijn gegaan, te repareren.

motor ecu tuning
Voor het repareren van uw ECU (de computer van je auto) zijn we zelfs in staat om afgesloten onderdelen in de computer aan te passen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen fysieke transformatie plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw Renault .

Stage 2 van de tuning is verschillend.
Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw Renault auto en bent u uw auto dus even kwijt.