Renault Talisman 2.0 Blue dCi 160pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Renault talisman 2.0 blue dci 160pk

Stage 1 Renault Talisman 2.0 Blue dCi 160pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 160pk 240pk +50%
Koppel 360nm 480nm +33.3%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • START/STOP Uitschakeling

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0306090120150180210240

Koppel (NM)

NM voorNM na060120180240300360420480

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn Renault Talisman 2.0 Blue dCi 160pk chiptunen?

Het motormanagementsysteem van uw Renault Talisman is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.Aangezien deze is gemaakt om de performance te halen dat in de brochure staat.

Het laten tunen van uw auto is de beste keuze om uw auto een groter vermogen te geven.

In een paar uur kan je Renault Talisman door chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer performance krijgen.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder uitstoot zal hebben.

chip tuning Renault Talisman 2.0 Blue dCi 160pk zal als gevolg hebben dat het besturen van je Renault Talisman veel fijner en “krachtiger” aanvoelt, autorijden wordt pure fun! Doordat de wagen vlugger optrekt en veel consequenter is in het leveren van kracht.

De voordelen auto chiptuning:​​

 • Meer plezier ​
 • Brandstofverbruik wordt minder van uw auto
 • Meer PK’s
 • Sportiever geluid

Hoe werkt het?​

Bij stage 1 tunen Renault Talisman 2.0 Blue dCi 160pk plant u een afspraak bij één van onze tuning locaties bij u in de buurt. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een batterijtester. De batterijtester biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de hoogste stabiele volt behaalt.

Vervolgens lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een reservekopie van. Daarna wordt uw software opgestuurd naar een chiptuning engineer. Daarna verzenden we de gegevens van uw auto aan onze engineer die gespecialiseerd is in chiptuning. Deze Renault Talisman 2.0 Blue dCi 160pk engineer vergelijkt de gegevens met een database van software versies van vroegere chiptunes.

De chiptuning engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw auto, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de Renault Talisman 2.0 Blue dCi 160pk. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we benutten voor het chippen van uw auto werd uitgebreid getest op eentestbank.

Hierdoor kunnen wij snelheid en veiligheid waarborgen. En zo hoeft u geen geld uit te geven aan een controletst van uw Renault Talisman 2.0 Blue dCi 160pk.

Dat is de reden waarom wij een voordelige chiptuning kunnen presenteren aan ons klantenbestand. Een dyno is een veel minder gunstige oplossing om je auto te laten chiptunen. De chiptuning software die wij hanteren biedt veel meer perspectief op een diepgaande know-how en werkt veel grondiger.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de software ingenieur, namelijk hoeveel hij raamt dat de performance is.

Veilige chip tuning door

 • Kom erachter wat chiptuning met je auto kan doen:
 • Eerst een goede back-up van de oude staat van uw Renault Talisman 2.0 Blue dCi 160pk
 • Exclusief gebruik van de beste Renault Talisman 2.0 Blue dCi 160pk chiptuning files
 • Diepgaande kennis van de ECU (motor computer) en van uw Renault Talisman 2.0 Blue dCi 160pk
 • Speciale voeding tijdens tijdens het chippen

Kom erachter wat chiptuning met je auto doet:

De opties voor het tunen van de motor:

Het opdrijven van het motorvermogen kan op meerdere methodes, namelijk:

Stage 1 Renault Talisman 2.0 Blue dCi 160pk OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Renault Talisman 2.0 Blue dCi 160pk is de meest populaire methode van tuning. Bij deze manier wordt gebruik gemaakt van de OBD-connector in de auto.

Hierdoor is dit een goedkope Renault Talisman 2.0 Blue dCi 160pk chiptuning methode en ook de meest voorkomende. OBD zorgt ervoor dat het vermogen van de auto door een wijziging van het motormanagementsysteem wordt opgedreven. Met deze methode hoef je zelfs de Renault Talisman 2.0 Blue dCi 160pk ECU niet te ontmantelen.

Je auto ziet er hetzelfde uit, maar de performance werd gemaximaliseerd!

Stage 2 chiptuning Renault Talisman 2.0 Blue dCi 160pk

Met deze naam weet je al voldoende. Via deze methode vindt een fysieke verandering van de Renault Talisman 2.0 Blue dCi 160pk plaats. Een veel komend voorbeeld is een sport uitlaat of/en betere motor cooling.

Deze manier van tuning kun je ook combineren met chip tunen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 chiptuning Renault Talisman 2.0 Blue dCi 160pk. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Voor wie alles uit hun Renault Talisman 2.0 Blue dCi 160pk wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer neer te leggen, is dit de beste manier.

Specialistische ECU software kennis

Doordat wij ver reikende know-how hebben over de software van uw Renault Talisman 2.0 Blue dCi 160pk auto kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge Renault Talisman 2.0 Blue dCi 160pk chiptuning.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van Renault Talisman 2.0 Blue dCi 160pksoftware wijzigingen, bijvoorbeeld het elimineren van roetfilters. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

zelf ecu programmeren
Voor het repareren van uw ECU (motor computer) zijn we ook in staat om beveiligde onderdelen in de computer aan te passen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto chippen

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de auto, zonder dat hierbij aanpassingen Renault baar zijn door het blote oog.

Daarom is je auto al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

Stage 2 van de tuning is verschillend.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de Renault zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder Renault doen.