Renault Megane 1.6 TCE GT 205pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Renault megane 1.6 tce gt 205pk

Stage 1 Renault Megane 1.6 TCE GT 205pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 205pk 225pk +9.8%
Koppel 280nm 330nm +17.9%
 • Tuning-opties:
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0306090120150180210240

Koppel (NM)

NM voorNM na050100150200250300350

Ontdek wat chiptuning voor uw Renault Megane 1.6 TCE GT 205pk kan doen:

De standaard software in de motor controller van uw Renault Megane is niet optimaal.De ECU is afgesteld om een specifiek gestandaardiseerd vermogen te behalen, namelijk dat van in de autobrochure.

Echter kan uw Renault Megane vaak vele malen meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door auto motor tuning.

Door het tunen van uw auto kunnen we binnen een paar uur een vermogensverbetering verwezenlijken van tussen de 15 en 35%.

Terwijl we de brandstofuitstoot tot wel 15% verminderen.

Renault Megane tunen zal als gevolg hebben dat het besturen van je Renault Megane veel fijner en “sneller” aanvoelt, autorijden wordt een plezier! Je Renault Megane 1.6 TCE GT 205pk zal rapper accelereren en de performance die hij hiervoor bekomt is veel consistenter.

Voordelen tunen van uw auto:​​

 • Geluid klinkt mooier uit uw auto
 • Meer plezier ​
 • Meer koppel uit uw auto
 • Brandstofverbruik wordt minder

Hoe werkt het?​

Voor stage one tuning Renault Megane 1.6 TCE GT 205pk plant u een afspraak bij één van onze locaties bij u in de buurt. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een batterijtester. De batterijtester biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de maximum stabiele spanning behaalt.

Hierna zal de software van uw Renault Megane 1.6 TCE GT 205pk worden uitgelezen, en worden alle bekomen statistieken door ons bewaard. De statistieken worden door onze Renault Megane 1.6 TCE GT 205pk chiptuning engineer onderworpen. Onze gespecialiseerde ingenieur beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw Renault Megane 1.6 TCE GT 205pk hiermee vergelijken.

Vervolgens pakt hij de versie die het beste bij jouw auto past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor het vermogen wordt aangepast bij de chiptuning. Een specifieke chiptuning op maat voor uw Renault Megane 1.6 TCE GT 205pk dus. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we gebruiken voor het chippen van uw Renault Megane 1.6 TCE GT 205pk is uitgebreid gecontroleerd op eendyno.

Op die manier wordt de snelheid en de safety van de Renault Megane 1.6 TCE GT 205pk een garantie die wij u kunnen bieden. Zo kunt u een paar honderd euro besparen aan uw Renault Megane 1.6 TCE GT 205pk nodeloos te laten controleren.

Hierdoor kunnen wij goedkope chiptuning leveren. Een dyno is een veel minder gunstige oplossing om je auto te laten chiptunen. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer know-how en tijdsbestek.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de chiptuning engineer, namelijk hoeveel hij schat dat de performance is.

Onze chip tuning is veilig

 • Ontdek wat het chippen voor uw Renault Megane 1.6 TCE GT 205pk kan doen:
 • Een back-up van de oude staat
 • Goede accu voeding tijdens de chiptuning
 • Gebruik van beste chiptuning bestanden
 • Specialistische kennis

Ontdek wat chip tuning voor u auto kan doen:

De opties voor het tunen van de motor:

Het opdrijven van de performance kan op meerdere manieren, namelijk:

Methode 1: Renault Megane 1.6 TCE GT 205pk OBD chiptuning

Het OBD-tuning systeem is wellicht de meest gekende manier voor het Renault Megane 1.6 TCE GT 205pk chippen. Met stage 1 obd tuning maken we gebruik van de obd poort in uw Renault Megane 1.6 TCE GT 205pk.

Door dit gemak is deze goedkope manier van auto chiptuning erg geliefd en komt ze veel voor. OBD is een manier die via het aanpassen van de ECU een complete invloed heeft op de performance van de Renault Megane 1.6 TCE GT 205pk. OBD is een chiptuning methode waar je de ECU niet nutteloos moet uit elkaar halen.

Je Renault Megane 1.6 TCE GT 205pk ziet er gelijk uit, maar de performance werd opgedreven!

Stage 2 Renault Megane 1.6 TCE GT 205pk chiptuning

De naam zegt het al. Via deze optie vindt een fysieke verandering van de auto plaats. Bijvoorbeeld een sport uitlaat of/en betere motor cooling.

Deze vorm van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 Renault Megane 1.6 TCE GT 205pk chiptuning. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Stage 2 chiptuning Renault Megane 1.6 TCE GT 205pk is weggelegd voor een welgesteld klantenbestand dat hoge eisen stelt aan de performance en look van hun Renault Megane 1.6 TCE GT 205pk.

Specialistische ECU programmatuur notie

Wij verzekeren u de meest kwalitiatieve diensten op de markt voor een tuning van uw Renault Megane 1.6 TCE GT 205pk.

Zo doen wij buiten chiptuning Renault Megane 1.6 TCE GT 205pk ook verschillende andere software aanpassingen voor Renault Megane 1.6 TCE GT 205pk auto’s als roetfilterverwijderingen. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het repareren van ECU’s die bij een gefaalde chiptuning poging kapot zijn gegaan.

Hummer tuning ecu
Voor het repareren van uw motor computer is Mijn Chiptuning zelfs in staat om beveiligde onderdelen in de computer aan te passen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto laten chippen

Bij onze stage 1 chiptuning zijn alle reparaties op uw oorspronkelijke ECU zonder fysieke aanpassingen aan uw auto.

Daarom is je Renault al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

De situatie is anders bij stage 2.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de auto zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder auto doen.