Renault Trafic 1.6 DCi 115pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Renault trafic 1.6 dci 115pk

Stage 1 Renault Trafic 1.6 DCi 115pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 115pk 145pk +26.1%
Koppel 300nm 380nm +26.7%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0255075100125150

Koppel (NM)

NM voorNM na050100150200250300350400

Wat voor voordelen heeft chiptuning?

De ecu software van uw Renault Trafic is standaard ingesteld, en wordt volledig bestuurd door een computer.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de brochure van de wagen staat opgelijst.

Je kunt echt meer power halen uit je auto dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde aantal pk, en de oplossing ligt in chiptuning.

In een paar uur kan je Renault Trafic met chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer vermogen krijgen.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder benzine zal uitstoten.

In het dagelijks gebruik van uw Renault Trafic 1.6 DCi 115pk gaat u merken dat uw auto veel lekkerder rijdt door chip tuning Renault Trafic 1.6 DCi 115pk. Na de chiptuning gebeurt optrekken veel vlugger, omdat je Renault Trafic 1.6 DCi 115pk meer vermogen heeft gekregen.

Voordelen tunen van uw auto:​​

 • Sportiever karakter uit uw auto
 • Meer plezier ​
 • Mooier geluid
 • Brandstofverbruik wordt minder van uw auto

Hoe gaat dat precies, chiptuning van een Renault Trafic 1.6 DCi 115pk?​

We starten het proces met een afspraak bij een locatie bij u in de omgeving. We zullen de degelijkheid van de accu van uw auto nagaan door middel van een accu controller. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de auto een maximum aan stabiele spanning bekomt, en hiervoor zorgt de batterij controller.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de Renault Trafic 1.6 DCi 115pk om mogelijke errors op te sporen, en bewaren we natuurlijk een reservekopie. Hierna wordt uw software gestuurd naar een chiptuning engineer. Daarna sturen we de gegevens van uw auto aan onze ingenieur die gespecialiseerd is in chiptuning. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning specialist opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw auto.

Vervolgens pakt hij de versie die het beste bij jouw Renault Trafic 1.6 DCi 115pk past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor de performance wordt aangepast bij de chiptuning Renault Trafic 1.6 DCi 115pk. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de auto. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we zullen toepassen tijdens het chiptuning proces is erg gedetailleerd onder de loep genomen.

We kunnen zo de snelheid en de veiligheid van uw auto waarborgen. Zonder uw Renault Trafic 1.6 DCi 115pk voor honderden euro’s te moeten controleren.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die goed is voor de portemonnee. Een testbank is een veel minder gunstige oplossing om je auto te laten chiptunen. De chiptuning software die wij hanteren biedt veel meer perspectief op een precieze know-how en werkt veel diepgaander.

Krijg direct een uitslag met het geschatte vermogen na het Renault Trafic 1.6 DCi 115pk chiptunen

Veilige chip tuning door

 • Een back-up van de oude staat
 • Kom erachter wat chiptuning met je auto doet:
 • Gebruik van goede chiptuning files
 • Diepgaande kennis van de motor computer en van uw Renault Trafic 1.6 DCi 115pk
 • Speciale voeding tijdens tijdens het tunen

Ontdek wat auto chippen voor uw auto kan doen:

De opties voor het tunen van de motor:

Het opdrijven van het motorvermogen kan op diverse manieren, namelijk:

Methode 1: Renault Trafic 1.6 DCi 115pk OBD chiptuning

Het OBD-tuning systeem is allicht de meest gekende manier voor het Renault Trafic 1.6 DCi 115pk chippen. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de Renault Trafic 1.6 DCi 115pk zit, nodig.

Daardoor is dit een goedkope Renault Trafic 1.6 DCi 115pk chiptuning variant en ook de meest voorkomende. Via OBD kan je immers alle onderdelen van je ECU die aansprakelijk zijn voor de performance van uw Renault Trafic 1.6 DCi 115pk aanpassen. Via deze methode moet je zelfs de Renault Trafic 1.6 DCi 115pk ECU niet te ontmantelen.

Door het Renault Trafic 1.6 DCi 115pk auto laten chippen krijgt u dus meer performance zonder fysieke modificaties aan de auto!

Stage 2 Renault Trafic 1.6 DCi 115pk chiptuning

Met deze term weet je al genoeg. Via deze optie vindt een fysieke verandering van de auto plaats. Een sport uitlaat of een beter systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Door te kiezen voor zowel fysieke aanpassingen als voor chiptuning kan je het maximale vermogen van je auto behalen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 chiptuning Renault Trafic 1.6 DCi 115pk. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Deze vorm van Renault Trafic 1.6 DCi 115pk chiptuning is voor klanten die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook behoorlijk budget voor hebben.

Specialistische ECU software kennis

Wij beloven u de meest kwalitiatieve diensten op de markt voor een tuning van uw Renault Trafic 1.6 DCi 115pk auto.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook gespecialiseerd zijn in verschillende overige software modificaties zoals bijvoorbeeld roetfilterverwijderingen. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

ecu files tuning
Bij reparaties kunnen we zelfs de beveiligde onderdelen van de motor computer in uw auto aanpassen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de chip tuning

Bij onze stage 1 Renault chiptuning zijn alle reparaties op uw oorspronkelijke ECU zonder fysieke aanpassingen aan uw Renault auto.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw Renault .

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.