Renault Kangoo 1.5 DCi 105pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Renault kangoo 1.5 dci 105pk

Stage 1 Renault Kangoo 1.5 DCi 105pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 105pk 130pk +23.8%
Koppel 240nm 300nm +25%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na020406080100120140

Koppel (NM)

NM voorNM na050100150200250300

Ontdek wat chiptuning voor uw auto kan doen:

Het motormanagementsysteem van uw Renault Kangoo is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.De ECU is afgesteld om een bepaald gestandaardiseerd vermogen te halen, namelijk dat van in de brochure van de auto.

Je kunt echt meer power halen uit je auto dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde vermogen, en de oplossing ligt in chiptuning.

Door het tunen van uw auto kunnen we binnen een paar uur een vermogensverbetering verwezenlijken van tussen de 15 en 35%.

Je Renault Kangoo 1.5 DCi 105pk is krachtiger, en zal tot wel 15% minder benzine verspillen.

In het dagelijks rijden in uw auto gaat u merken dat uw auto veel soepelder rijdt door tuning Renault Kangoo 1.5 DCi 105pk. Doordat de auto sneller optrekt en veel consistenter is in het leveren van vermogen.

De voordelen auto chiptuning:​​

 • Meer plezier ​
 • Geluid klinkt beter uit uw Renault
 • Sneller optrekken
 • Verlaagd brandstof gebruik

Hoe werkt het?​

We beginnen het proces met een afspraak bij een locatie bij u in de omgeving. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een batterijtester. De accu controller biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de maximum stabiele spanning behaalt.

Vervolgens lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een backup van. De softwaregegevens worden door onze Renault Kangoo 1.5 DCi 105pk chiptuning engineer onderworpen. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning ingenieur opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw Renault Kangoo 1.5 DCi 105pk.

Vervolgens neemt hij de versie die het beste bij jouw Renault Kangoo 1.5 DCi 105pk past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor het vermogen wordt aangepast bij de chiptuning Renault Kangoo 1.5 DCi 105pk. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de auto. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we gebruiken voor het chippen van uw auto is uitgebreid getest op eendyno.

Op die manier wordt de snelheid en de veiligheid van de auto een garantie die wij u kunnen bieden. Zo kunt u een paar honderd euro besparen aan uw Renault Kangoo 1.5 DCi 105pk nodeloos te laten checken.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die goed is voor de portemonnee. Terwijl de kwaliteit goed en vaak beter is dan wanneer je Renault Kangoo 1.5 DCi 105pk in een middagje op een testbank tuned. De chiptuning software die wij gebruiken biedt veel meer perspectief op een precieze kennis en werkt veel diepgaander.

Krijg ogenblikkelijk een rapport met het geschatte vermogen na het Renault Kangoo 1.5 DCi 105pk chiptunen

Onze auto tuning is veilig

 • Ontdek wat chiptuning voor u Renault Kangoo 1.5 DCi 105pk kan doen:
 • Diepgaande kennis van de ECU (de computer van je auto) en van uw Renault Kangoo 1.5 DCi 105pk
 • Vooraf een goede back-up van de oude staat van uw Renault Kangoo 1.5 DCi 105pk
 • Speciale voeding tijdens gedurende de chiptuning
 • Goede Renault Kangoochiptuning bestanden in gebruik

Ontdek wat auto tuning voor u Renault Kangoo 1.5 DCi 105pk kan doen:

Methodes voor Renault Kangoo 1.5 DCi 105pk motor tuning:

Het opdrijven van de performance kan op meerdere methodes, namelijk:

Stage 1 Renault Kangoo 1.5 DCi 105pk OBD chiptuning

Het OBD-chiptuning systeem is waarschijnlijk de meest gewaardeerde manier voor het Renault Kangoo 1.5 DCi 105pk chippen. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de auto zit, nodig.

Door dit gemak is deze voordelige methode van auto chiptuning erg geliefd en komt ze veel voor. OBD zorgt ervoor dat de performance van de Renault Kangoo 1.5 DCi 105pk door een aanpassing van het motormanagementsysteem wordt verhoogd. Met deze manier hoef je zelfs de Renault Kangoo 1.5 DCi 105pk ECU niet te ontmantelen.

Door het Renault Kangoo 1.5 DCi 105pk auto laten chippen krijgt u dus meer performance zonder uiterlijke reparaties aan de Renault Kangoo 1.5 DCi 105pk!

Stage 2 chiptuning Renault Kangoo 1.5 DCi 105pk

Met deze naam weet je al alles. Via deze optie vindt een fysieke verandering van de auto plaats. Een sport uitlaat of een beter systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Door te kiezen voor zowel fysieke reparaties als voor chiptuning kan je het maximale performance van je Renault Kangoo 1.5 DCi 105pk behalen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 chiptuning Renault Kangoo 1.5 DCi 105pk. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Voor wie alles uit hun auto wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer te betalen, is dit de beste manier.

Specialistische Renault Kangoo 1.5 DCi 105pk ECU software notie

Wij verzekeren u de meest kwalitiatieve diensten op de markt voor een tuning van uw Renault Kangoo 1.5 DCi 105pk auto.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van Renault Kangoo 1.5 DCi 105pksoftware wijzigingen, bijvoorbeeld het verwijderen van roetfilters. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

ecu tuning nederland Rolls Royce
Voor het repareren van uw ECU (motor computer) zijn we ook in staat om beveiligde onderdelen in de computer aan te passen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Bij onze stage 1 Renault chiptuning zijn alle reparaties op uw oorspronkelijke ECU zonder uiterlijke modificaties aan uw Renault auto.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

De situatie is anders bij stage 2.
U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.