Renault Laguna 2.0 Turbo GT 205pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Renault laguna 2.0 turbo gt 205pk

Stage 1 Renault Laguna 2.0 Turbo GT 205pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 205pk 235pk +14.6%
Koppel 300nm 375nm +25%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0306090120150180210240

Koppel (NM)

NM voorNM na050100150200250300350400

Wat voor voordelen heeft chiptuning?

De standaard software in de motor controller van uw auto is niet optimaal.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de brochure van de wagen staat opgelijst.

Het tunen van uw auto is de uitgelezen keuze om uw Renault Laguna 2.0 Turbo GT 205pk een groter vermogen te geven.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in een paar uur uw auto kunnen voorzien van een performanceverbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder uitstoot zal hebben.

Dag in dag uit zal het autorijden veel fijner en gesmeerd aanvoelen als gevolg van de chip tuning Renault Laguna 2.0 Turbo GT 205pk. Na de chiptuning gaat optrekken een stuk sneller, omdat je auto meer performance heeft gekregen.

De 4 grootste voordelen​​

 • Geluid klinkt mooier uit uw Renault
 • Meer koppel uit uw Renault
 • Verlaagd brandstof gebruik van uw Renault Laguna 2.0 Turbo GT 205pk
 • Meer plezier ​

Hoe gaat dat precies, chiptuning van een Renault Laguna 2.0 Turbo GT 205pk?​

Je maakt een afspraak bij een tuning locatie bij u in de buurt. We zetten uw auto op een speciale batterijtester. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de auto een maximum aan stabiele spanning bekomt, en hiervoor zorgt de batterijtester.

Hierna zal de software van uw auto worden uitgelezen, en worden alle bekomen statistieken door ons bewaard. De softwaregegevens worden door onze Renault Laguna 2.0 Turbo GT 205pk chiptuning engineer onderworpen. Onze gespecialiseerde engineer beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw auto hiermee vergelijken.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel de performance ondergaat een verandering. Een gepersonaliseerde chiptuning op maat voor uw auto dus. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we gebruiken voor het chippen van uw auto werd uitgebreid gecontroleerd op eendyno.

Daardoor kunnen wij snelheid en veiligheid waarborgen. Zo kunt u een paar honderd euro besparen aan uw Renault Laguna 2.0 Turbo GT 205pk nodeloos te laten checken.

Hierdoor kunnen wij goedkope chiptuning verstrekken. Je Renault Laguna 2.0 Turbo GT 205pk in enkele uren laten chiptunen door middel van eenvermogensbank biedt veel minder garantie op precies maatwerk. De chiptuning software die wij gebruiken biedt veel meer perspectief op een precieze know-how en werkt veel grondiger.

Na het Renault Laguna 2.0 Turbo GT 205pk chiptunen krijgt de klant direct een uitslag van de geraamde performance van de Renault Laguna 2.0 Turbo GT 205pk.

Onze chip tuning is veilig

 • Diepgaande kennis van de ECU (motor computer) en van uw Renault Laguna 2.0 Turbo GT 205pk
 • De beste Renault Lagunachiptuning bestanden in gebruik
 • Vooraf een goede back-up van de oude staat van uw Renault Laguna 2.0 Turbo GT 205pk
 • Speciale voeding tijdens gedurende de chiptuning
 • Ontdek wat chiptuning voor u Renault Laguna 2.0 Turbo GT 205pk kan doen:

Ontdek wat auto chip tunen voor uw Renault Laguna 2.0 Turbo GT 205pk kan doen:

Verschillende vormen Renault Laguna 2.0 Turbo GT 205pk motor tuning:

Het opdrijven van het motorvermogen kan op meerdere methodes, namelijk:

Stage 1 Renault Laguna 2.0 Turbo GT 205pk OBD chiptuning

Het OBD-tuning systeem is wellicht de meest populaire manier voor het Renault Laguna 2.0 Turbo GT 205pk chippen. Met op maat obd chiptuning maken we gebruik van de obd poort in uw Renault Laguna 2.0 Turbo GT 205pk.

Omdat deze methode voordelig is en ze erg efficiënt en hoogstaand is, kiest de klant vaak voor deze methode. OBD zorgt ervoor dat de performance van de Renault Laguna 2.0 Turbo GT 205pk door een wijziging van het motormanagementsysteem wordt verhoogd. Zonder de Renault Laguna 2.0 Turbo GT 205pk ECU uit elkaar te hoeven halen.

Kort gezegd betekent chiptuning een Renault Laguna 2.0 Turbo GT 205pk met meer kracht, zonder dat je auto er een fysieke make-over voor hoeft te ondergaan!

Stage 2 Renault Laguna 2.0 Turbo GT 205pk chiptuning

Met deze naam weet je al voldoende. Bij deze methode van Renault Laguna 2.0 Turbo GT 205pktuning maak je fysieke aanpassingen aan de Renault Laguna 2.0 Turbo GT 205pk. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw Renault Laguna 2.0 Turbo GT 205pk, of een effectievere motor cooling.

Door te kiezen voor zowel fysieke reparaties als voor chiptuning kan je het maximale performance van je Renault Laguna 2.0 Turbo GT 205pk behalen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 chiptuning Renault Laguna 2.0 Turbo GT 205pk. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Voor wie alles uit hun auto wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer neer te leggen, is dit de goede optie.

Specialistische Renault Laguna 2.0 Turbo GT 205pk ECU programmatuur kennis

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze services een garantie op hoogstaande autotuning.

Zo doen wij naast chiptuning Renault Laguna 2.0 Turbo GT 205pk ook diverse andere software modificaties voor Renault Laguna 2.0 Turbo GT 205pk als roetfilterverwijderingen. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het herstellen van ECU’s die bij een gefaalde chiptuning poging stuk zijn gegaan.

externe ecu tuning
Voor het repareren van uw ECU (de computer van je auto) zijn we in staat om afgesloten onderdelen in de computer aan te passen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto chippen

Bij onze stage 1 Renault chiptuning zijn alle aanpassingen op uw originele ECU zonder uiterlijke aanpassingen aan uw Renault .

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

De situatie is anders bij stage 2.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de auto zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder Renault doen.