Renault Trafic 1.6 DCi 120pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Renault trafic 1.6 dci 120pk

Stage 1 Renault Trafic 1.6 DCi 120pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 120pk 145pk +20.8%
Koppel 320nm 380nm +18.8%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0255075100125150

Koppel (NM)

NM voorNM na050100150200250300350400

Ontdek wat chiptuning voor uw auto kan doen:

Het motormanagementsysteem van uw Renault Trafic is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.Aangezien deze is gemaakt om de performance te halen dat in de brochure staat.

Het motor tunen van uw auto is de uitgelezen keuze om uw Renault Trafic een groter vermogen te geven.

In een paar uur kan je Renault Trafic 1.6 DCi 120pk door chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer performance krijgen.

Terwijl we het brandstofverbruik tot wel 15% terug dringen.

chiptuning Renault Trafic 1.6 DCi 120pk zal als gevolg hebben dat het besturen van je Renault Trafic 1.6 DCi 120pk veel fijner en “sneller” aanvoelt, rijden wordt een plezier! Na de chiptuning gaat optrekken veel sneller, omdat je Renault Trafic meer vermogen heeft gekregen.

De voordelen auto chiptuning:​​

 • Meer vermogen uit uw auto
 • Geluid klinkt mooier uit uw Renault
 • Brandstofverbruik wordt minder
 • Meer rijplezier uit uw Renault Trafic 1.6 DCi 120pk​

Hoe werkt het?​

We beginnen het proces met een afspraak bij een locatie bij u in de omgeving. We zetten uw auto op een speciale accu controller. Die zorgt ervoor dat uw auto op volledige stabiele volt blijft tijdens de chiptuning.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de auto om eventuele errors op te sporen, en bewaren we uiteraard een reservekopie. De softwaregegevens worden door onze inhouse Renault Trafic 1.6 DCi 120pk chiptuning engineer onderworpen. Onze gespecialiseerde engineer beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw Renault Trafic 1.6 DCi 120pk hiermee vergelijken.

Vervolgens neemt hij de versie die het beste bij jouw auto past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor het vermogen wordt aangepast bij de chiptuning Renault Trafic 1.6 DCi 120pk. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we zullen gebruiken tijdens het chiptuning proces is erg precies onder de loep genomen.

Hierdoor kunnen wij tempo en safety beloven. En zo moet u geen geld uit te geven aan een controletst van uw Renault Trafic 1.6 DCi 120pk.

Hierdoor kunnen wij voordelige chiptuning verstrekken. Je Renault Trafic 1.6 DCi 120pk in enkele uren laten chiptunen door middel van eenvermogensbank biedt veel minder garantie op degelijk maatwerk. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer kennis en tijdsbestek.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de chiptuning engineer, namelijk hoeveel hij schat dat het vermogen is.

Veilige chip tuning door

 • Diepgaande kennis van de ECU (motor computer) en van uw Renault Trafic 1.6 DCi 120pk
 • De beste Renault Traficchiptuning bestanden in gebruik
 • We back-uppen uw software eerst
 • Speciale accu voeding tijdens de chiptuning
 • Kom erachter wat chippen met je auto kan doen:

Vraag een prijsopgave aan en weet exact wat het grotere vermogen van u Renault Trafic 1.6 DCi 120pk wordt!

Methodes voor Renault Trafic 1.6 DCi 120pk motor tuning:

Het is mogelijk om de performance van de motor te doen vermeerderen aan de hand van verschillende methodes, en die leggen we hieronder uit:

Methode 1: Renault Trafic 1.6 DCi 120pk OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Renault Trafic 1.6 DCi 120pk is de meest gevraagde vorm van tuning. Met obd tuning maken we gebruik van de obd poort in uw auto.

Daardoor is dit een goedkope Renault Trafic 1.6 DCi 120pk chiptuning manier en ook de populairste. OBD zorgt ervoor dat het vermogen van de auto door een wijziging van het motormanagementsysteem wordt verhoogd. Zonder de Renault Trafic 1.6 DCi 120pk ECU uit elkaar te hoeven halen.

Kort gezegd betekent chiptuning een Renault Trafic 1.6 DCi 120pk met meer performance, zonder dat je Renault Trafic 1.6 DCi 120pk er een fysieke make-over voor hoeft te ondergaan!

Stage 2 chiptuning Renault Trafic 1.6 DCi 120pk

De naam zegt het al. Deze manier houdt in dat er dus een wijziging zal plaatsvinden in hoe de auto er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw Renault Trafic 1.6 DCi 120pk, of een effectievere motorkoeling.

Door te kiezen voor evenals fysieke aanpassingen als voor chiptuning kan je het maximale performance van je Renault Trafic 1.6 DCi 120pk behalen. Dit wordt ook wel stage 2 chiptuning Renault Trafic 1.6 DCi 120pk genoemd. Hierbij pas je de auto fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je Renault Trafic 1.6 DCi 120pk haalt.

Deze vorm van Renault Trafic 1.6 DCi 120pk chiptuning is voor klanten die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook behoorlijk budget voor hebben.

Gespecialiseerde kennis over ECU software: onze plus

Wij beloven u de meest kwalitiatieve services op de markt voor een tuning van uw auto.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook specialistisch zijn in diverse overige software aanpassingen waaronder roetfilterverwijderingen. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het herstellen van ECU’s die bij een gefaalde chiptuning poging kapot zijn gegaan.

ecu tuning files
Voor het repareren van uw ECU (de computer van je auto) is Mijn Chiptuning zelfs in staat om beveiligde onderdelen in de computer aan te passen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Bij onze stage 1 chiptuning zijn alle aanpassingen op uw originele ECU zonder uiterlijke aanpassingen aan uw Renault auto.

Daarom is je Renault al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

De situatie is anders bij stage 2.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de Renault zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder Renault auto doen.