Renault Clio RS 1.6T 200pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Renault clio rs 1.6t 200pk

Stage 1 Renault Clio RS 1.6T 200pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 200pk 220pk +10%
Koppel 240nm 300nm +25%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0306090120150180210240

Koppel (NM)

NM voorNM na050100150200250300

Ontdek wat chiptuning voor uw Renault Clio RS 1.6T 200pk auto kan doen:

Het standaard programma in de Renault Clio RS 1.6T 200pk ecu van uw auto is niet optimaal.Aangezien deze is gemaakt om de performance te halen dat in de brochure staat.

Je kunt echt meer kracht halen uit je auto dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde vermogen, en de oplossing schuilt in motor tunen.

In enkele uren kan je auto met chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer performance krijgen.

Terwijl we de brandstofuitstoot tot wel 15% verminderen.

chiptuning Renault Clio RS 1.6T 200pk zal als gevolg hebben dat het besturen van je auto veel fijner en “sneller” aanvoelt, rijden wordt pure fun! Je Renault Clio RS 1.6T 200pk zal vlotter optrekken en het vermogen die hij hierbij bekomt is veel consequenter.

De 4 grootste voordelen​​

 • Geluid klinkt harder
 • Sneller optrekken
 • Aangenaam rijden​ met uw auto​
 • Verlaagd brandstof gebruik

Hoe werkt het?​

Bij stage één chiptuning Renault Clio RS 1.6T 200pk plant u een afspraak bij één van onze tuning locaties bij u in de buurt. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een accutester. Die zorgt ervoor dat uw auto op volledige stabiele spanning blijft tijdens de chiptuning.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de auto om mogelijke foutcodes op te sporen, en nemen we uiteraard een reservekopie. Daarna wordt uw software gestuurd naar een chiptuning specialist. Daarna sturen we de software van uw Renault Clio RS 1.6T 200pk aan onze ingenieur die gespecialiseerd is in merk(naam) tuning. Deze Renault Clio RS 1.6T 200pk engineer vergelijkt de gegevens met een database van software versies van vroegere chiptunes.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel het vemogen ondergaat een wijziging. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we benutten voor het chippen van uw Renault Clio RS 1.6T 200pk is uitgebreid getest op eendyno.

Op die manier wordt de speed en de safety van de auto een garantie die wij u kunnen geven. Zonder uw Renault Clio RS 1.6T 200pk voor honderden euro’s te hoeven controleren.

Hierdoor kunnen wij voordelige chiptuning bieden. Een dyno is een veel minder goeie oplossing om je auto te laten chiptunen. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer know-how en tijd.

Krijg gelijk een rapport met het geschatte vermogen na het Renault Clio RS 1.6T 200pk chiptunen

Onze auto tuning is veilig

 • Eerst een goede kopie van de oude staat van uw Renault Clio RS 1.6T 200pk
 • Specialistische kennis
 • Kom erachter wat chiptuning met je auto doet:
 • Exclusief gebruik van de beste Renault Clio RS 1.6T 200pk chiptuning bestanden
 • Speciale voeding tijdens gedurende het chippen

Vraag een prijsopgave aan en weet exact wat het nieuwe vermogen van uw auto kan worden!

De opties voor het tunen van de motor:

Het is voorkomend om de kracht van de motor te doen vermeerderen aan de hand van verschillende manieren, en die leggen we hieronder uit:

Stage 1 Renault Clio RS 1.6T 200pk OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Renault Clio RS 1.6T 200pk is de meest gevraagde vorm van chiptuning. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de auto zit, nodig.

Door dit gemak is deze goedkope methode van Renault Clio RS 1.6T 200pk chiptuning erg geliefd en komt ze veel voor. OBD is een methode die via het aanpassen van de ECU een totale impact heeft op de performance van de Renault Clio RS 1.6T 200pk. Zonder de Renault Clio RS 1.6T 200pk ECU uit elkaar te hoeven halen.

Kort gezegd betekent chiptuning een Renault Clio RS 1.6T 200pk met meer kracht, zonder dat je Renault Clio RS 1.6T 200pk er een fysieke make-over voor hoeft te ondergaan!

Chiptuning Renault Clio RS 1.6T 200pk Stage 2

Het woord chiptunen verhult al wat dit inhoudt. Bij deze vorm van Renault Clio RS 1.6T 200pktuning maak je fysieke aanpassingen aan de auto. Een sportuitlaatdemper of een beter systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Door te kiezen voor evenals fysieke reparaties als voor chiptuning kan je het maximale performance van je auto behalen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 Renault Clio RS 1.6T 200pk chiptuning. Hierbij pas je de auto fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je Renault Clio RS 1.6T 200pk haalt.

Voor wie alles uit hun auto wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer te betalen, is dit de goede optie.

Gespecialiseerde notie over Renault Clio RS 1.6T 200pk ECU’s

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze diensten een garantie op de beste autotuning.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van Renault Clio RS 1.6T 200pk autosoftware modificaties, bijvoorbeeld het elimineren van roetfilters. Ook worden wij regelmatig gevraagd om ECU’s die bij een vroegeren poging tot tuning stuk zijn gegaan, te repareren.

Lamborghini ecu programmeren
Voor het repareren van uw motor computer is Mijn Chiptuning zelfs in staat om beveiligde onderdelen in de computer aan te passen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto chip tunen

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de auto, zonder dat hierbij aanpassingen Renault baar zijn door het blote oog.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw auto.

De situatie is anders bij stage 2.
Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw auto en bent u uw auto dus even kwijt.