Renault Laguna 1.9 DCi 95pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Renault laguna 1.9 dci 95pk

Stage 1 Renault Laguna 1.9 DCi 95pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 95pk 130pk +36.8%
Koppel 230nm 290nm +26.1%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • START/STOP Uitschakeling
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na020406080100120140

Koppel (NM)

NM voorNM na050100150200250300

Wat voor voordelen heeft chiptuning?

De ecu van uw auto is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de autobrochure staat opgelijst.

Het laten tunen van uw auto is de beste keuze om uw auto een groter vermogen te geven.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in een paar uur uw Renault Laguna kunnen voorzien van een prestatie verbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder benzine zal uitstoten.

chiptuning Renault Laguna 1.9 DCi 95pk zal als gevolg hebben dat het besturen van je auto veel fijner en “sneller” aanvoelt, rijden wordt een plezier! Na de chiptuning gaat accelereren een stuk vlugger, omdat je Renault Laguna 1.9 DCi 95pk meer performance heeft gekregen.

De 4 grootste voordelen​​

 • Geluid klinkt harder
 • Sportiever karakter
 • Verminderd brandstof gebruik
 • Meer plezier ​

Hoe werkt het?​

We beginnen het proces met een afspraak bij een tuning locatie bij u in de buurt. We zullen de degelijkheid van de accu van uw auto nagaan door middel van een batterijtester. Die garandeert dat uw Renault Laguna 1.9 DCi 95pk op maximale stabiele volt blijft tijdens de chiptuning.

Hierna zal de software van uw Renault Laguna 1.9 DCi 95pk worden uitgelezen, en worden alle bekomen gegevens door ons bewaard. De softwaregegevens worden door onze Renault Laguna 1.9 DCi 95pk chiptuning engineer onderworpen. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning ingenieur opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw auto.

Vervolgens neemt hij de versie die het beste bij jouw Renault Laguna 1.9 DCi 95pk past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor de performance wordt aangepast bij de chiptuning Renault Laguna 1.9 DCi 95pk. Een specifieke chiptuning op maat voor uw Renault Laguna 1.9 DCi 95pk dus. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we zullen toepassen tijdens het chiptuning proces is erg gedetailleerd onder de loep genomen.

Daardoor kunnen wij snelheid en veiligheid waarborgen. En zo moet u geen geld uit te geven aan een controletst van uw Renault Laguna 1.9 DCi 95pk.

Hierdoor kunnen wij voordelige chiptuning leveren. Terwijl de kwaliteit goed en vaak beter is dan wanneer je Renault Laguna 1.9 DCi 95pk in een middagje op een vermogensbank tuned. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze accurater is en omdat we verkiezen onze eigen notie te gebruiken tijdens het proces.

Krijg direct een rapport met het geschatte vermogen na het Renault Laguna 1.9 DCi 95pk chiptunen

Onze chiptuning is veilig

 • We kopiëren uw software eerst
 • Vraag een offerte aan en weet exact wat het grotere vermogen van u Renault Laguna 1.9 DCi 95pk kan worden!
 • Diepgaande kennis van de ECU (de computer van je auto) en van uw Renault auto
 • Exclusief gebruik van goede Renault Laguna 1.9 DCi 95pk tuning bestanden
 • Goede accu voeding tijdens de chiptuning

Vraag een prijsopgave aan en weet exact wat het nieuwe vermogen van u Renault Laguna 1.9 DCi 95pk kan worden!

Verschillende vormen Renault Laguna 1.9 DCi 95pk motor tuning:

Het opdrijven van de performance kan op diverse methodes, namelijk:

Stage 1 Renault Laguna 1.9 DCi 95pk OBD chiptuning

Het OBD-chiptuning systeem is waarschijnlijk de meest gekende manier voor het Renault Laguna 1.9 DCi 95pk chippen. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de Renault Laguna 1.9 DCi 95pk zit, nodig.

Door dit gemak is deze voordelige methode van Renault Laguna 1.9 DCi 95pk chiptuning erg populair en komt ze veel voor. OBD zorgt ervoor dat de performance van de auto door een wijziging van het motormanagementsysteem wordt verhoogd. OBD is een chiptuning methode waar je de ECU niet nodeloos moet uit elkaar halen.

Je auto ziet er identiek uit, maar de performance werd gemaximaliseerd!

Stage 2 Renault Laguna 1.9 DCi 95pk chiptuning

De term chiptunen verhult al wat dit betekent. Deze methode houdt in dat er dus een verandering zal plaatsvinden in hoe de auto er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Een sport uitlaat of een beter systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Door te kiezen voor evenals fysieke reparaties als voor chiptuning kan je het maximale performance van je auto behalen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 Renault Laguna 1.9 DCi 95pk chiptuning. Hierbij pas je de auto fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je Renault Laguna 1.9 DCi 95pk haalt.

Deze vorm van chiptuning Renault Laguna 1.9 DCi 95pk is voor mensen die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook behoorlijk budget voor hebben.

Gespecialiseerde know-how over ECU’s

Doordat wij diepe know-how hebben over de software van uw Renault Laguna 1.9 DCi 95pk kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge Renault Laguna 1.9 DCi 95pk chiptuning.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook gespecialiseerd zijn in diverse overige software modificaties waaronder roetfilterverwijderingen. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

Ferrari ecu files tuning
Bij reparaties kunnen we zelfs de beveiligde onderdelen van de ECU (motor computer) in uw auto aanpassen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de chip tuning

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de Renault , zonder dat hierbij veranderingen Renault baar zijn door het blote oog.

Daarom is je Renault al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.