Renault Megane RS 1.8 Turbo 280pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Renault megane rs 1.8 turbo 280pk

Stage 1 Renault Megane RS 1.8 Turbo 280pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 280pk 310pk +10.7%
Koppel 390nm 440nm +12.8%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na04080120160200240280320

Koppel (NM)

NM voorNM na075150225300375450

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn Renault Megane RS 1.8 Turbo 280pk chiptunen?

De ecu software van uw auto is standaard ingesteld, en wordt helemaal bestuurd door een computer.Aangezien deze is opgesteld om de performance te halen dat in de autobrochure staat.

Je kunt echt meer power halen uit je wagen dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde aantal pk, en de oplossing ligt in auto chippen.

In enkele uren kan je auto door middel van chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer vermogen krijgen.

Terwijl we het brandstofverbruik tot wel 15% verminderen.

In het dagelijks rijden in uw auto zult u merken dat uw auto veel lekkerder gaat door chiptuning Renault Megane RS 1.8 Turbo 280pk. Je auto zal sneller optrekken en het vermogen die hij hierbij geeft is veel consequenter.

De voordelen Renault Megane RS 1.8 Turbo 280pk chiptuning:​​

 • Brandstofverbruik wordt minder van uw auto
 • Geluid klinkt sportiever uit uw auto
 • Meer plezier ​
 • Meer performance

Hoe werkt het?​

Bij stage één chippen Renault Megane RS 1.8 Turbo 280pk plant u een afspraak bij één van onze locaties bij u in de buurt. We zetten uw auto op een speciale accu controller. De batterijtester biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de opperste stabiele volt behaalt.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de Renault Megane RS 1.8 Turbo 280pk om mogelijke foutcodes op te sporen, en nemen we uiteraard een reservekopie. Daarna wordt uw software opgestuurd naar een chiptuning Renault Megane RS 1.8 Turbo 280pk ingenieur. Daarna verzenden we de software van uw Renault Megane RS 1.8 Turbo 280pk aan onze ingenieur die gespecialiseerd is in merk(naam) tuning. Deze Renault Megane RS 1.8 Turbo 280pk engineer vergelijkt de software met een database van software versies van eerdere chiptunes.

De chiptuning Renault Megane RS 1.8 Turbo 280pk engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw Renault Megane RS 1.8 Turbo 280pk, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we zullen gebruiken tijdens het chiptuning proces is erg gedetailleerd onder de loep genomen.

We kunnen zo de rijsnelheid en de safety van uw auto waarborgen. En zo hoeft u geen geld uit te geven aan een controletst van uw Renault Megane RS 1.8 Turbo 280pk.

Hierdoor kunnen wij voordelige chiptuning verstrekken. Je Renault Megane RS 1.8 Turbo 280pk in enkele uren laten chiptunen door middel van eenvermogensbank biedt veel minder garantie op precies maatwerk. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer inzicht en tijd.

Na het Renault Megane RS 1.8 Turbo 280pk chiptunen krijgt de klant meteen een rapport van de geraamde performance van de Renault Megane RS 1.8 Turbo 280pk.

Veilige chip tuning

 • Een back-up van de oude staat
 • Gebruik van beste chiptuning files
 • Goede voeding tijdens tijdens het tunen
 • Kom erachter wat chippen met je auto doet:
 • Specialistische kennis

Vraag een prijsopgave aan en weet precies wat het nieuwe vermogen van uw auto kan worden!

Verschillende vormen Renault Megane RS 1.8 Turbo 280pk motor tuning:

Het is voorkomend om de kracht van de motor te doen aangroeien aan de hand van verschillende methodes, en die leggen we onderaan uit:

Stage 1 Renault Megane RS 1.8 Turbo 280pk OBD chiptuning

op maat ODB chiptuning Renault Megane RS 1.8 Turbo 280pk is een veelvoorkomende methode om je Renault Megane RS 1.8 Turbo 280pk te chiptunen. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de auto zit, nodig.

Omdat deze methode voordelig is en ze erg doordacht en gerespecteerd is, kiest de klant vaak voor deze optie. OBD zorgt ervoor dat het vermogen van de Renault Megane RS 1.8 Turbo 280pk door een aanpassing van het motormanagementsysteem wordt opgedreven. Met deze methode moet je zelfs de Renault Megane RS 1.8 Turbo 280pk ECU niet te ontmantelen.

Door het Renault Megane RS 1.8 Turbo 280pk auto laten chippen krijgt u dus meer vermogen zonder uiterlijke aanpassingen aan de auto!

Renault Megane RS 1.8 Turbo 280pk chiptuning Stage 2

Met deze naam weet je al voldoende. Deze methode houdt in dat er dus een wijziging zal plaatsvinden in hoe de Renault Megane RS 1.8 Turbo 280pk er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Bijvoorbeeld een sport uitlaat of/en betere motor cooling.

Door te kiezen voor zowel fysieke aanpassingen als voor chiptuning kan je het maximale performance van je Renault Megane RS 1.8 Turbo 280pk behalen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 chiptuning Renault Megane RS 1.8 Turbo 280pk. Je Renault Megane RS 1.8 Turbo 280pk wordt de beste versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Voor wie alles uit hun Renault Megane RS 1.8 Turbo 280pk wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer neer te leggen, is dit de goede methode.

Gespecialiseerde notie over ECU’s

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze services een garantie op de beste autotuning.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van Renault Megane RS 1.8 Turbo 280pksoftware modificaties, bijvoorbeeld het wegwerken van roetfilters. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

tuning ecu
Voor het repareren van uw ECU (motor computer) is Mijn Chiptuning zelfs in staat om beveiligde onderdelen in de computer aan te passen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Bij onze stage 1 Renault chiptuning zijn alle reparaties op uw originele ECU zonder fysieke modificaties aan uw auto.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw Renault en bent u uw auto dus even kwijt.